Yengemin bana attigi mesaj

Ben bu anne ya da baba ile araya girenleri anlayamıyorum, Allah’tan korkmak lazım. Benim eşimin babası ona ne haksızlıklar ediyor da bir kere de dilim varmaz ona tepki koy demeye, her zaman o senin baban, Allah öyle emretmiş kirmak yakışmaz tek yapabileceğin saygını yitirmeden dikkatli olup mesafe koymak başka birşey değil. Ki anneniz zaten birşey yapmamış, yazık. Siz yine de birşey demeyin boşverin sessiz kalın.

Canın abin için anneni ezdirme ve böyle yenge eminim abine neler neler diyodur burda çok güzel mesaj örnekleri var hemen ataga geç birini uygula ve bize sonucu bildir sen üzülecegine o üzülsün abinde ondan yana tutum alırsa tencere kapak olmuşsunuz de görüşme

ne anneni ne de kendini ezdir.
ben olsam üzülür diye anneme söylemem ama abime söylerim. kimle evli olduğunu bilsin.
ayrıca kendim de güzel bir ayar veririm yenge hanıma. öyle anayla evlat arasına keyfi girmesin. söz konusu hastalık, keyfi bir durum yok.

Kesinlikle bu cevap. Bunu yazıp sonrada abinle konuş. Valla bazen aman onlar iyi olsun, ama onların arası bozulmasın dedikçe tepene çıkıyorlar. Böyle bir konuda böyle saygısızlık yapan insan karşısında kesinlikle susma.

Soyle diyeyim.az gorusuldukce buna alisti sanirim .
Abimin yalniz gelecek olmasi da sorun olabilir onun icin.
Simdiye kadar hep birlikte geldiler.

O zaman
"tatlım sen niye rahatsız oldun. sende mi gelmek mi istiyordun yoksa? ama sen şimdi sıkılırsın bizimle. anneme ve abime yazamadığına göre çekincelerin var. senin yerine ben sorarım abime problem ne diye merak etme" yazardım :)

Ardından ekran görüntüsünü abime atardım "abiciğim aranızdaki neyse bilmiyorum ama bizi alet etmesin.annem hasta üzülmesini istemiyorum.sen gelme en iyisi" yazardım.

Canım valla çocugum yok ama keyif içinde çocugumu çagıramayacaksam neden çocuk yapayım anneye aileye laf söylenmez bence ben ailemi görebiliyorsam onun da hakkı

Yanlış mı anladım abiniz karisi hoslanmiyor diye az mi gorusuyor sizinle ?
Eğer boyleyse gelmezse gelmesin siz de sormayin. Yengeye de okkali bir cevap lazim nasilsa az gorusuluyor. Sessiz kalip pasif durmanin bi manası yok oyle bir abi icinse hic hic manasi yok. Millet neler yapiyor burda yine gorusuluyor. Siz agzinin payini verin.

Valla böyle okudukça sinirlerim bozuluyor. Sen binbir eziyetle doğur büyüt. Sonra elalemin kızı gelsin ailenle görüşemezsin desin. Bizim saf erkeklerde eşini dinlesin. Hasta annesine bile gelemesin.
Asıl kötü kaynanalar böyle gelinlere lazım da işte bunlara da hep melek gibi kaynanalar düşüyor. Yazıl valla.

bence de çok okkalı bir cevap vermelisin bayanlar
çok güzel cevaplar yazmış seç onlardan gönder niye altta
kalıcan ki abin sonuçta o senin gelmesi gerektiğini de bilmeli
hastaymış annesi fırsat buldukça gelmeli gelin gelmezse gelmesin
ama şimdiki gelinlerimiz öyleki kendi analarından çıkmayacaklar eşide gidecek
ama kv ye gelince yok görüşmiycen bile rabbim öyle düşünenleride ıslah etsin..
abinde hata ama o kadar yüz vermemeli haddini bilmeli gelinde.

Ben olsam mesajın resmini çeker abime yollarım. Bi daha böyle fitnelik için bana mesaj çekmesin derim. Çünkü kendi kasınmış haspam

çok iyi niyetlisin bence nerde senin gibi ve görümce ve annen gibi kaynana
annenle konuştuğunu ve buraya da gel dediğinden haberi var ki sana böyle bir mesaj
atmış abin darlıyolar dememiştir belki annemde beni çağırdı oraya da uğrayım demiştir
iyi niyetinden oda çağırmasalar gitmiycekti demek ki diye düşündüğünden yazmıştır.
bence okkalı cevap ver yengene açıklama yapmadan ben yazsam varya böyle bir mesaj benim görümcem
benden yaşçca küçük olmasına linç ederdi beni ne kendini nede anneni ezdirme...

Ben abimle paylaşırım, bu ne terbiyesiz üsluptur yahu. Aramız bozulursa da bozulsun.

ee sonuc ne mesaj attınızmı yengenıze??? sabahtan berı sayfayı yenılıyorum bır gelısme vamrı dıye ya:))))))) hadııı ne yazıcak ne dıycekk merak edıyorumm. mesajı ekran al abıne at abı bız senımı yonlendırıyormusuz yengemıze bızı nasıl anlattında kadıncagız annemın senı ozlemesı yolu nduserse bızede gel demsınden sankı rahatsız olmus gıbı mesaj attı bır sorun mu var yanlıs bır duruma sebeb olmamak ıcın ocne sana sormak ıstedım de.. bence???

nasılsın bile yazmayan bir insan bu şekilde birşey yazmışsa mutlaka cevap yaz..yalnız burda abininde suçu var..neden aranızdaki konuşmayı anlatıyor ki..

aman boşverin sinek birşey değil mide bulandırıyor .Yazık kadıncağıza söylemeyin üzülür boşyere.Hiç cevap vermeyin belliki fena bir tip polemiğe girmeyin siz mesaj atmışssınız gibi olur olay üstünüze kalır

sanırım sadece ikimiz böyle düşünüyoruz

Yaa evet.
Annem cadi ben canavar.
Hay Allah ama annem hastalandi oglunu gormek istiyor.
Ne olursa olsun kimse bir annenin evladini gormek istemesine engel olamaz.
Vicdan denen bisey var.
Ha biz oyle degiliz ama oyle olmak bile bunu hakli cikarmaz.
Vicdan diyorum.

Anneme soylersem yikilir.
Zaten morale ihtiyaci var.
Hastalik yeterince zorluyor bizi. Simdiye kadar gelmemesi hata su saatten sonra gelmezse abim benim icin bitmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…