Yengemin bana attigi mesaj

Neye karar verdin simdi? Abine anlatacakmisin? Umarim evet dersin

Simdi susarsam ben rahat edemeyecegim.
Belki annem kaynanalik ben gorumcelik yapsaydim bu kadar icerlenmezdim.
Ama annemin iyiliginin karsiliginda bunu gormesi beni o kadar uzdu ki anlatamam

Abim mutlaka gelmeli.
Annemi ben boyle ezdirirsem ne bicim evladim ya ?
Abime anlatip anlatmayacagimi bilmiyorum ama bu yengenin yaptigi haksizliga susmayacagim.

Yıllarca emek etmiş büyütmüş. Evlendi diye evlat olmaktan çıkıyor özlenmiyor mu ya bunu anlayamıyorum. Hasta bir de kadın, gitmeyip ne yapacak?

Kadındaki edepsizliğe bak, şaka gibi.

Iste bu sebepden dolayi ss al abine at. Yengeye hic tepki gösterme. Yada daha iyisi grup ac abini yengeni ekle oraya at ss. Altinada sadece abi annem hasta olmasa inan gel demezdi. Ama gelde bi helalik al yaz birak.

Kesinlikle ekran görüntüsü alıp abinize gönderin. Aynı durum başıma geldi. Susduğum için ben suçlu oldum. Yengem ben sustukca daha kötü şeyler yaptı.

Ben olsam kimseye söylemesem de yengeye lafımı söylerdim. Çok ucuz bir kadınmış.
Anneniz abinizin mutluluğunu istiyor derken geçmişte başka şeyler de olmuş gibi..

Esi göndermedigi icin gelmese bile muhtemelen isler yüzünden der.
Hafta sonu çalışıyor mu hafta sonu bile atlanir gelir.
Söz konusu abi benim abim olsaydi. Gelmiyorsa arardim sen artik hiç ben evladim diye dolaşma derdim.
Annem doğurduğunu binbir minnetle mi görecek?

Deliye bak ya... arani bozmadan lafi sok bence. Onla aran acilsa abinle daha cok mesafe olacak..
Olayi anlat cekil ya da..

Bence kesinlikle silmesin yarın öbürgün birşey olursa kanıt olarak gösterir.
Ve sanırım ben olsam abime ekran görüntüsü atardım. Altına da sizin huzurunuz kaçmasın boşver buraya gelme abi yazardım. Ona hiçbir cvp yazmazdım. Sizin söylemeyeceğinizden o kadar emin ki rahat rahat bu mesajı atabilmiş.

Bazen yenge kişileri de fazla saçmalayabiliyor,gecende de bizim muhteşem yenge annem torunu sevdi diye bayağı bi söylendi,çok içten öpüyormuş onlar bile bu kadar öpmemiş bla bla.. hiçbirimiz ciddiye alıp cevap bile vermedik güldük hatta saçmalamasına,çok sinir oldu tee sen manyaksan biz ne yapalım ciddiye alsak bi sıkıntı almazsak ayrı sıkıntı

Ben olsam kimseye söylemesem de yengeye lafımı söylerdim. Çok ucuz bir kadınmış.
Anneniz abinizin mutluluğunu istiyor derken geçmişte başka şeyler de olmuş gibi..

Soyle diyeyim.az gorusuldukce buna alisti sanirim .
Abimin yalniz gelecek olmasi da sorun olabilir onun icin.
Simdiye kadar hep birlikte geldiler.

Kesinlikle yengeye yazmayın sizi suçlu çıkartır böylesi düşman başına. Abinize söyleyin, yenge hanım oyle kafasına göre at koşturmasın.

"Kişi kendinden bilir işi tatlım biz yönlendirme yapacak kadar çirkin niyetli insanlar değiliz. İnsan olan zaten anlardı."

Ben bu mesajı o kadına gönderir sonra da engeli basardim L Littlebluebird

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…