Yengemin bana attigi mesaj

Tabiki annenizin uzulmesini kimse istemez. Ben yengenizi gercekten savunmadim. Sadece her zaman olaylara diger tarafin gözünden de bakmayi tercih ederim. bunu yaparim ki elle tutulur bir sebep buluyum kendimce, uzulmeyim, kalbim kirilmasin, o da boyle birisiymis napalim... vs... diyebileyim. Belki sinirli bir anina denk gelmistir bilemeyiz dedim, hani hak verirsiniz de siniriniz yatışır falan diye. Olabilir yani mesela size hic ama hic yansitmadiklari ciddi bir sorunlari vardir, size patlamıştır. Boyle seyler dusunerek ben olaylardan kendi sinirimi kaldirmaya çalışırım. Ama siz bunu yapmak yerine ekstra sinirlendiniz. Ben alt tarafi bosvermeniz gerektigini söyledim. Bu mesaj karsiliginda cevap vermeyin, annenize de abinize de soylemeyin demek istedim.

Annem hasta oglunu gormek istiyor.
Esi hadsizce bir mesajla bunun olmasini istemiyor.
Ben ne yapacagimi sasirmisim.
Tartisma cikip cok buyuk seyler olmasi muhtemel.
Benim icin cok buyuk problem sizin icin olmayabilir. Siz de beni anlayin
Hanimefendi bakin. Abiniz karisini dinlemeyip annenizi gormeye gelecekse eğer, siz de görmedim duymadım bilmiyorum yaparsiniz o mesaja karsi. Tartisma çıkmaz, buyuk şeyler olmaz, siz de problem yaşamazsınız. Yapacaginiz tek sey görmemezlikten gelmek. Hayat bazen görmemezlikten gelmeyi gerektiriyor ne yazik ki!

Ne olursa olsun hayırlısı inşallah iyi sonuçlanır benimde yengem seninki gibidir ama biz 5 kız olarak biri cevap vermesse biri veriyor hiçte takmam ister gelsin ister gelmesin ama anneme birşey diyemez yada ailemden birine o zaman susturulur kendisi biraz konuşur da bazen whatsaptan yazar cevap bile vermem benim görümcelerimle aramdan su sızmaz çok şükür kardeşlerine karşı bile beni korurlar neden çünkü gelin gibi gelinim ve saygılıyım gerektigi kadar konuşurum övdüm kendimi biraz ama kendini sevmeyen kimseyi sevemez

Simdi soyle benim isim var cok sukur.
O zaten evin kirasiyla faturaya gidiyor.
Babamin da emekli maasi var bize kalan.
O da gida, harcamalar vs gidiyor.
Abim bazen annemin teline lira yukluyor, anneme elbise, etek vs biseyler aliyor.
Boyle bir destegi var sagolsun ama asla bir sey talep etmiyoruz. Hatta alma diyoruz
Cok sagolun mesajiniz icin.

Kesinlikle ver cevabını.
İlla cevap vermek istemiyorum diyorsan ekran görüntüsünü al abine at. O halleder. Maksat eşler arasında gizli saklı kalmasın

Hatta ben seyden korkuyorum olur da boyle biseyden sorun cikarirsa benim yazdigimi buyuturse direkt annemi arar da
Aramiz bozuldu vs diyerek onu uzmesindne cekiniyorum..
Sen yine de mesajı silme.
Olurda abin geldi diye kavga çıkartır, annene falan bulaşırsa. O zaman "bak abi bana böyle bi mesaj attı senin hatrına cevap vermedim, aranız bozulmasın diye sanada da göstermedim. Bununla itham edildiğime çok üzüldüm, annem duysa o da üzülürdü, söylemedim. Ama biz bu çirkin tavrı hakedecek birşey yapmadık." dersin.

eee bu kadar mı bu kadarla göze batan bir destek yok... yenge baya zorlu anlaşılan lider gibi takılma çalışıyor .

Bayılıyorum bu bir de gelini dinlemek lazım diyenlere.

Sanki zibilyon tane açılan kaynana görümce konularında karşı tarafı da dinlemek lazım diyorlarmış gibi

Konuyu açan görümce olduğundan hep bir önyargı..

Susmak ne demek ya ?? Evlendi diye tapulu malı mı oldu abin!
Bugün kk da gelinler çıldırmışlar sanki ne garip konular okuduk bugün yahu...
Abine ss at '' abi bilmemiz gereken bir durum mu oldu senin için sorun olacaksa ben annemi teselli ederim bizim yüzümüzden tadınız kaçmasın'' de
Gelin olacak kişiyede '' Peki, Anneme oğlunu özlemeden önce senden izin alması gerektiğini belirtirim'' de

Susma sakın bu çok büyük terbiyesizlik herkes haddini bilecek. Kv Gelin Damat Görümce Elti bla bla bla herkes yerini bilip ona göre davranacak.

"Abim işinde gücünde,aklı başında bir insan bizim kimseyi yönlendirdiğimiz yok; kendi hür fikri ile de bizi ziyaret etmek isteyebilir bu çok normal değil mi sence de tatlım" diyip küstahlık yapabilirsin bence konu sahibi.

Abine söyle en iyisi. Abi seni çağırmamız aranızda sorun mu oldu, bizim yüzümüzden aranız mı bozuldu yoksa de. Annen değilde abin bilmesi gerekiyor bence. O beklemiyordur abine mesajdan bahsetmeni. Abine söyle, ikiniz didişeceğinize o sinir olsun.

Yengeniz abimizden cesaret almış olmasın?
Yanı abiniz pısırık,sessiz sakin anasını,kardeşini eşi için kolayca silecek bir tip gibi mi acaba?
Kusura bakmayın ama abinize söyleseniz de hiç öyle olay çıkacakmış gibi görmüyorum ben konuyu.
Bu mesaj her erkeğin karısının bu rahatlıkla atabileceği bir mesaj değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…