- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
yengesinin abisinin karisi ile bayanin abisi birliktelerYani yengenizin eltisi ile küçük abiniz beraberlerinde mi? Anlamadım pek
Yok siz de olayı anlamamissiniz ki : )
Biz de senin abine mı söylesek acaba diye bir şey soylemem mumkun olamaz olayı herkes öğrendi diyorum bendeYok ben olayı çok iyi anladım siz beni anlamadınız. Bir adet Emel isimli yengeniz var bu kişinin kaynı(sizin küçük abiniz) ile abisinin karısı berabermiş. Emel bunu kendisi bildiği gibi ayrıca bir sohbet esnasında eşinizden de duymuş. Şimdi size arada sırada şaka yollu "küçük abine giderim bana bunu Anti-Bakteriyel'in eşi söyledi derim heeee" diyormuş.
Ben de diyorum ki bu kadar çarpık ilişkiler içinde lafın kimden çıktığının ne önemi var. Sizin küçük abiniz ve diğer kadın önce kendi ahlaksızlığından utansın sonra lafı kim söylemiş ona baksın diyorum. He yine de yengeniz size böyle takılıyorsa ona deyin ki "yengecim sen de öz abinin aldatıldığını biliyormuşsun ama hem abinden hem de büyüklerden saklamışsın biz de senin abine mi söylesek acaba:)"
Hala anlamadığımızı düşünüyorsanız artık gerisini bilemeyeceğim size ailenizle kolay gelsin.
Ayy Allah'ım , üstünüze alınmayın ama kırk kere buna mı takiliyosunuzu okudum evet takılıyorumabin evli kadinla beraber ama sen hala lafin bizden ciktigini duyarlarsa kismina ve tehditemi takiliyosun yanlismi anladim ben yengede ne genismis abisinin karisi baskasiyla kiristiriyo rahatliga bak
kendi kocaniz yapsa bunu ozamandami tehdite takilacaktinizAyy Allah'ım , üstünüze alınmayın ama kırk kere buna mı takiliyosunuzu okudum evet takılıyorum
Biz de senin abine mı söylesek acaba diye bir şey soylemem mumkun olamaz olayı herkes öğrendi diyorum bende
Dikkatli okunmadigini ve ilgi çeken şeyin soru değil konunun olmasıolmasından dolayı. Anlaşılmayacak bir şey yok aklı selim şekilde tane tane okuyun anlarsınız anlamadik anlamadik diye tutturuyor da herkes bence özensiz okumadan kaynaklı..
Yengem aslında iyi niyetinden bir defa sustu daha önce çıktı bu ortaya ve bazi kisilere söyledi ailesinden ve o abisinin karısını dayaktan geberttiler ama arlanmadi kan çıkmasın diye kimsenin huzuru bozulmasın diye büyükler üzülmesin diye bir şans verdi bunlara ama o pislikler yine rahat durmadi o da patladı artık aslında yengem çokta kötü biri değildir o yüzden kalbini kırmak istemedim bu zamana kadar ya sizi de anlıyorum da sayın üyem o kadar detay mevzu var ki girersek cikamayiz işin içinden. Ama dediğiniz gibi o biz haklısın yenge dedikçe hepimizin tepesine binmeye kalkıyor işte o yüzdendir ki haddini bildirmek gerekiyorAyh gerçekten hala açıklama yaptığım için kendime kızıyorum ama tekrar ve son kez yazayım. Hani bu olay ortaya çıkmasına, herkes duymasına rağmen sizin zekilerin zekisi(!) Emel yengeniz kendisi eşinizden çoook daha önce bildiği halde sizden de öğrenene kadar kimselere duyurmamış sonra da herkes öğrenmiş, sanki kimden duyulduğu çok önemliymiş gibi sizi şaka yollu tehdit ediyormuş ya. Yengeniz önce abisinin aldatıldığını bildiği halde nasıl suskun durabilme genişliği gösterdiğini kendisi abisine açıklasın da ondan sonra tehditlerle saçmalamaya devam etsin. Neyse siz iyi biri olduğunuz, yengeniz kadar hinlik düşünmediğiniz için söylediğim anlaşılmamış olabilir. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir tavsiye vereyim dedim pişman oldum
Olay karışık kişiler ve yazım hatası yok cidden ..he bizde sorun kusura bakma nasil anlayamadik o kadar da mukemmel yazmissiniz halbuki.
birde kim kimi aldatmis anlamadim ama bari hayriniza aldatilan insanlara aciklayin daha fazla salak yerine konulmasinlar.
Böyle entrika askımemnu da gormedım. Oglum o senin yengen yengenArkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Düzeltme :
Ben ve eşim yaz tatili için benim memlekete gittik. Eşim öz abim Mehmetle sohbet ederken abim Mehmet bı kadınla görüştüğünü anlatmış .
Akşam ben eşim ve büyük yengem emel oturup havadan sudan konuşurken küçük yengem Kadriye dişim ağrıyor diye yanımıza geldi napabiliriz diye baktik ve gitti . Eşim Kadriye ye üzülüyorum deyince biz üstüne gittik niye diye ve abim Mehmet'in bı kadınla görüştüğünü ve kadriyenin bu durumu hiç haketmedigini abim Mehmet'in çok yanlış işler peşinde olduğunu ve vicdanen rahatsız hissettiğini bize söyledi. Eşim konuyu biraz daha detaylı anlatınca büyük yengem emel aslında Mehmet abimin görüştüğü kadının emelin öz mu öz abisi olan hayrinin karısı meral (aynı zamanda amcası kızı) olduğunu anlıyor..
Tabi olaylar patladı kavgalar vs. Oraları hiç anlatmiyorum zaten . Dallasa döndü . Emel olayı benim eşimden öğrendiğini söylemedi eşim bı boş boğazlık yaptı o durumlar içinde eşim de arada yansın istemedik ama gelin görün ki yengem sanki ailedeki herkesin fişini ben çekerim elimde koz var gibi bize şaka yollu söylerim ederim diyor .. şimdi Kadriye ve abim Mehmet emelin bu olayi eşimden duyduğunu bilmiyor komşu görüp emele haber vermiş gibi biliyorlar . Ben abim mehmete ve kadriyeye emel esimden duydu diye söylemek istiyorum söylesem mi napsam bilemedim ..
Bu abi karısını affetmiş. Önceden bilip susmaya takılmaz. Affetmeyen bir abi olsaydı emel yenge bitmişti...Ayh gerçekten hala açıklama yaptığım için kendime kızıyorum ama tekrar ve son kez yazayım. Hani bu olay ortaya çıkmasına, herkes duymasına rağmen sizin zekilerin zekisi(!) Emel yengeniz kendisi eşinizden çoook daha önce bildiği halde sizden de öğrenene kadar kimselere duyurmamış sonra da herkes öğrenmiş, sanki kimden duyulduğu çok önemliymiş gibi sizi şaka yollu tehdit ediyormuş ya. Yengeniz önce abisinin aldatıldığını bildiği halde nasıl suskun durabilme genişliği gösterdiğini kendisi abisine açıklasın da ondan sonra tehditlerle saçmalamaya devam etsin. Neyse siz iyi biri olduğunuz, yengeniz kadar hinlik düşünmediğiniz için söylediğim anlaşılmamış olabilir. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir tavsiye vereyim dedim pişman oldum
Böyle entrika askımemnu da gormedım. Oglum o senin yengen yengen
Hiçbir şey anlamamissiniz konudan. MasallahHani marjinal bizdik diyesim geldi... yengenin abisi aldatiliyor ve yengen buna göz yumup tehdit ediyor. Sizin abiniz yengenizi aldatıyor ve siz olay bizden çıkmasın aman diye buraya konu açıyorsunuz... maşallah..
AynenBu abi karısını affetmiş. Önceden bilip susmaya takılmaz. Affetmeyen bir abi olsaydı emel yenge bitmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?