- 19 Kasım 2013
- 18.856
- 34.035
- 798
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Küçük yengenizin kocası sizin neyiniz oluyor?Hayır iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocası beraber
İki abim iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocasi(küçük abim) beraberdiYenge dediğiniz kişi tam olarak kim? Yenge diye birçok kişiye söylenebiliyor. Bu Dallas’a dönmüş ilişkiler yumağında yengenin kullanıldığı ilk kişiyi aklıma getirmek istemedim çünkü.
Öz abimKüçük yengenizin kocası sizin neyiniz oluyor?
Yaprak dökümünü izlemedim hiçHe aşkı memnu idi yaprak dökümü nereden çıktı. O kadar uzağım
Eee yengenizin eltisi abinizle beraber doğru anlamisim ilk sorumda ama siz illa anlatımı zorlaştırıyorsunuz. Çok iğrenç bir durum var. Eşinizi böyle ortamlara muhabbetlere sokmayin bence. Hele o abisi boynuzlanan yengenin esas derdi ne merak ettim.İki abim iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocasi(küçük abim) beraberdi
Ortadaki duruma tepkiler falan oldu zaten o ayrı mesele şu an böyle bir sıkıntı olduğu için olayı da anlamanız için detaylı anlattım tabiki iğrenç bı durum onda hem fikirimOkuduğumu anlamak için o kadar çok çaba gösterdim ki..
Eğer tam olarak doğru anladıysam tamamen iğrenç bir durum..
Bence yengenizin yaptığı şaka ya değil ortada ki duruma tepkiniz olsun..
Arkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Ohoo yengemin abisi kabul etti kadınıCok karisik anlatmissin ama olay da karisik zaten. Ayse fatma deseydin daha kolay anlasilabilirdi.
Olay sadece senin kucuk abinin bilip bilmemesi degil ki. Zaten olan olmus.
Yengenin abisi biliyor mu? Biliyorsa neden bosanmiyorlar. Asil sorun o.
O zaman sorun yok. Kucuk abinin bilip bilmemesi cok onemli degil.Ohoo yengemin abisi kabul etti kadını
Hmmm diycek bişey bulamadımOhoo yengemin abisi kabul etti kadını
Bunların hepsi herkes evliyken mi oluyor?Hayır iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocası beraber
Bravo teşekkür ederim konu açarken isimsizlik karışıklık yaratır diye düşünemedim kusura bakmayın kk üyeleriDogru mudur A Anti-Bakteriyel ?
Abin : Huseyin.
Yengenin abisi : Mustafa
Yengenin abisinin karisi : Ayse
Aldatilan : Abinin karisi(kucuk yenge) ve yengenin abisi.
2 yenge var. Kucuk yenge , buyuk yenge .
Arkadaşlar Huseyinle Ayse birlikteydiler. Huseyin benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış ama eşim onun Ayse olduğunu bilmiyordu. Bir akşam buyuk yengem, ben ve eşim oturup sohbet ederken kucuk yengem geldi gitti geldi gitti .
Eşim bu kadına üzülüyorum dedi . Biz niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var dedi. O gün abimle konuştuklarını anlattı bize. Büyük yengem Ayse olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmişti.Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese.
Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim.
Canim bu arkadaşın iki abisi varmış. Biri a olsun biri b. Büyük abisi a nin kaynın karısıyla küçük abisi b sevgiliymis. B abisi bu arkadaşın kocasına anlatmış sevgilim var diye oda karısı olan anti bakteriyele anlatmış. Anti bakteriyelde dayanamamış büyük abisi a ve yengesine anlatmış. Yengesi kendi yengesi olduğunu anlamış. Şimdi bunları tehdit ediyormuş sizden duyduğumu söylerim diye. Çünkü kadin bunlardan değilse komşudan duyduğunu söylemiş.bu arada küçük abiside evliBen de beyni yanan mağdurlardan biriyim
Anlayanlar anlamayanlara anlatsın Allah rızası için
EvetBunların hepsi herkes evliyken mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?