Yengemin bana attigi mesaj

nasılsın bile yazmayan bir insan bu şekilde birşey yazmışsa mutlaka cevap yaz..yalnız burda abininde suçu var..neden aranızdaki konuşmayı anlatıyor ki..

Yasadigimiz sehre gelecegini soylemistir.
Bi de ne var bunda ya, ben esime annem beni ozlemis bu ayki gorevi oraya yazdirmalarini rica edecegim diyemiyosam o insan benim niye esim.
Gizli sakli bisey degil ki.
Size demiyorum yanlis anlamayin.
Benim fikrim bu.
Cevap icin tesekkur ederim.

Abime bir sekilde soracagim.
Burda bir arkadas demis.
Sen neyi nasil anlattin da yenge bana mesaj atacak kadar rahatsiz olmus diye.
Ara bozmus olur muyum boyle dersem ?

ben daha öncede fikrimi söyledim ben olsam bu mesajı hiç görmemiş varsayarım onun istediği de seni kışkırtmak zaten ama abine sorarsan işler daha mı kötü olur bilemiyorum.

annen hastaymış kadıncağız üzülmesin.

Mesajla degil de konusacagim.
Evet ben de sizin dediginiz gibi sormayi dusunuyorum ama bu yuzden isler buyurse.
Annem boyle biseyi duysa kesinlikle sus der.
Sus sus sus. Her seye sus.
Gercekten birilerinin arasi bozulmasin diye hep biz susuyoruz.
Esimin hasta annesini gormesini istemiyorsam da aram bozulsun ya. Bozulsun yani.

Abim ne bizim yanimizda yengem hakkinda konusur ne de yengemin yaninda bizim hakkimizda konusur.
Muhtemelen ben x sehrine gidecegim annem de hasta onu da gorurum dedi ordan aklina geldi.
o zaman yengeniz dolduruşa gelmeye müsait. gerçekten abiniz özenliyse herşeyi tersinden anlamaya müsait.burada ne aileler gördük.sizinki yönlendirmenin y si bile değil.

Iste ben de bilemiyorum.
Sussam bi dert susmasam bi dert.
Mesela o boyle biseyi bana yazarken nicin tereddut etmedi,o uslupla yazarken nasil vicdani el verdi, ben de susuyorum.
Abim icin.
Abim de bi zahmet annesi icin konussun
Annem hastaysa giderim kimse engelleyemez bitti. Bu kadar.
Niye bu konu tartismaya acik, sinirlerim bozuk gercektn

Bence de mesajı göster ne demek istiyo diye sor yüz yüze gelince çek kenara soyle ne kadar ayıp o yengenin yaptığı gerçekten bunlar evlenince neden değişiyor anlamadım demekki bizim ki gibi köprüyü geçene kadar

Ben olsam abime şöyle bir mesaj atardım: Abi annem hasta ve seni görmeyi çok istiyor hatta zaman zaman bana senin adınla sesleniyor ne kadar özlediğini anlaman için söylüyorum bunları. Ama buraya hem iş hem de annemi görmek için geliyor olman yengemle aranda sorun oluşturdu sanırım ki yengem bana mesaj atmış (buraya mesajı yazardım) bu şekilde eğer sorun olacaksa gelmeyebilirsin neticede kendi kararını kendin verebilecek yaştasın derdim.

benimde bozuk valla :)

sabahtan beri bu tip gelinleri okuyoruz şiştim.

ya ben sadece anneni düşünüyorum empati yapıyorum. kadıncağız duyarsa çok üzülür ne bileyim..

anne olmak çocuk büyütmek ve sonucu bu mu..

o zaman yengeniz dolduruşa gelmeye müsait. gerçekten abiniz özenliyse herşeyi tersinden anlamaya müsait.burada ne aileler gördük.sizinki yönlendirmenin y si bile değil.

Bi de annem gercekten hasta.
Ona ayri uzuluyorum.
Abimi hasta annesini gormeye yonlendirebilirim. Gunah mi islemis oluyorum.ama abim ben oraya gelirim diyerek cok sukur bu yonlendirmeye ihtiyaci olmadigini gosterdi.
Anlayamadim ya hasta anne evladini gormek isteyince neye yonlendiriyor.
Zaten ayri uzak sehirlerdeyiz ne kadar yonlendirilebilir.
Yine soylemek istiyorum.abim yengeme asik, bu durumda yonlendirme gibi bir sey soz konusu olamaz.
Ve biz de Allahtan korkariz. Evliler arasina girmeyiz. Annemin de kiz evladi var, kendi ne yaparsa benim basima gelmesinden de korkar.

Gercekten cok uzgunum.
Tedavisi de zor, skntili. Babam hayatta degil.
Abim bi haftaligina annesini gormeye gelecek cok mu
Kendi de anne olacak belki, o zaman insna dusunmez mi ya benim cocugum da bana bunu yaparsa.

çünkü sizin aileniz önce ben diyen bir aile değil o yüzden yengeniz kocasının 1 metre karesini bile sizin tarafa gitsin istemiyor. dediğiniz gibi abinize konuşarak yada mesaj atarak yengem bunu bunu dedi sen acaba yanlış mı anlattın böyle mesaj attı diyebilirsiniz. hem sizin üstünüzden de çıkar. çünkü hain eşin böyle dedi demiyorsunuz sadece ortada yanlış anlaşılma mı var diye soruyorsunuz. o zaman size derki yengenize bunu bunu dedim.artık ona göre ne dediyse mesajı yanlış anlamaktan mı cinslikten mi yazdığı ortaya çıkar.

hiç cevap yazma
annene de birsey deme

Abime bir sekilde soracagim.
Burda bir arkadas demis.
Sen neyi nasil anlattin da yenge bana mesaj atacak kadar rahatsiz olmus diye.
Ara bozmus olur muyum boyle dersem ?

Ben cevap yazma demistim bastan sana ama senin icin sogumayacak.

Bence abine ekran goruntusunu yolla
Yengem bana bunu yazmis, sen ne dedin ki ona bana bunu yazdi? Ben birsey anlamadim..de

bizde ne kocam ne ailesi bu konuda bu kadar hasas o yüzden kaynım evlenince başlarına gelecek var diyorum.kayınvalidemin kız evladı yok.

Abim bunu gorunce yengemle cok ciddi kavga edecek muhtemelen yengem bunun benim yuzumden oldugunu dusunup daha cok sinir olacak ve abimin gelmesini hic istemeyecek
Halbuki bu tartisma benim yuzumden degil kendi yuzunden.
Abime bunu soylersem yorum yapmam zaten. Kendi ne anliyorsa artik.

BENCE BISEY OLMAZ YA ABINE SORACAKSIN SONUCTA YENGENDEN OCNE AYN IEVI PAYASLTIGIN ZAMAN ZMAAN KAVGA ETTIGIN KISI. SONUNADA EKLEYECEKSIN ZATEN BEN YASNLIS BI DUURUMA SEBEB OLMAK ISTEMIYORUM YENGEM NEDEN BOYLE BIR MESAJ ATTI ABI ANNM YADA BEN SENI YONLENDIRIYORMUYUZ KADIN HASTA DIYE SADECE YOLUN DUSERSE GEL UGRA DEDI BUNDA YONLENDIRME YOK ZATENDE ACABA YENGEM BISERYIM ISORUN ETTI VS DIYE SOR CEKINME ABINDEN. BU SORUYLADA KOCA EVLILIKLERINI BITIRCEK DEGILLER COK COK ABIN YENGENE SORUCAK BIRSEYMI OLDU DIYE HEM YENGENDE ICINE KURT DUSSUN DEMEK BEN BUNLARA KOTU BISEY SOYLESEM HEMEN KOCAMA YETISTIRCEKLER DIYE ARTIK ODA AGZINI TUTAR. ABINIZIN HABERI OLMADAN ALTTAN ALTA SIZE AYAR VERIYOR SUNADA BAK SEN CANIM. BOSVER ABINE SORUN OLMAYACAK SEKILDE SOR YENGENIN KULAGINA GITSE BILE ODA ARTIK ESININ GOZUNDE KOTU BIR GELIN KOTU BIR ES SINSI BIRI GIBI GORUNMEMEK ICIN SIZZE DAHA SEVIYELI DAVRANIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…