- Konu Sahibi Reyhan_98_
-
İnşallah elini bile sürmez 50 sene. Oh sefası olsun.Tamam sofrayı toplamayan gelinleri savunma başkanı.
Hasta falan olsa ben zaten yaptırmıyorum sen otur diyorum ama iyice hazırcılığa döndü.Söylediğim gibi hazıra alışmış, açıkça söyleyin yiyip içiyorsa temizlesin bi zahmet. Annnem rahatsız benim de işlerim var yapamıyoruz sen yap diyin. Biraz pişkin biri sanırım açıkça söylemeden anlamaz malesef.
Tamam ağlama zaten sen çektiriyorsundur kocanın ailesine bide burdakilere bela olma bariİnşallah elini bile sürmez 50 sene. Oh sefası olsun.
Sanki kuyu kebabı, alt tarafı patates kızartması. Dalga geçer gibi, kerizsin demiyor da seninki güzel oluyor diyor. Kardeş bak siz kendinizi köle yapmışsınız. Ne münasebet evini dip köşe temizlemek, siz yardımcı kadın mısınız temizlikçi misiniz? Yok mu kendi kardeşi, annesi akrabası? Hala kalkmış yine yaparım ederim diyorsunuz size ne yahu? Bırakın evini kim temizlerse temizlesin, hiç mi işiniz gücünüz sosyal hayatınız arkadaşınız yok? Beni kendi kızlarım bile böyle kullanamıyor. Ergenler ama kendi odalarını süpürür siler, bulaşıklarını kaldırır, çamaşırlarını da kendileri yıkarlar. İşlerine gelince biz çocuk değiliz demeyi biliyorlarsa kendi işlerini de kendileri yapacak o zaman. Yazık size ya, kadın resmen evi kokmasın diye patatesi bile size kızarttırıyor. İnsan kullanan empati yoksunlarından gıcık alıyorum. Umarım burada yazılanlardan cesaret alır da bu hain abi yengeye hizmeti kesersiniz.Senin patates kızartman güzel oluyor yapsana diye.
Size katılıyorum, böyle bencil insanlardan uzak durmak lazımSanki kuyu kebabı, alt tarafı patates kızartması. Dalga geçer gibi, kerizsin demiyor da seninki güzel oluyor diyor. Kardeş bak siz kendinizi köle yapmışsınız. Ne münasebet evini dip köşe temizlemek, siz yardımcı kadın mısınız temizlikçi misiniz? Yok mu kendi kardeşi, annesi akrabası? Hala kalkmış yine yaparım ederim diyorsunuz size ne yahu? Bırakın evini kim temizlerse temizlesin, hiç mi işiniz gücünüz sosyal hayatınız arkadaşınız yok? Beni kendi kızlarım bile böyle kullanamıyor. Ergenler ama kendi odalarını süpürür siler, bulaşıklarını kaldırır, çamaşırlarını da kendileri yıkarlar. İşlerine gelince biz çocuk değiliz demeyi biliyorlarsa kendi işlerini de kendileri yapacak o zaman. Yazık size ya, kadın resmen evi kokmasın diye patatesi bile size kızarttırıyor. İnsan kullanan empati yoksunlarından gıcık alıyorum. Umarım burada yazılanlardan cesaret alır da bu hain abi yengeye hizmeti kesersiniz.
Sizinle olmak istemiyor demek ki, o yüzden yapmıyor.Sonunda beni anlayan birisi. Ayrı yaşıyoruz. Altlı üstlü oturuyoruz ama hep beraber edilen bir kahvaltı. Hep beraber oturulan bir sofra sonuçta. Kimsenin eline yapışmıyor bi tabak tutmakla.
Size güvenerek mi evlenmiş sonuç olarak sizin evinde bir bütçesi var o zaman gelir olarak da yediklerine bir katkilari olsun. Bu ne ya sinir oluyorum ayrı bir ev aile kurup aile olamayan hala anne baba evinden çıkmayan kişiliklere.Evet sürekli bizde. Hafta da iki üç sefer kahvaltı ediyoruz. Akşam yemekleri de bazen bizde yenir. Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der. Sipariş verir. Görümce olunca etiket vurmak herkese kolay geliyor. Bende evlenicem bi gün. Ama kırk yılda bir gelmiyorsun sürekli bizde
Dimi ama çağırmamak bir çözüm ,ana kız oturun yapın kahvaltıyı gelirse kaldırsın kıçını kendine hazırlasın ..Sizinle olmak istemiyor demek ki, o yüzden yapmıyor.
Söyle sen de. Kahvaltı bittikten sonra iş bölümü yapın. Ben balkonu yikayacagim sen de bulaşıkları makineye koyarsın sonra kahve içeriz de.Önceden ederdi. Bende onun mutfağını kaç kere topladım yerleri bile süpürürdüm. Kavga da etmedik bişiy de yapmadım. Kendisi arıyor söylüyor. Senin patates kızartman güzel oluyor yapsana diye. Bende yok diyemiyorum. Yapmasan da geliyor zaten. Bu arada yani yapmayınca da kendi geliyor ha onun pisliği de bana kalıyor.
Yapmayın. Çok canınız istiyorsa yapıp getirin deyin.Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der.
Siz diyemiyo musunuz çok canın istiyosa yap getir diye? Nasıl bi şey bu gelin hasta ananız dahi ses çıkarmıyo? Abiniz olayların tam olarak neresinde, babanız var mı? Erkekler neden yok hikayede?Evet sürekli bizde. Hafta da iki üç sefer kahvaltı ediyoruz. Akşam yemekleri de bazen bizde yenir. Hatta bazen kahvaltıya şunu yap geliyoruz der. Sipariş verir. Görümce olunca etiket vurmak herkese kolay geliyor. Bende evlenicem bi gün. Ama kırk yılda bir gelmiyorsun sürekli bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?