- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Tabiki annenizin uzulmesini kimse istemez. Ben yengenizi gercekten savunmadim. Sadece her zaman olaylara diger tarafin gözünden de bakmayi tercih ederim. bunu yaparim ki elle tutulur bir sebep buluyum kendimce, uzulmeyim, kalbim kirilmasin, o da boyle birisiymis napalim... vs... diyebileyim. Belki sinirli bir anina denk gelmistir bilemeyiz dedim, hani hak verirsiniz de siniriniz yatışır falan diye. Olabilir yani mesela size hic ama hic yansitmadiklari ciddi bir sorunlari vardir, size patlamıştır. Boyle seyler dusunerek ben olaylardan kendi sinirimi kaldirmaya çalışırım. Ama siz bunu yapmak yerine ekstra sinirlendiniz. Ben alt tarafi bosvermeniz gerektigini söyledim. Bu mesaj karsiliginda cevap vermeyin, annenize de abinize de soylemeyin demek istedim.Yok ben zaten yengen kotuymus yazilmasini beklemedim
Ama su durumda onun yaptigina bir aciklama getirebilmeniz savundugunuz dusundurttu.
Insanin nasil bir ters zamani olabilir ki bu cirkinlikte bir uslupla hasta annesine gitmesini istemedigini dile getirebilir.
Buun tersi duzu yok.
Karakter meselesi bu,dogal olarak sizin bir sekilde sebep gostermeniz savundugunuzu hissettirdi. Siz de beni anlayin lutfen,ben sizi anladim.
Dedigim gibi iyiligi,kotulugu ona kalmis.
Icim sogusun derdinden ziyade annem uzulmesin derdindeyim.
yengen de bu msj atabilirsin cuk oturur.“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
Hanimefendi bakin. Abiniz karisini dinlemeyip annenizi gormeye gelecekse eğer, siz de görmedim duymadım bilmiyorum yaparsiniz o mesaja karsi. Tartisma çıkmaz, buyuk şeyler olmaz, siz de problem yaşamazsınız. Yapacaginiz tek sey görmemezlikten gelmek. Hayat bazen görmemezlikten gelmeyi gerektiriyor ne yazik ki!Annem hasta oglunu gormek istiyor.
Esi hadsizce bir mesajla bunun olmasini istemiyor.
Ben ne yapacagimi sasirmisim.
Tartisma cikip cok buyuk seyler olmasi muhtemel.
Benim icin cok buyuk problem sizin icin olmayabilir. Siz de beni anlayin
Ne olursa olsun hayırlısı inşallah iyi sonuçlanır benimde yengem seninki gibidir ama biz 5 kız olarak biri cevap vermesse biri veriyor hiçte takmam ister gelsin ister gelmesin ama anneme birşey diyemez yada ailemden birine o zaman susturulur kendisi biraz konuşur da bazen whatsaptan yazar cevap bile vermem benim görümcelerimle aramdan su sızmaz çok şükür kardeşlerine karşı bile beni korurlar neden çünkü gelin gibi gelinim ve saygılıyım gerektigi kadar konuşurum övdüm kendimi biraz ama kendini sevmeyen kimseyi sevemezAma benim icin bu bir hesaplasma degil.
Sabirli oldugumu soyleyen arkadaslar oldu cunku ben daha cok annem adina uzgunum.
Boyle mesaj atabilen bir insan laftan anlayacak biri degil.
Ya da ben ona bir sey dedigimde susacak bir insan da degil.
Onun bu olaydan cok ciddi sorunlar cikaracak potansiyeli var.
Ben ona bu nasil bir mesaj,yanlis yazdigini varsayiyorum. Ne demek yonlendirmek yazacagim
Abin baban olmadigindan dolayı fazlasıyla maddi anlamda vs destek çıkar mı? Belki anne kız siz farketmesenizde abin esine he r defasında o evin babası benim ben yapmalıyım iki kadın yalnız destek olmalıyım vs diyor olabilir mi? Eger böyleyse saçmalik ama yengen bunalmis olabilir msjinda ARTIK dediği için diyorum .....yengeni ne şekilde olursa olsun onaylamiyorum.. simdilik tepki verme abin gelsin eglenin yeyin için tadini çıkarın ailecek birlikte olmanın....ağzınızin tadı bozulmadan ....abin gitmeden yarim saat önce falan msj göster abi yengem bana msj attı ben cvp vermedim henüz ama cvp vereceğim merak etme de....... aranızda bir sorun mu var ben çok kırıldım annemin haberi yok üzülür aranızda sorun varsa bizi etkileyecek şekilde hareket etmesen yengemin yularini fazla uzun birakmissin biraz kısalt buraya kadar yetişiyor de
Sen yine de mesajı silme.Hatta ben seyden korkuyorum olur da boyle biseyden sorun cikarirsa benim yazdigimi buyuturse direkt annemi arar da
Aramiz bozuldu vs diyerek onu uzmesindne cekiniyorum..
eee bu kadar mı bu kadarla göze batan bir destek yok... yenge baya zorlu anlaşılan lider gibi takılma çalışıyor .Simdi soyle benim isim var cok sukur.
O zaten evin kirasiyla faturaya gidiyor.
Babamin da emekli maasi var bize kalan.
O da gida, harcamalar vs gidiyor.
Abim bazen annemin teline lira yukluyor, anneme elbise, etek vs biseyler aliyor.
Boyle bir destegi var sagolsun ama asla bir sey talep etmiyoruz. Hatta alma diyoruz
Cok sagolun mesajiniz icin.
Cok uzgunum.
Abim 2 yillik evli isi geregi ara ara sehir disina cikmasi gerekiyor, 1 hafta kalip donuyor.
Abimle farkli sehirlerde yasiyoruz. Yengemle mesafeli bir iliskimiz var. Annemin bakis acisi onlar mutlu olsun da gerisi onemli degil oldu her zaman.
Evine cok gitmisligimiz yoktur, onlar da arada sirada gelir.
Annem son zamanlarda hasta. Bunun da etkisiyle cok duygusal ve abimii asiri ozluyor. Bana kac kez abimin ismiyle seslendi. Hastaligi sehir disina yolculuga engel bu yuzden gidemiyor.
Neyse abimin yine teftisi cikti, annem de oglum seni cok ozledim keske buraya ciksa dedi. Gelsin diye degil de keske oyle bir sans olsa gibi dedi.
Abim de ben soyleyeyim belki oraya verirler ya da oraya beni gonderirler demis.
Annem de cok mutlu oldu tabi. Hatta kizim da gelsin demis de abim onun isi var izin alamaz demis.
Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"
Cok uzuldum. Abime de bisey demiyorum ara bozucu gibi. Ona bisey demem.
Anneme anlatsam cok uzulecek.
Ne yapayim ben ?
Yengeme ne diyeyim ?
çok güzel bir cevap bencede...“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
Bence de bunu yolla kapak olsun“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?