- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Anladim canim.Durup dururken degil. Yengem biraz aksi,huysuz bi kadin ama sonucta beni ilgilendirmez abim asik olmus evlenmis. Demek ki ona oyle degil ama konu ne zaman buraya gelmek olsa boyle nahos tavirlar..
O yuzden cok gelmezler zaten. Ara sira.
Annem de hasta oldugundan beri cok duygusal. Abimi gormek istiyor.
annenin durumunu nasıl yansıtıyor acaba abin.şimdi bazı erkekler anlatmayı söylemeyi beceremez.belkide sizi yönlendiriyor gibi gösteriyor. o da böyle mesaj atma gereği duymuştur.
Ohhhh tam benlik yenge. cok severim bu tip insanlari harcamayi. cokda tin cokda fifi onun evindeki huzuru.
vik vik abimin huzuru----vik vik abim mutlu olsun ayaklarina yatamam.
ilk ogul olsun, sonra Adam eeeeeen sonra koca olur. cart diye abime söylerdim.
yengeyede okkali mesaj--- Hemde grup acip abimin önünde yapardim bunu. haddini bilsin- biryeri kirik.
abiniz nasıl anlattı eşine orası da muamma?
belki de "üff darlıyorlar beni buraya gel diye" dedi..
"tatlım, özledim demek de kabahat mi oldu, niye yönlendirelim koca adamı? ben konuşurum abimle yanlış anlamışsın derim sen sıkma canını, öptüm!"
ben buna şeyler yazardım..
Bu cevapta guzel.abiniz nasıl anlattı eşine orası da muamma?
"tatlım, özledim demek de kabahat mi oldu, niye yönlendirelim koca adamı? ben konuşurum abimle yanlış anlamışsın derim sen sıkma canını, öptüm!"
ben buna benzer şeyler yazardım..
sen de el cevap yaz...tatlım azıcık dizi izlemeyi bıraksan da insan mı olsan diye
e o üslubunu zaten bozmuş ,bu devirde kısasa kısasResmen asagilar gibi. Cocuga yazar gibi boyle bir uslupla.
abiniz nasıl anlattı eşine orası da muamma?
ben buna benzer şeyler yazardım..
Aa bak bu cok güzelmis. Ac grup ekran görüntüsü ac. Abi ben anlamadim hayirdir diye sor.
kadının asmacı zaten sizleri kışkırtıp belkide kocasının gelmesini engellemek ben olsam asla cevap vermez umursamaz davranırdım
Kendimi yerinize koyuyorum.
Annem hasta diyelim. Kız kardeşim annemi ziyarete gelmek isteyecek, eşi de bana böyle bir mesaj atacak öyle mi?
Sakin kalabilecek olanları tebrik ederim ama ben sakin kalamam. Direkt abime mesajın ekran görüntüsünü gönderir, "Bu ne demek oluyor, annen hasta ziyarete gelmen için karının keyfini mi bekleyeceğiz? Bu ne hadsizlik?" diye yazardım. Araları da bozulursa bozulsun, gelin hanımın keyfi annemden daha değerli değil. Kendi annesi hasta olsa böyle mi davranırdı bakalım? Haddini edebini bilsin herkes, sessiz falan kalmayın.
Bugun de yengem mesaj atmis.
"Tatlim abini yonlendirmeseniz artik ? Kac yasima gelmis dimi ama yani?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?