• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yengem

Yanlis anlamadiysam su anda 20 yasindasiniz ve konusmalari 5 sene once yani 15 yasinda okumussunuz..

Simdi kimse kalkip da 15 yasinda bir kiz cocugunu yargilamaya kalkamaz, ayip veya degil herkesin etik degerleriyle ilgilidir bu durum. Ben de herkesin ozelinin kendinde kalmasi gerektigine inanirim. Ama 15 yasinda olsam ve bir msn konusmasi gorsem acar bal gibi de her bir satirini okurum. O yuzden kafaniza takmayin.. zatensuanda da yengenize karsi herangi bir saygiziliginiz yok.. sadece araya mesafe koymussunuz. Bence daha da buyutmeden olgublukla karsilayin bu durumu. Mesafenizi koruyun ama ayni zamanda onun sizin yengeniz, abinizin esi oldugunu da unutmayin

Kimse kendini kandirmasin. Kendisiyle ilgili bir yazismayi kim olsa okurdu. Yok gorunce kapatmaliymis falan.

Yengeniz elbette ki ayip etmis. Babalar gunu hediyesi almak zorunda degildi. Musaitlerse gelir elini opebilirlerdi, yok musait degillerse de bir telefon acabilirlerdi.
Hem ona bakilirsa dogum gunu de her sene :cool: ne gerek var her sene her sene kutlamaya :p

Hos ne olursa olsun kusluge karsiyim. Sonucta Allahin izniyle bir omur berabersiniz. Ne gerek var kusluge??? Samimi olmak zorunda degildiniz ama konusmamakta olmaz... Neyse ki artik konusmaya baslamissiniz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elbette ben de kendimle ilgili yazışma görsem okurum. Ama bana emanet edilen (üstelik ders çalışmam için emanet edilen) bilgisayarı dedektif gibi kurcalayıp, bulup okumam üstelik kimselere de göstermem. MSN'yi hatırlıyorsunuzdur herhalde o klasöre ulaşması tesadüf olamaz. Önce belgelerime girecek, ordan msn klasörüne girecek, oradan kaydedilen görüşme geçmişine girecek vs. vs. Yani tesadüfen bulunmuş bir dosya değil. Bildiğin tırım tırım kurcalamış bilgisayarı acaba ne bulurum diye. Hadi buldu, niye açıp okuyor. Hadi açtı, kendisiyle ilgili olduğunu hemen ilk satırda mı gördü? Niye devam ediyor. Hadi kızımız çok meraklı melahat, abisinin özel konuşmalarını da okumaya çok hevesli (ki orada cinsel içerikli çok özel yazışmalar da olabilirdi) devam etti okumaya ve kendisiyle, ailesiyle ilgili olduğunu gördü niye ailesine gidip gösteriyor bir de? Yani çok büyük ayıp. Bence gidip özür dilemesi lazım.

Yanlis anlamadiysam su anda 20 yasindasiniz ve konusmalari 5 sene once yani 15 yasinda okumussunuz..

Simdi kimse kalkip da 15 yasinda bir kiz cocugunu yargilamaya kalkamaz, ayip veya degil herkesin etik degerleriyle ilgilidir bu durum. Ben de herkesin ozelinin kendinde kalmasi gerektigine inanirim. Ama 15 yasinda olsam ve bir msn konusmasi gorsem acar bal gibi de her bir satirini okurum. O yuzden kafaniza takmayin.. zatensuanda da yengenize karsi herangi bir saygiziliginiz yok.. sadece araya mesafe koymussunuz. Bence daha da buyutmeden olgublukla karsilayin bu durumu. Mesafenizi koruyun ama ayni zamanda onun sizin yengeniz, abinizin esi oldugunu da unutmayin

Yok konu sahibi o zaman 20 yasindaymis, simdi 25

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yok konu sahibi o zaman 20 yasindaymis, simdi 25

Her yere laf yetistirmeye calismaktan dogru duzgun okuyamamisim :D

21 yasimdayken eski sevgilimin msn kayitlarini okumustum. Seytan durtmustu 3 sene sonra. Beni son 4 aydir aldattigini ogrenmist bak o geldi simdi aklima :D

Kadın sizi sevmek zorunda değil bu bir, ikincisi size yaptığı iki yüzlülük değil saygıdır. Sevmediğini de bin bir şekilde gösterebilirdi ama o bu yolu tercih etmiş, sizin gönlünüzü hoş tutmuş. Sevgisizliğini hareketlerine yansıtmamış.

Konunu okudum canım konundan çok yorumlar dikkatimi çekti neymiş ozel dosyayı.okumussun nedemek ozel içinde benim hakkımda ileri geri şeyler yazıyorsa benim hakkımda dedikodu yapmış olmuyor mu? Hediyenin büyüyü küçüğü olmaz hediye hediyedir bunu bile laf eden insanın neresi hakli olabilir en iyisini yapmışsın canım

İnsan merakına yenilse dahi yaptığınız yanlış, insanların yazışmalarını okumaya hakkınız yoktu.
Sizin yazışmalarınızı birileri okusa hoşunuza gider miydi, mesela sevgilinizle yazışmalarınızı okusalar.
Kim olsa okurdu, benim hakkımda yazışmışlar deme hakkınız yok.
Hadi neyse okudunuz, teker teker anne babanıza okutmanız hata üstüne hata.
Ben söylesem inanmazlardı filan, neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ki ya da beklentiniz ne,
yengenizi sevmesinler mi bundan sonra, arayı bozmaya çalışmışsınız sonuçta.
Her ne kadar bunları yazmış olsa da, ailenize karşı bir saygısızlığı yoksa sorun yoktu bence.
Ayrıca insan o zaman içinde bazı şeyleri yazabilir ama fikirleri sonrasında değişebilir,
şimdi ki zamana göre değerlendirmeliydiniz bence, aramızda hiç sorun olmadı yazmışsınız.
Hadi diyelim ki hala aynı şeyleri düşünüyor yazdıkları gibi tabi ki sınır koymaya,
eskisi gibi olmamaya hakkınız var, ama hiç görüşmemek yanlış bana göre.
Kaybeden siz olursunuz, yiğenlerinizi göremezsiniz doğru düzgün, vs vs,
çok samimi olmazdınız olur biterdi.

Merhaba öncelikle arkadaşlar. Benim problemim birazcık eskiye dayanıyor. Abimle yengem yaklaşık 8 yıldır evliler ve iki tane de yeğenim var. Başlarda yengemle iyi anlaşıyorduk aslında hala öyleyiz.Ne onun bana karşı ters bir davranışı oldu ne de benim ona karşı bir saygısızlığım.Dediğim gibi hala öyleyiz.Bundan 5 yıl önce üniversite sınavlarına hazırlanıyordum, o zamanlar bilgisayarım arızalanmıştı abimlerinkini bir kaç günlüğüne ödünç aldık hem ben arada oyalanırım diye babam getirtmişti.Neyse ertesi gün sınavım var ben nette zaman geçiriyordum sonra pc yi kullanırken o zamanki msn yazışmalarının olduğu bir dosyayı buldum, açtım.O zamanlar yengem çalışıyordu.Abimle msn yazışmalarını gördüm okudum.Beynimden vurulmuşa döndüm.Yüzümüze karşı bu kadar iyi niyetli, kibar davranan insan arkamızdan neler neler sıralamış.Özellikle de benim.Neymiş efendim ben onun o yıl doğum gününü hatırlamamışım da onu takmıyormuşum.Beni takmayanı ben hiç takmam, banane bir daha da onu aramam kesinlikle, o kim ki demiş.Sonra abim babalar gününü hatırlatmış o da bu ne ya her sene her sene bıktım valla 10 liralık bir şeyler alırız çok bile yazmış.Öyle güzel kandırmış ki bizi okuyunca gözyaşlarımı tutamadım çünkü hiç beklemediğim bir şeydi.Babamlara gösterdim çünkü ben anlatsam kesinlikle konduramazlardı.Onlar da çok üzüldü, sinirlendi tabi.Ama onlar unuttu artık o kadar takmıyorlar.Ben de o gün bugündür ne evine gidiyorum ne de arayıp soruyorum.Çocukları özlesem bile gitmiyorum evine.Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum acaba öyle yapmasa mıydım diye. Artık iş işten geçti diyorum bundan sonra da samimi olamam, olan oldu zaten diye.Çünkü eminim şu an da arkamızdan konuşuyordur özellikle benim biliyorum yani bunu.Artık o günden sonra hiçbir şeyini samimi bulmuyorum.Belki o da beni suçluyordur aramıyor, sormuyor diye.Ama bunları bildiğim halde onun rol yapmasını izlemek istemiyorum.Sizin fikirlerinizi alabilir miyim sizce doğru mu yapıyorum? Pardon bir detayı unutmuşum evlerine gidiyorum tabi ki ama binde bir babamlarla birlikte.Yalnız gitmiyorum.

Kadin hakaret etmemis, ne yasadiysa onu anlatmis esine. Hadi yanlislikla actin sonrasinda niye hepsini okudun,ustelik yanlislikla okudugunu hic sanmiyorum, yazismalarin kaydedildigi bir dosyayi tesadufen bulamazsiniz! İllaki arayip, bulmak lazim. Ailene niye okuttunki, ne gecti eline. Sende bi evlen, gelin olmak nasil bi seymis anlarsin-ki hala diyorum yengen hakaret, kotu soz yazmamis,soylememis, kadin esiyle dertlesmis iste. Ailene okutman da cok kotu. Hem 5 yildir soguk davraniyormussun, buradakiler sana ne dese fikrin degismeyecek bu cok belli. O yuzden bu konuyu acmandaki amacini anlamadim

o kadar ortaya dökmeye ne gerek vardı anne babana göstererek bakın işte gelininiz tüü kaka demen için seninde yengene karşı pek güzel duyguların olmadığı belli. demekki kadın birşeyler görmüş ki eşiyle konuşmuş. sen şimdi daha mı farklısın :45:

Konunu okudum canım konundan çok yorumlar dikkatimi çekti neymiş ozel dosyayı.okumussun nedemek ozel içinde benim hakkımda ileri geri şeyler yazıyorsa benim hakkımda dedikodu yapmış olmuyor mu? Hediyenin büyüyü küçüğü olmaz hediye hediyedir bunu bile laf eden insanın neresi hakli olabilir en iyisini yapmışsın canım

Merakına yenik düşüp dosyayı açmasaydı kendisiyle ilgili bişey yazıldığını görmezdi bence konu sahibi hatalı çünkü hiç bi zaman insanların kendimiz hakkındaki gerçek düşüncelerini bileyemeyiz sonuçta yüzlerine gülüyosa yengesi kocasının hatrına hoşlanmadığı bi akrabasına saygısındandır bence ..

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Girme cahille münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana,yada yazık olur adabına .. Mevlana

Merhaba öncelikle arkadaşlar. Benim problemim birazcık eskiye dayanıyor. Abimle yengem yaklaşık 8 yıldır evliler ve iki tane de yeğenim var. Başlarda yengemle iyi anlaşıyorduk aslında hala öyleyiz.Ne onun bana karşı ters bir davranışı oldu ne de benim ona karşı bir saygısızlığım.Dediğim gibi hala öyleyiz.Bundan 5 yıl önce üniversite sınavlarına hazırlanıyordum, o zamanlar bilgisayarım arızalanmıştı abimlerinkini bir kaç günlüğüne ödünç aldık hem ben arada oyalanırım diye babam getirtmişti.Neyse ertesi gün sınavım var ben nette zaman geçiriyordum sonra pc yi kullanırken o zamanki msn yazışmalarının olduğu bir dosyayı buldum, açtım.O zamanlar yengem çalışıyordu.Abimle msn yazışmalarını gördüm okudum.Beynimden vurulmuşa döndüm.Yüzümüze karşı bu kadar iyi niyetli, kibar davranan insan arkamızdan neler neler sıralamış.Özellikle de benim.Neymiş efendim ben onun o yıl doğum gününü hatırlamamışım da onu takmıyormuşum.Beni takmayanı ben hiç takmam, banane bir daha da onu aramam kesinlikle, o kim ki demiş.Sonra abim babalar gününü hatırlatmış o da bu ne ya her sene her sene bıktım valla 10 liralık bir şeyler alırız çok bile yazmış.Öyle güzel kandırmış ki bizi okuyunca gözyaşlarımı tutamadım çünkü hiç beklemediğim bir şeydi.Babamlara gösterdim çünkü ben anlatsam kesinlikle konduramazlardı.Onlar da çok üzüldü, sinirlendi tabi.Ama onlar unuttu artık o kadar takmıyorlar.Ben de o gün bugündür ne evine gidiyorum ne de arayıp soruyorum.Çocukları özlesem bile gitmiyorum evine.Ama bir yandan da vicdan azabı çekiyorum acaba öyle yapmasa mıydım diye. Artık iş işten geçti diyorum bundan sonra da samimi olamam, olan oldu zaten diye.Çünkü eminim şu an da arkamızdan konuşuyordur özellikle benim biliyorum yani bunu.Artık o günden sonra hiçbir şeyini samimi bulmuyorum.Belki o da beni suçluyordur aramıyor, sormuyor diye.Ama bunları bildiğim halde onun rol yapmasını izlemek istemiyorum.Sizin fikirlerinizi alabilir miyim sizce doğru mu yapıyorum? Pardon bir detayı unutmuşum evlerine gidiyorum tabi ki ama binde bir babamlarla birlikte.Yalnız gitmiyorum.

kimisi böyle oluyor işte gerçek yüzlerini belli etmez ve sen onun doğum gününü hatırlamak zorunda da değilsin

yani sizin iyi niyetiniz karşısında kendisi o şekilde konuşmuşsa yaptığı çok yanlış,yazışmalarda direkt bunlar karşına çıktıysa sende bi hata bulmuyorum,ben de kendi hakkımda yapılan dedikodunun yazışmalarını görsem ben de okurdum,kimse bildiği halde okumayacak kadar iyi niyetli olamaz herhalde..

Son düzenleme:
Her yere laf yetistirmeye calismaktan dogru duzgun okuyamamisim :D

21 yasimdayken eski sevgilimin msn kayitlarini okumustum. Seytan durtmustu 3 sene sonra. Beni son 4 aydir aldattigini ogrenmist bak o geldi simdi aklima :D

Ooo ne fena olmus. Durter birseyler cikarir karsimiza...

Bence çok yanlış yapmışsın o an abinle kavgalı olduğu için stresli olduğu için o şekilde konuşmuş olabilir çünkü insanlar böyle anlarda ağzından ne çıktığını bilmez ki okuman bile çok ayıp olmuş ben eşimle kardeşinin facede konuşmalarını bile görüyorum ama dönüp de okumuyorum hakkımda iyi kötü yorum yapmışlardır belki ama aramız acilmasin mide bulan durmasın diye okumam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X