- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 18
- 37
- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Kesinlikle bu cevap. Bunu yazıp sonrada abinle konuş. Valla bazen aman onlar iyi olsun, ama onların arası bozulmasın dedikçe tepene çıkıyorlar. Böyle bir konuda böyle saygısızlık yapan insan karşısında kesinlikle susma.abiniz nasıl anlattı eşine orası da muamma?
belki de "üff darlıyorlar beni buraya gel diye" dedi..
"tatlım, özledim demek de kabahat mi oldu, niye yönlendirelim koca adamı? ben konuşurum abimle yanlış anlamışsın derim sen sıkma canını, öptüm!"
ben buna benzer şeyler yazardım..
Soyle diyeyim.az gorusuldukce buna alisti sanirim .
Abimin yalniz gelecek olmasi da sorun olabilir onun icin.
Simdiye kadar hep birlikte geldiler.
Canım valla çocugum yok ama keyif içinde çocugumu çagıramayacaksam neden çocuk yapayım anneye aileye laf söylenmez bence ben ailemi görebiliyorsam onun da hakkıne anneni ne de kendini ezdir.
ben olsam üzülür diye anneme söylemem ama abime söylerim. kimle evli olduğunu bilsin.
ayrıca kendim de güzel bir ayar veririm yenge hanıma. öyle anayla evlat arasına keyfi girmesin. söz konusu hastalık, keyfi bir durum yok.
Ben şu " artik " kismina takildim
yonlemdirmeseniz ARTIK demis ya. Hakket gelinden dinlemek isterdim..
Yok abim oyle degil. Birinin uff bizi darliyolar demesi icin gercekten vicdansiz olmasi lazim.
Abim yengeme bizim hakkimizda bisey demez bize de yengem hakkinda demez.
O cok dikkatli bu konuda ama muhtemelen x sehrine gidecegim,annemle kardesimle kalirim dedi diye aklina gelmistir.
Cunku sehir simdi belli olmuyor, belliyse istekle gidiliyor. Oradan anlamistir. Benim fikrim bu.
sanırım sadece ikimiz böyle düşünüyoruz
aman boşverin sinek birşey değil mide bulandırıyor .Yazık kadıncağıza söylemeyin üzülür boşyere.Hiç cevap vermeyin belliki fena bir tip polemiğe girmeyin siz mesaj atmışssınız gibi olur olay üstünüze kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?