- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Abiniz kendi eşinin abisiyle beraber fakat bu kadının, kendi eşinin abisinin eşi olduğunu bilmiyor öyle mi yok artıkArkadaşlar abimle yengemin abisinin karısı birlikteydiler. Abim benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış eşim yengemin abisinin karısı olduğunu bilmiyordu. Bi Akşam buyuk yengem ben eşim oturup sohbet ederken diğer kucuk yengem geldi gitti eşim bu kadına üzülüyorum dedi niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var diye o gün abimle konuştuklarını anlattı bize büyük yengem Abisinin karısı olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmiş ti. Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese. Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim
Yaklaşmışım. Neyse Söylesin. Terbiyesiz, ahlaksız bir abiniz var. (Küçük abi)İki abim iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocasi(küçük abim) beraberdi
Büyük yengeniz, gelinlerinin kaynı ile birlikte olup abisinin aldatılmasana göz yumuyor, şaka yollusu mu kalmış?
İşte beni karıştırmazlar bende kimseyle kötü olmayayım diye sustururlar ki mizacim da değildir gidip olay çıkartmak. Çünkü abim suçlu kimi neye savunucamSenin yerinde olsam önce o tehdit eden yengemin haddini bildiririm. Sonrada o abimle kirıştıran yengemin yengesine gider ağzına ederim. O ne demek ya eğer gelininizi gerçekten seviyorsanız yaparsınız. Şahsen benim büyük yengem hariç diğerleriyle aram yok ama hangisi bu haksızlığa ugrarsa hepsine aynisini yaparim. Abinde suçlu ama o yengede edepli kadin olsa milletin kocasına göz dikmez ne pislikler ya. Birgun abimin is yerindeki kiz abime asılıyormuş abimde yengemi kıskandırmak için salak ayağina yatmış bunu duyunca dellendim. Yengeme kızdım söyleseydin ben o kızı mahvederdim diye.
Her okudugumda konu daha cok karisiyor.Bravo teşekkür ederim konu açarken isimsizlik karışıklık yaratır diye düşünemedim kusura bakmayın kk üyeleri
Yenmesinin eltısı değil yengesinin yengesi oluyorEee yengenizin eltisi abinizle beraber doğru anlamisim ilk sorumda ama siz illa anlatımı zorlaştırıyorsunuz. Çok iğrenç bir durum var. Eşinizi böyle ortamlara muhabbetlere sokmayin bence. Hele o abisi boynuzlanan yengenin esas derdi ne merak ettim.
EvetGelininizin yengesi ile mi birlikte abiniz? Dogru mu anladım?
Aynı zamanda amcası kızı oluyor akrabalar yani
Aldatılan küçük abinizin eşi mi bilmiyor.Ohoo yengemin abisi kabul etti kadını
Yengemin yengesi aynı zamanda amcası kızı da oluyor akraba evliliğiYenmesinin eltısı değil yengesinin yengesi oluyorAllagim neler var
Harbi öyle oluyormus yaYenmesinin eltısı değil yengesinin yengesi oluyorAllagim neler var
Yengesinin yengesi ile eltisi değil .küçük yenge evdeki büyük yengenin yengesi ile aldatılıyor.Eee yengenizin eltisi abinizle beraber doğru anlamisim ilk sorumda ama siz illa anlatımı zorlaştırıyorsunuz. Çok iğrenç bir durum var. Eşinizi böyle ortamlara muhabbetlere sokmayin bence. Hele o abisi boynuzlanan yengenin esas derdi ne merak ettim.
Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konudaAldatılan küçük abinizin eşi mi bilmiyor.
Nasıl da anladım diye kendimle gurur duyuyordum bir de:)Yenmesinin eltısı değil yengesinin yengesi oluyorAllagim neler var
Yanlış anlamışım konu sahibinin abisi yengesinin yengesiyle berabermişİki abim iki yengem var büyük yengemin abisinin karısı ile küçük yengemin kocasi(küçük abim) beraberdi
Yengemin yengesi aynı zamanda amcası kızı da oluyor akraba evliliği
Ama yengenin ve o kadının kocasının bilmek hakkı yazik degilmi. Ayrica bilinmeden hallediyim diyorsan sadece kadına git. Senin o büyük yengende iyi mide varmış abisinin koynuna giren kadin kayniylada yatiyo belki. O da korkutugu var ki soylemiyo sizi tehdit edeceğine kardeşini kurtarsin edepsizİşte beni karıştırmazlar bende kimseyle kötü olmayayım diye sustururlar ki mizacim da değildir gidip olay çıkartmak. Çünkü abim suçlu kimi neye savunucam
Aldatan piskinler sizin kadar düşünmüyordur olayı. Bu yaptığı davranışlarla yüzüne bakmamaniz gereken kişilerin sizin söylediğinizi duymasını önemsemeyin.Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?