Yengemin benle ne alıp veremediği var?

Kendinizi ifade etme sorununuz var. Söyledikleriniz çok zor anlaşılıyor.
Gelin haklı dağılalım.

Bir de kardeşinizin de değişik tavırları var. Kendi öz kardeşinize kızacağınıza kadına laf ediyorsunuz. Çifte standart.

Arkadaşlar ; konu sahibi yapılan tüm olumsuz yorum ve eleştirileri reddediyor.
Her şeye verecek bir cevabı var.
Daha fazla yorulmaya gerek yok; belli ki kendisini haklı görüyor.
Buraya da danışmak, farklı bakış açılarını görmek için değil 'Siz haklısınız, böyle yenge olur mu?Az bile yapmısın' şeklinde destek görmek için konu açmış.
Üzgünüm konu sahibi ama 'haksızsınız.'
Görümcelik yaparsanız yengelik,
Kardeşlik yaparsanız ablalık görürsünüz.
Hiç bir anlaşmazlık tek taraflı değildir bununla birlikte bu olayda aslan payı sizde.

Şu anlatım tarzında bana kötü görümce sizsiniz gibi geldi bluzu beğenip kardeşinize niye söylüyorsunuz gidip yengenize çok şık durmuş diyip nereden aldığını sormak varken ondan bana da yollasana demek ilginç

kırmızı ile işaretlediğim yerde kahkaha attım
bunu siz mi diyorsunuz
dönün de verdiğiniz cevapları Allah aşkına bir daha bir daha okuyun
ayrıca Allahıma binlerce şükür benim etrafımda bahsettiğiniz tipte 3-5 kuruşun hesabını yapanlar yok ya da sizin gayet doğru!!!! anladığınız gibi ben 3-5 kuruşun hesabını yapmam.
yaptığım yorumu kendinizce bir daha yorulmamışsınız
Allah size kolaylık versin ya böyle kurgularla yaşıyor olmak zor olsa gerek

_Rosebud_ kırmızı ile işaretlediğiniz cümleleri konu sahibi için ben yazdım. O da eleştirilerini kabul etmediği herkesin mesajından hoşuna gitmeyen kısımları copy-pace yapıp cevap yazmış.
Yani size söylemedi o cümleleri.
Yiğidi öldürelim tamam da hakkını da yemeyelim yani.

aaaaa öyle mi
not:.... şeklinde yazınca bize yazdı zannettim.
kusura bakma konu sahibi
ama alıntı yapmayı öğren lütfen karışıyor böyle

Ee kadın aynı deseni giydi diye üstünü değiştiren biriyse niye aynısını istiyosun üstündekinin? Ay çok saçma ya kardeşinden yengenin bluzunun aynısını istemek. Resmen inadına yapmışsın. Çok komiksin

Neyse ki okuduğunu anlamayanlara yardımcı olan kullancılar da var. Teşekkürler.

Bir de çok güldüm demiş. Aferin iyi yaptın! Alıntı olduğunu anlamadığım için ben daha çok güldüm.

Başlık, kim haklı kim haksız değil. "Etrafınızda böyle yengeler var mı?"

Cımbızlayarak okumaya devam.

Başlığı tekrar dikkatlice okursanız
'yengemin benle ne alıp veremediği var?' Olduğunu siz de göreceksiniz .
Benim başlıktan anladığım :
'kim haklı?' daha doğrusu 'ben haklı değil miyim? Şu yengemin yaptıklarına da bakın' temalı derdimsi görünen ilginç bir bakış açısı var ortada.

evet çok güldüm hala da gülüyorum hahahahahahaaaaaaa

sen ve konu sahibi gibi insanlar için üzüleceğimi falan düşünmemiştin umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…