- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
eeee o zaman yengenin burdaki suçu neO zamanlar sevgilisiydi, bluzu güzelmiş bana da alıp yollar mısın dedim kardeşime, yengeme değil, o da aynısını değil farklı modelini alıp yollamış. Yengemden istemedim.
iyi de nasıl bu kadar eminsinhaberi vardır , nereden alması gerektiğini ona sormuştur, o da aynısından almasın demiştir. Bir daha istemedim zaten. İlk ve sondu. Sürekli yapmadım yahu.
Evet söyleyiş tarzı, tavırları hoş değil.
Siz ciddimisinizAynı bluzdan istemenize bende gıcık oldumeşinin yanında size sarılmayabilir bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır bazen siz de az değilsiniz kızcağızın giydiği bluza kadar isteyip onu taklit ediyorsanız kız da hoşlanmaz mesafeli durmasını ister tabi ben gelinden yanayım
Siz ciddimisinizAynı bluzdan istemenize bende gıcık oldumeşinin yanında size sarılmayabilir bende kıskanırım tamam kardeştir ama ne de olsa artık evlendi seven insan gözünden bile kıskanır bazen siz de az değilsiniz kızcağızın giydiği bluza kadar isteyip onu taklit ediyorsanız kız da hoşlanmaz mesafeli durmasını ister tabi ben gelinden yanayım
Ben gıcık olurum giydiğim kıyafetimden başkasında olunca yabancı bile olsa görünce bidaha giyesim gelmiyor yada aynı mahallede birinde gorduysem başka yere giderken giyerim o mahallede giymem belediye dagtms gbi. Çoğu zaman farklı olsn diye netten alırım. Kadın da sevmiyor demekki kiyafetinin aynısından baskasnda görmeyi. Bidaha aynısından istemezsinz olur biter.Ben ilk tanıştığımızda kendisini çok severdim. Tüm derdimi anlatırdım. Ama vaktiyle söyledikleri batmaya başladı. Bluz yengemindi, çok güzeldi olamaz mı aynısından isteyemem mi? Farklı şehirdeyiz, pişti olma ihtimalimiz sıfır. Neresi kötü bunun?
Rejim olayı, yahu az istemekle rejim yapmanın ne alakası var? Her seferinde rejimde misin diye soruyor.
Bu arada ailecek koyun koyuna oturmuyoruz. Onlar yılda 10 günlüğüne geliyor, insan kardeşine, annesine babasına sarılmak istemez mi? Bozuluyor.
Onu ben de sevmem doğrusu,bir ara yemek takımında kampanya vardı çeyiz mağazasında,günlük için alacaktım,gittim ki,Ayla,Leyla,Süheyla kuyruktaBen gıcık olurum giydiğim kıyafetimden başkasında olunca yabancı bile olsa görünce bidaha giyesim gelmiyor yada aynı mahallede birinde gorduysem başka yere giderken giyerim o mahallede giymem belediye dagtms gbi. Çoğu zaman farklı olsn diye netten alırım. Kadın da sevmiyor demekki kiyafetinin aynısından baskasnda görmeyi. Bidaha aynısından istemezsinz olur biter.
Kesinlikle ergen oldugunu dusunuyorum ben deYaş kac bilmiyorum ama ergen görümce tavırları gibi geldi bana.
Oh ya tek ben mi böyle düşünüyorum demiştim ağzınıza sağlık :)ne bu Gelinlerin her yaptığı batması olayı acaba ...Yengenizi bilmem de sizin yengenize olan eleştirileriniz tuhaf.
Ailecek bir aradayken sarılmaya çekinmek ne alaka?
Herkes koyun koyuna mı oluyor ki?
Pilavdan az yiyene rejimde misin diye sormakta dünyanın en normal şeyi, çekememezlikle ne alakası var?
Çok saçma şeyleri dert etmişsiniz, sizin yengenizle ne alıp veremediğiniz var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?