Yengemin şaka yollu tehdidi

Yengemin yengesi aynı zamanda amcası kızı da oluyor akraba evliliği
Ooo yeni veriler. Ortalik daha da karisti.

Yengenin abisi biliyor dedin. Bir kucuk yenge kaliyor. Senin kucuk abin aldatilmiyor ki.

Sadece anladığım konu sahibinin abisi kayınbiraderin in karısıyla beraber gerisini anlamadım ve çok normal birşeymiş gibi anlatım şekli
Anlatım seklimde ona buna sayip şovmem doğruydu sanki.. size nasıl anormalse bize de anormal ve yaşanan acılar sıkıntılar yaşandı ve hala yaşanıyor da bunu tahmin edebiliyor olmanız lazım aslında. Şu an ben vicdanen de rahatsız olmasam konuyu acmazdim sizin de haberiniz olmazdı yani

Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konuda
Rahatsiz olma soylemeseydiniz daha cok rahatsiz olmaniz gerekirdi.. vicdanen yapilmasi gereken soylemek bu durumda aldatiliyor insanlar buna nasil sessiz kalacaksiniz ? Ayibi olan utansın zavalli pislikler !

Hay Allah razı olsun emeğinize sağlık

oha hakketen,

Anlayana kadar beynim yandı. Anlamasam da olurmuş çünkü midem bulandı. Ortalık Dallas'a dönmüş siz sadece yengenizin tehditine mi takıldınız?

Büyük yengenizin abisi karısını affetmiş anladığım kadarıyla, peki küçük yengeniz abinizin onu aldattığını biliyor mu? Biliyorsa da o da mı affetti? Aldatmak zaten başlı başına bir karaktersizlik de insanın aldatacak başka kimse mi yoktu diyesi geliyor. Tövbe tövbe...

Sayıp dövmek değil mesele bu kadar şeyin içinde nasıl yüzyüze bakılıyor yengenizin abisi aldatılıyor o ise sen biliyon bilmiyom tehdit falan bunlarmı düşünülüyot

Biz ne yapalım. Sizden duymadı diye şahitlik mi. Boş verin. Hala niye konuşuluyor bu konular. Herhalde aldatma devam etmiyor. Kapatın konuları. Büyük yengede kime ne istiyorsa Söylesin.

Aynen öyle mide bulandırıcı . Napalim işte. Böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…