Yengemin şaka yollu tehdidi

Yok siz de olayı anlamamissiniz ki : )

Yok ben olayı çok iyi anladım siz beni anlamadınız. Bir adet Emel isimli yengeniz var bu kişinin kaynı(sizin küçük abiniz) ile abisinin karısı berabermiş. Emel bunu kendisi bildiği gibi ayrıca bir sohbet esnasında eşinizden de duymuş. Şimdi size arada sırada şaka yollu "küçük abine giderim bana bunu Anti-Bakteriyel'in eşi söyledi derim heeee" diyormuş.
Ben de diyorum ki bu kadar çarpık ilişkiler içinde lafın kimden çıktığının ne önemi var. Sizin küçük abiniz ve diğer kadın önce kendi ahlaksızlığından utansın sonra lafı kim söylemiş ona baksın diyorum. He yine de yengeniz size böyle takılıyorsa ona deyin ki "yengecim sen de öz abinin aldatıldığını biliyormuşsun ama hem abinden hem de büyüklerden saklamışsın biz de senin abine mi söylesek acaba:)"
Hala anlamadığımızı düşünüyorsanız artık gerisini bilemeyeceğim size ailenizle kolay gelsin.

Biz de senin abine mı söylesek acaba diye bir şey soylemem mumkun olamaz olayı herkes öğrendi diyorum bende

abin evli kadinla beraber ama sen hala lafin bizden ciktigini duyarlarsa kismina ve tehditemi takiliyosun yanlismi anladim ben yengede ne genismis abisinin karisi baskasiyla kiristiriyo rahatliga bak
Ayy Allah'ım , üstünüze alınmayın ama kırk kere buna mı takiliyosunuzu okudum evet takılıyorum

Biz de senin abine mı söylesek acaba diye bir şey soylemem mumkun olamaz olayı herkes öğrendi diyorum bende

Ayh gerçekten hala açıklama yaptığım için kendime kızıyorum ama tekrar ve son kez yazayım. Hani bu olay ortaya çıkmasına, herkes duymasına rağmen sizin zekilerin zekisi(!) Emel yengeniz kendisi eşinizden çoook daha önce bildiği halde sizden de öğrenene kadar kimselere duyurmamış sonra da herkes öğrenmiş, sanki kimden duyulduğu çok önemliymiş gibi sizi şaka yollu tehdit ediyormuş ya. Yengeniz önce abisinin aldatıldığını bildiği halde nasıl suskun durabilme genişliği gösterdiğini kendisi abisine açıklasın da ondan sonra tehditlerle saçmalamaya devam etsin. Neyse siz iyi biri olduğunuz, yengeniz kadar hinlik düşünmediğiniz için söylediğim anlaşılmamış olabilir. Dinsizin hakkından imansız gelir diye bir tavsiye vereyim dedim pişman oldum

he bizde sorun kusura bakma nasil anlayamadik o kadar da mukemmel yazmissiniz halbuki.

birde kim kimi aldatmis anlamadim ama bari hayriniza aldatilan insanlara aciklayin daha fazla salak yerine konulmasinlar.

Yengeniz pişkin bir kadın. Orta da kendi abisi var ilken neyin tehditi neyin şakası. O bunu dediğin de eşin yüksek sesle yeter senin abinin yedili pisliğin ceremesi bana mı düştü desin. siz de bu kadar ne şiş yansın ne kebap insanı olmayın

Yengem aslında iyi niyetinden bir defa sustu daha önce çıktı bu ortaya ve bazi kisilere söyledi ailesinden ve o abisinin karısını dayaktan geberttiler ama arlanmadi kan çıkmasın diye kimsenin huzuru bozulmasın diye büyükler üzülmesin diye bir şans verdi bunlara ama o pislikler yine rahat durmadi o da patladı artık aslında yengem çokta kötü biri değildir o yüzden kalbini kırmak istemedim bu zamana kadar ya sizi de anlıyorum da sayın üyem o kadar detay mevzu var ki girersek cikamayiz işin içinden. Ama dediğiniz gibi o biz haklısın yenge dedikçe hepimizin tepesine binmeye kalkıyor işte o yüzdendir ki haddini bildirmek gerekiyor

Böyle entrika askımemnu da gormedım. Oglum o senin yengen yengen

Hani marjinal bizdik diyesim geldi... yengenin abisi aldatiliyor ve yengen buna göz yumup tehdit ediyor. Sizin abiniz yengenizi aldatıyor ve siz olay bizden çıkmasın aman diye buraya konu açıyorsunuz... maşallah..

Bu abi karısını affetmiş. Önceden bilip susmaya takılmaz. Affetmeyen bir abi olsaydı emel yenge bitmişti...

Kimin eli kimin cebinde anlamadim ama katil usak
Aski memnu ya donmus iyice emel degilde bihter deseydinz daha iyi olurdu

Böyle entrika askımemnu da gormedım. Oglum o senin yengen yengen
Hani marjinal bizdik diyesim geldi... yengenin abisi aldatiliyor ve yengen buna göz yumup tehdit ediyor. Sizin abiniz yengenizi aldatıyor ve siz olay bizden çıkmasın aman diye buraya konu açıyorsunuz... maşallah..
Hiçbir şey anlamamissiniz konudan. Masallah

gözüm kanadı resmen düzeltme de bile zar zor anlamaya çalıştım ama iğrenç olaylar dönüyor kimin eli kimin koynunda Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…