Yengemin bana attigi mesaj

Dimi ama abimin huzuruda bilmem neyde. Baslarim o huzura. Annem hasta yataginda abimim tisörtüyle hasret giderecek. Bende yenge hanim sultan hazretinin keyfini beklicem ki gelsinler diye. Bide susacam sen agzimiza mic ben yutarim der gibi öyle miii... coook bekler. O kadar eminki susacagindan korkmadan da yazmis. Tika o harfeleri tek tek agzina yolla o ekran görüntüsünü abine.

Haklisiniz. Ben de sakin degilim cok uzgunum. Bu uzgunlukle yanlis bir sey yaparim diye sizlere sordum.
Bisey demezsem kendimi ve annemi o kadar ezdirmis hissedecegim ki.
Annesi ya annesi. El insaf !

Onun yaptığı daha büyük yanlış. Sessiz kalmanızdan anlamaz bunun gibiler "Bak kayınvalidemi yendim" gibi bir şekilde olaya bakacağı için iyice tepenize çıkar. Annem hastayken gelin hanımın saçmasalak ego tatmini savaşı umrumda olmayacağı için ben direkt abime söylerdim. Hadsizliğin lüzumu yok.

bu olayın evveliyatı mı var acaba?

Yok, nicin artik dedi bilmiyorum.
Hos nicin "tatlim" dedi onu da bilmiyorum. O da yeterince garip.
Belki bizim irademiz disinda olanlari bize bagladi tipki bunda oldugu gibi.
Dedigim gibi cok az gorusuyoruz.
Mesafeliyim kendi adima. Annem daha anac tabi.
Oglum kizim ,ikisi de onun evladi gozunde.
Ne bileyim abimi operse esini de oper.
Abime sevdigi yemegi yaparsa esine de yapar.
Ben daha resmiyim bu iliskide.

Haklisiniz. Ben de sakin degilim cok uzgunum. Bu uzgunlukle yanlis bir sey yaparim diye sizlere sordum.
Bisey demezsem kendimi ve annemi o kadar ezdirmis hissedecegim ki.
Dersem ortalik karisir diye de cekiniyorum.
Annesi ya annesi. El insaf !

Bu lafa ortalik karismicakd neye karisacak??? Annen o ya annen. Yik ortligi birak karissin. Söyle abine

Benim icin onemli olan annemin abimi gormesi. Gercekten iyi degil ve gormeyi cok istiyor. Buna engel olursa benden hic beklemedigi tepkiler alacak. Bisey demiyorsam sirf bu yuzdendir ama bu uslup nedir bu mesaj nedir ?
Sen gelinle inatlasmiyorsun simdi.hasta olan ve oglunu gormeyi cok isteyen annenin istegini yerine getirmeye calisiyorsun..gerekirse abini yonlendir bak elin kizi neler yapiyor.ara abini bize anlattigin gibi anlat annem rahatsiz seni istiyor diye.

Pess valla ben bir daha asla yüzünü görmek istemediğim çok şeyler yaşadığım kaynanam için bile eşimi zorla annesine gönderiyorum.. senin annene küsmeye hakkın yok çarpılırsın diye.. çok çirkin böyle şeyler yaa gelinler kaynanalarlar görümcelerle anlaşamayabilir bu cok doğal çünkü farklı kültürler, yapılar, karakterler falan ama eşim ve annesi kardeşleri bir aile ben bin yıl görmesem aramam aklıma gelmez ama onlar arar.. siz hiç karışmayın herkes kendi terbiyesizliğinde boğulsun..

Çok fazla Ufak Tefek Cinayetler izlemekten kendini Merve Aksak sanmaya başlamış haspam. Ondan olsa olsa Cennet Mahallesi Pembe olur. O havasını fıs diye indiriverin, gerçek dünyaya dönsün.

Yok, nicin artik dedi bilmiyorum.

eğer yengeniz kötü kalpli biri değilse durduk yere yazmaz..
demek ki kötü kalpli..

ki bence herşeyin bir sebebi vardır..

haa abiniz hasta annenizin yanına zaten kendi isteğiyle gelmiyorsa yahut illa sizden gel demenizi bekliyip öyle geliyorsa o da ayrı bir vaka, yengenizden önce abinizin bu davranışını dert edinin.

Susmayin gereken cevabı verin gitsin annesini görmek için izin mi almalı? Kadın hastaymış. Velev ki değil. Zaten bir yere şehir dışına gidecekmiş. Öyle bir imkan olsa ben kendim eşime teklif ederdim git anneni gör diye. Ne tuhaf insanlar var ya kendi çocuğu olacağını hesaba katmiyor herhalde. Hele samimiyetsizligi pacasindan akan leş bir üslup kullanmış ki tam linclik

Abi kim bilsem cidden ben arayip dicem annen hastalikdan seni sayiklarken karinin attigi mesaja bak diye....
O kadincagiza bisey olsa yenge zil takip oynayacak olan hasretle kalana olacak. Allah uzun ömür bir an evvel saglil sihat versin. Rica ederim abine yolla su mesaji.

canım senin yerinde olsam, yengeme bir şey yazmam, abime bu mesajı gönderirim, abi biz seni yönlendirmişiz, hasta annemizin yanına gel dememiz seni yönlendirdiğimiz anlamına mı geliyor falan derdim

Simdi siz ne demek istiyorsunuz?
Aslinda ben ve annem canavariz. Yengem de bana bu yuzden "artik" mi dedi ?
Yengem abimin benimle ve annemle ilgilenmesinden hosnut degil. Bu cok mu karsilasilmayan bir durum ?
Zaten az gorusuyoruz.
Artik iyi midir kotu mudur vicdani buraya kadar midir ben bilmem. Ben Allah'a havale ederim herkes kalbindekini yasar buna da inanirim.
Her ne olursa olsun bir anne hastaysa boyle bir sey denilmez.
Isterse annem dunyanin en cirkin kaynanasi olsun ki su ihtimali yazarken bile rahatsizim cunku oglu icin tamamen susan bir kadin, oglunu gormeye hakki var.

sakin ol, ben öyle birşey mi dedim, ki yengeniz kötü kalpli olabilir dedim...
eğer anneniz hastaysa ve abiniz gelmiyorsa önce abinize bakın dedim. ne var bunda?

Sen bisey dersen yenge hakli olur
Cevap vermezsende sen hakli olursun

ne alaka? Cevap vermezse yengenin öne attigi "karisma ve yönlerdirme" olayini kabullenmis olur.
bir avukat olarak söyleyeyim...
sessiz kalmak 100/97% yanlis stratejidir.
sessiz kalan sucunu kabullenmekdir. bu tür kendini merve aksak sanan tipler asaletden anlamaz

Annene durumdan bahsetme..
Ama bir dakika düşünme at o mesajı abine,amaç yönlendirme yapmak değil sadece annemin özlemiydi abi böyle düşüneceginizi bilsem anneme o konuşmayı yaptırmazdim yaz yolla..

Abime yollarsam sikayet etmis cocuk gibi mi olurum
Gercekten abim gelmezse ben artik abimin yuzune de bakmak istemiyorum.
Yazik ya annen senin o.
Simdiye kadar bir sekilde esi icin iletisimi asgari duzeyde tuttu, lafim yok.
Bu saatten sonrasi artik baska bi boyut
Yazik gunah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…