- Konu Sahibi Littlebluebird
-
Ben cevap yazma demistim bastan sana ama senin icin sogumayacak.
Bence abine ekran goruntusunu yolla
Yengem bana bunu yazmis, sen ne dedin ki ona bana bunu yazdi? Ben birsey anlamadim..de
neden abiniz kavga ediyor ki görünce hemen o zaman yengeniz haklı gibi olur. yanlış anlaşılma olamaz mı?yada hiç mesajdan bahsetme laf arasında de sen yengeye yanlış mı anlatıyorsun bizi de. noldu derse başka yere salla lafı.Abim bunu gorunce yengemle cok ciddi kavga edecek muhtemelen yengem bunun benim yuzumden oldugunu dusunup daha cok sinir olacak ve abimin gelmesini hic istemeyecek
Halbuki bu tartisma benim yuzumden degil kendi yuzunden.
Abime bunu soylersem yorum yapmam zaten. Kendi ne anliyorsa artik.
kv demden nefret ederimDurup dururken degil. Yengem biraz aksi,huysuz bi kadin ama sonucta beni ilgilendirmez abim asik olmus evlenmis. Demek ki ona oyle degil ama konu ne zaman buraya gelmek olsa boyle nahos tavirlar..
O yuzden cok gelmezler zaten. Ara sira.
Annem de hasta oldugundan beri cok duygusal. Abimi gormek istiyor.
yengen kendi annesini özledikçe ne yapıyor acaba merak ettim
kesin tam tersidir
bu arada karışma cvp da yazma.benim de çok ağzım yandı bu konularda
abıne soylemek yanlıs olur
kadın abıne degıl sana yazmıs onu nıye karıstırıyorsun
bende gorumceyım
ben olsam asla abıme de anneme de bak bak bana boyle yazdı demem soylemem
ama altda da kalmam
dedıgım gıbı ne munasebet boyle bır mesajı bana yanlıslıkla gondermıs olmalısın aksı taktırde cok kırıldım ve uzuldum. dıye yazardım ve mesajlarıda sılmezdım
bırgun gelın hanım sacmalarsa hayır o oyle degıl bakın mesajlar burda dıyebılmek ıcın
Yaa evet.
Annem cadi ben canavar.
Hay Allah ama annem hastalandi oglunu gormek istiyor.
Ne olursa olsun kimse bir annenin evladini gormek istemesine engel olamaz.
Vicdan denen bisey var.
Ha biz oyle degiliz ama oyle olmak bile bunu hakli cikarmaz.
Vicdan diyorum.
Kendi annesiyle ayni sehirdeler. Muhtemelen gorusuyorlardir.
Yani ne diyeyim annesi tabii gidecek ama keske annesini gorurken benim de abimin annemi gormek istemesini anlayabilse. Bu kadar empati kurmak cok mu zor anlamiyorum.
abısıyle gelın hanım bırbırıne gırınce elınıze ne gececek kı ?Ben olsam direk ekran görüntüsünü abime atarım.
Abi ben muhatap olmak istemiyorum ama eşin bazı durumları kendi kurguladığı şekilde bize yansıtıyor derim.
Hic sunulmaz böylelerine sonra ben kazandım naraları atarlar. Kesinlikle abinize ss atın.
Hicbir sey demeyin. Anneniz gibi düşünün. Önemli olan onlarin mutluluğu. Gormemezlikten gelin mesaji. Belki ters bir anina denk gelmistir ve size patlamistir.
“Dediğin gibi, kaç yaşına gelmiş bir adam sonuçta. Biz herhangi bir yönlendirme yapmıyoruz, sen de yapmazsan kendi kararını kendi verebilir” diyebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?