Yengemin bana attigi mesaj

abıne soylemek yanlıs olur
kadın abıne degıl sana yazmıs onu nıye karıstırıyorsun
bende gorumceyım
ben olsam asla abıme de anneme de bak bak bana boyle yazdı demem soylemem

ama altda da kalmam
dedıgım gıbı ne munasebet boyle bır mesajı bana yanlıslıkla gondermıs olmalısın aksı taktırde cok kırıldım ve uzuldum. dıye yazardım ve mesajlarıda sılmezdım

bırgun gelın hanım sacmalarsa hayır o oyle degıl bakın mesajlar burda dıyebılmek ıcın

yengen kendi annesini özledikçe ne yapıyor acaba merak ettim
kesin tam tersidir
bu arada karışma cvp da yazma.benim de çok ağzım yandı bu konularda

Bazıları var anasına laf ettirmez karısını üzer, bazıları var karısına laf diyemez anasını üzer..
Bi orta yolu var bunun da kimse işine gelmediği için yapamıyor sanırım.
Kac yaşına gelmiş adam kendi kararlarını veriyorsa, karısına da danismasi gerekmiyor hasta anasını görmesi için..
Susmak bazen ateşe su, bazen de ateşe rüzgar olmuştur. Yerine göre ayar vermek gerekir diye düşünüyorum. Böyle tepemize çıkan, havalarından geçilmeyen gelinlerle doluyor sonra çevremiz..

Ben cevap yazma demistim bastan sana ama senin icin sogumayacak.

Bence abine ekran goruntusunu yolla
Yengem bana bunu yazmis, sen ne dedin ki ona bana bunu yazdi? Ben birsey anlamadim..de

Annem icin cok uzgunum. Yoksa kendi hirsimdan degil. Abim gelmezse eger benim icin bitecek.
Yaziklar olsun. Annesi hasta o esinin sacma kaprislerinin pesinde.
Evet dediginiz gibi soylemeyi dusunuyorum.

neden abiniz kavga ediyor ki görünce hemen o zaman yengeniz haklı gibi olur. yanlış anlaşılma olamaz mı?yada hiç mesajdan bahsetme laf arasında de sen yengeye yanlış mı anlatıyorsun bizi de. noldu derse başka yere salla lafı.

kv demden nefret ederim
eşimle yıllık izinlerimiz denk gelmez
eşimi iki yazdır bır haftalıgına ailesının yazlıgına yolluyorum

yengen kendi annesini özledikçe ne yapıyor acaba merak ettim
kesin tam tersidir
bu arada karışma cvp da yazma.benim de çok ağzım yandı bu konularda

Kendi annesiyle ayni sehirdeler. Muhtemelen gorusuyorlardir.
Yani ne diyeyim annesi tabii gidecek ama keske annesini gorurken benim de abimin annemi gormek istemesini anlayabilse. Bu kadar empati kurmak cok mu zor anlamiyorum.

Hicbir sey demeyin. Anneniz gibi düşünün. Önemli olan onlarin mutluluğu. Gormemezlikten gelin mesaji. Belki ters bir anina denk gelmistir ve size patlamistir.

Ben olsam direk ekran görüntüsünü abime atarım.
Abi ben muhatap olmak istemiyorum ama eşin bazı durumları kendi kurguladığı şekilde bize yansıtıyor derim.
Hic sunulmaz böylelerine sonra ben kazandım naraları atarlar. Kesinlikle abinize ss atın.

Ben de basta hayatta soylemem diyordum da ne bileyim.
Kafam cok karisik.
Simdi benim icin en onemli sey abimin gelmesi.
Onu da annem icin istiyorum cunku morale ihtiyaci var. Tedavi icin sart.

Onun gelmesini engelleyecek her turlu davranistan kacinmak istiyorum.
Yeter ki annemin ici rahat etsin.
Eger gelmezse benim icin bitmistir. Bir daha yuzune bakmam.
Ben yengeye kendi uslubumda bir cevap yazayim mesajlari da silmeyeyim.
Gorumcem bana sunu sunu dedi derse sebebini gosteririm.
Abim de eger gelmiyorum vs derse bilirim ki yengem icin.
O zaman yengemin yaptigini da soylerim. Onun da bir daha yuzune bakmam.

Nereden biliyor bu muhabbeti peki yani telefonda konuşmuşlar sonuçta haberi nasıl olmuş daha çıkmadan etmede oraya gitmek istiyorum mu demiş ağabeyiniz hem arada öyle sorunlarda olmamış zaten bir yere gidecek neden oraya gelmesini istemesin? sessiz kalın şimdilik ama bir ara ağabeyinizle konuştuğunuzda da söylersin belki o arada tartışmışlardı birşey vardı bilemeyiz

yahu gene nerden çıktı bu canavarlık, cadılık?
biri öyle dedi size heralde ki, aksine yorum yapınca hemen bunu ileri sürüyorsunuz.

kk'dan edindiğim tecrübe, asla tek yönlü dinleme, tek yönlü yorum yapma,

inşallah bu meseleyi de çözersiniz, annenize de geçmiş olsun.

Kendi annesiyle ayni sehirdeler. Muhtemelen gorusuyorlardir.
Yani ne diyeyim annesi tabii gidecek ama keske annesini gorurken benim de abimin annemi gormek istemesini anlayabilse. Bu kadar empati kurmak cok mu zor anlamiyorum.

yazık ya çok üzüldüm.insan düşünmeli biraz.adamların tapusunu almıyoruz ya
ana ayrı eş ayrı.ben eşime söylüyorum yani beni tutup sakın anneni atma diye(istisnalar da oluyor ama)
dedim ya siz daha başındasınız ben çoktan geçtim bu konuları
ALLAH sabır versin

abısıyle gelın hanım bırbırıne gırınce elınıze ne gececek kı ?
tam aksıne abısıne soylerse onu yonlendırmıs olur gelını haklı cıkarır

gorumce olarak dıyorum kı abısıne atması yanlıs
gelın hanım kıme yazmıs konu sahıbıne muhattap o
abı ne alaka
ıkısı cozecek aradakı sorunu
kocaman ınsanlar yemeyıp ıcmeyıp bak bak gelın bana sunu dedı demek ne kadar dogru olur

gelıne dıyecekkı ne munasebet sen bana boyle yazdın. bu mesajı bana yanlıs gonderdıgını varsayıyorum ! dıyecek daha da cevap vermeyecek ve muhattap olmayacak boyle ce olgun davranıs nasıl sergılenırmıs gostermıs olacak

ona buna ekran goruntusu atmakla cozulseydı...

Hicbir sey demeyin. Anneniz gibi düşünün. Önemli olan onlarin mutluluğu. Gormemezlikten gelin mesaji. Belki ters bir anina denk gelmistir ve size patlamistir.

Nasil bir ters an ki hasta annesini gormek isteyen esinin kardesine bu mesaji atabiliyor.
Yengenin mutlulugu esinin hasta anasini gormemesiyle olacaksa mutlu olmasin.

Yenge hanim çok ayıp etmiş haddini aşmış. Ama abin ne dedi ki yonlendirildigini düşündü yengeniz. Görev çıksaydi goreve gidiyorum derdi. Cikmadiysa birsey demeye gerek yoktu. Ha annenizi görmek için göreve de gerek yok çık hafta sonu gel anneni ziyaret et git. Kendi iraden kendi kararın. Kimsede yonlendirildigini dusunmez.

Ne diyeyim diye düşünüyorsanız ilk sayfada bir arkadaşın sen yönlendirme gibi bir cevabı vardı. Tam kapak olur. Ama naif isen sonra sen verdiğin cevapta uzuleceksen bosver kimseye birsey deme.

gaza gelme konu sahıbı
abıne falan soyleme sakın
sen bırıyle sorun yasadın mı hemen abıne soyluyor musun
yok
bunu nıye soyleyesın
bellıkı abın zaten agzının payını vermıs onun
o da sınırle gelmıs sana catmıs bellıkı

sen dedıgım gıbı tavrını koy gelıne ne munasebet de ona buyuk nasıl olunur mus goster ona sen kendın hallet yetıskın bıreysın kucuk cocuk degılsın abıne soyleyecek kadar
senı abımeee soylerrrıımm derdık kucukken ona donmesın yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…