- 28 Nisan 2010
- 353
- 332
- 103
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Ben aldım öyle kampanyada şu sarı mavi renk renk 24 parça takımlar oluoya baktım herkes tek olarak alıyor ben bi pembe bi açık mavi alıp kombin yaptım yine farklı oldu:))Onu ben de sevmem doğrusu,bir ara yemek takımında kampanya vardı çeyiz mağazasında,günlük için alacaktım,gittim ki,Ayla,Leyla,Süheyla kuyrukta
Oo herkese gidince aynısını göreceğim,bıkarım bir kere dedim,çıktım mağazadan:)
O güzelmiş,benim baktıklarım beyaz üzeri gri desenli filandı,tek olsa çekilirdi de herkeste görmeye yürek dayanmazdı sankiBen aldım öyle kampanyada şu sarı mavi renk renk 24 parça takımlar oluoya baktım herkes tek olarak alıyor ben bi pembe bi açık mavi alıp kombin yaptım yine farklı oldu:))
tam her şeyi ben bilirim , yenge de kim, ben okumuşum,diyip millete tepeden bakan küçük görümce vakası ,bir bitseniz keşkeÇok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Var mı böyle cins yengeleriniz?
Aradan 40 senende geçse ailenin parçası sayılmaz. Ama söz de sayılır evet.. sözde sen bizim kızımızsın gerçekte ise el kızı.Benim ablam yok iki abim var birisi evli ve yengeme yenge demem abla derim. Öz ablamdan farksız çok severim. Bence biraz uzlaşmaya çalışabilirsiniz. Abinizin eşi sonuçta. Artık ailenizin parçası sayılır. Kız kardeşiniz yoksa çok iyi olur hem sırdaş olur size.
ay kadın yalan söylememiş çalmamış, iftira atmamış namussuzluk yapmamış, öküz altında buzağı arıyorsunuz vallaÇok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
Kardeşim ailecek bir aradaysak bize sarılmaya çekiniyor. Eğitimli biri halbuki. Hayret ediyorum. Yemek yiyeceğiz mesela ben pirinçten az yiyeceğim hemen rejim mi yapıyorsun diyor hahahah, ya az yiyemem mi, yapıyorsam da sana ne?
Hala bluz istemeyi kıskançlıkla bir tutanlar var. Bir de üşenmeyip son giriş saatime bakmışlar.
Ben ve arkadaş çevrem birimizde bir şey beğenirsek al senin olsun, ya da sana da alayım hep yaparız. Ay aynısını istedi çok kıskanç diye de asla düşünmem. Umurumda olmaz yani, o kıskançlık siz ve sizin gibi düşünen insanlara mahsus bir şey galiba. Giysin ne olacak. Neden ondan istemedim? O kadar samimi değildik, ona soramadım.
Yemeği siz yaptıysanız belki pissiniz o yüzden yemek istememiştir diyen bayan, ben yemek yapmadım zaten.
Bir de mesleğinizi eleştirebilir, doktorların bile eleştirebilecek yönleri vardır tarzı bir şey yazılmış. Çok güldüm, ama millet olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yapmaya bayılırız.
Yorumları okuduktan sonra etrafımdaki insanlara şükrettim. Teşekkürler.
Ha bu arada yenge zaten rahat, evlerine gittiğimde ben hep yardım ederim, o bize geldiğinde de sadecec yer kalkar, ya da koklar, yemiycem, hani benim sütüm, sen benim süt içtiğimi bilmiyor musun diye de kocasını azarlar falan. Oldukça uzağız biz, merak etmeyin.
Şu yazdıklarınızı okuyunca da kendi çevreme özellikle de görümcem için binlerce şükür olsun Allaha dedim içimdenHala bluz istemeyi kıskançlıkla bir tutanlar var. Bir de üşenmeyip son giriş saatime bakmışlar.
Ben ve arkadaş çevrem birimizde bir şey beğenirsek al senin olsun, ya da sana da alayım hep yaparız. Ay aynısını istedi çok kıskanç diye de asla düşünmem. Umurumda olmaz yani, o kıskançlık siz ve sizin gibi düşünen insanlara mahsus bir şey galiba. Giysin ne olacak. Neden ondan istemedim? O kadar samimi değildik, ona soramadım.
Yemeği siz yaptıysanız belki pissiniz o yüzden yemek istememiştir diyen bayan, ben yemek yapmadım zaten.
Bir de mesleğinizi eleştirebilir, doktorların bile eleştirebilecek yönleri vardır tarzı bir şey yazılmış. Çok güldüm, ama millet olarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olup yorum yapmaya bayılırız.
Yorumları okuduktan sonra etrafımdaki insanlara şükrettim. Teşekkürler.
Ha bu arada yenge zaten rahat, evlerine gittiğimde ben hep yardım ederim, o bize geldiğinde de sadecec yer kalkar, ya da koklar, yemiycem, hani benim sütüm, sen benim süt içtiğimi bilmiyor musun diye de kocasını azarlar falan. Oldukça uzağız biz, merak etmeyin.
Sen yengene fena kafayı takmışınÇok ilginç biri, ikimiz farklı şehirdeyiz kardeşime dedim ki üstündeki bluz güzelmiş bana da ondan yollasana. Başka bir model göndermiş. Yani aynısı olsa ne olacak sanki? Farklı şehirlerdeyiz. Sürekli beni eleştirir, ben mesleğimi elime almışım hala beni eleştiriyor, bilmiyorsun nasıl eleştiriyorsun.
bunu demeyecektiniz şimdi de nasıl parası yok şuna şu kadar harcar bunu alır ne gereksiz vs gibi yorumlarla yine güyaaaa savunmaya geçecekGörümcem neden benim aldığım şeylere gözünü dikip ister? Kıskançlığından. Ay en nefret ettiğim insan tipi. Bi de her şeyi böyle ister misiniz? Belki parası yok.
Ne tuhafsınız. Bu arada hem görümceyim hem de yengeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?