Yengemin şaka yollu tehdidi

Abiniz kendi eşinin abisiyle beraber fakat bu kadının, kendi eşinin abisinin eşi olduğunu bilmiyor öyle mi yok artık Ayrıca sizin dert ettiğiniz şey abinizin iğrenç ilişkisi değil de büyük yengenizin ara sıra tehditvari şaka yapması mı buna da bir

İşte beni karıştırmazlar bende kimseyle kötü olmayayım diye sustururlar ki mizacim da değildir gidip olay çıkartmak. Çünkü abim suçlu kimi neye savunucam

Sadece anladığım konu sahibinin abisi kayınbiraderin in karısıyla beraber gerisini anlamadım ve çok normal birşeymiş gibi anlatım şekli

Yenmesinin eltısı değil yengesinin yengesi oluyor Allagim neler var

Yengesinin yengesi ile eltisi değil .küçük yenge evdeki büyük yengenin yengesi ile aldatılıyor.

İşte beni karıştırmazlar bende kimseyle kötü olmayayım diye sustururlar ki mizacim da değildir gidip olay çıkartmak. Çünkü abim suçlu kimi neye savunucam
Ama yengenin ve o kadının kocasının bilmek hakkı yazik degilmi. Ayrica bilinmeden hallediyim diyorsan sadece kadına git. Senin o büyük yengende iyi mide varmış abisinin koynuna giren kadin kayniylada yatiyo belki. O da korkutugu var ki soylemiyo sizi tehdit edeceğine kardeşini kurtarsin edepsiz

Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konuda
Aldatan piskinler sizin kadar düşünmüyordur olayı. Bu yaptığı davranışlarla yüzüne bakmamaniz gereken kişilerin sizin söylediğinizi duymasını önemsemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…