- 28 Mart 2008
- 1.535
- 4.039
- 658
- Konu Sahibi Anti-Bakteriyel
-
Ooo yeni veriler. Ortalik daha da karisti.Yengemin yengesi aynı zamanda amcası kızı da oluyor akraba evliliği
Dogru mudur A Anti-Bakteriyel ?
Abin : Huseyin.
Yengenin abisi : Mustafa
Yengenin abisinin karisi : Ayse
Aldatilan : Abinin karisi(kucuk yenge) ve yengenin abisi.
2 yenge var. Kucuk yenge , buyuk yenge .
Arkadaşlar Huseyinle Ayse birlikteydiler. Huseyin benim eşime böyle bir kadın var görüşüyorum diye anlatmış ama eşim onun Ayse olduğunu bilmiyordu. Bir akşam buyuk yengem, ben ve eşim oturup sohbet ederken kucuk yengem geldi gitti geldi gitti .
Eşim bu kadına üzülüyorum dedi . Biz niye diye büyük yengemle ısrar edince karı kız olayları var dedi. O gün abimle konuştuklarını anlattı bize. Büyük yengem Ayse olduğunu anladı çünkü daha onceden biliyordu ve olay çıkmasın diye aile büyüklerini karıştırmadan halletmişti.Bu kez öyle olmadı ve herkes duydu ama benim eşimden değil de komşu bunları görüp bana anlattı diye söyledi herkese.
Şimdi ise bazen konu açılıyor bak söylerim ha falan gibi eşime bana şaka yollu atıfta bulunuyor . Bu arada eşimden çıktığını benim büyük abim ve büyük yengemin ailesi biliyor diğer kimse bilmiyor . Ben küçük abime artık gerçeği söylemek istiyorum büyük yengemin bunu şaka olarak kullanmasından rahatsızım ne yapabilirim.
Anlatım seklimde ona buna sayip şovmem doğruydu sanki.. size nasıl anormalse bize de anormal ve yaşanan acılar sıkıntılar yaşandı ve hala yaşanıyor da bunu tahmin edebiliyor olmanız lazım aslında. Şu an ben vicdanen de rahatsız olmasam konuyu acmazdim sizin de haberiniz olmazdı yaniSadece anladığım konu sahibinin abisi kayınbiraderin in karısıyla beraber gerisini anlamadım ve çok normal birşeymiş gibi anlatım şekli
Rahatsiz olma soylemeseydiniz daha cok rahatsiz olmaniz gerekirdi.. vicdanen yapilmasi gereken soylemek bu durumda aldatiliyor insanlar buna nasil sessiz kalacaksiniz ? Ayibi olan utansın zavalli pislikler !Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konuda
Hee herkes herşeyi biliyor. Sizden yayıldı o mu dert. Yapmasalarmış. Boşverin.Hem küçük abim hem karısı olayın bizden duyulduğunu bilmiyor , hem vicdanen hem de büyük yengem yüzünden rahatsızım bu konuda
shdfgmdm yıkıldımm hahahahaAşçı bahçivana, bahçivan şöföre, şöför uşağa sonra hepsi uşağa gibi birşey olmuş bu. Bildiğin yaprak dökümü senaryosu gibi olmuş.
Hay Allah razı olsunCanim bu arkadaşın iki abisi varmış. Biri a olsun biri b. Büyük abisi a nin kaynın karısıyla küçük abisi b sevgiliymis. B abisi bu arkadaşın kocasına anlatmış sevgilim var diye oda karısı olan anti bakteriyele anlatmış. Anti bakteriyelde dayanamamış büyük abisi a ve yengesine anlatmış. Yengesi kendi yengesi olduğunu anlamış. Şimdi bunları tehdit ediyormuş sizden duyduğumu söylerim diye. Çünkü kadin bunlardan değilse komşudan duyduğunu söylemiş.bu arada küçük abiside evli
Küçük abim aldatan kişi o da bizden çıktığını bilmiyorOoo yeni veriler. Ortalik daha da karisti.
Yengenin abisi biliyor dedin. Bir kucuk yenge kaliyor. Senin kucuk abin aldatilmiyor ki.
Sayıp dövmek değil mesele bu kadar şeyin içinde nasıl yüzyüze bakılıyor yengenizin abisi aldatılıyor o ise sen biliyon bilmiyom tehdit falan bunlarmı düşünülüyotAnlatım seklimde ona buna sayip şovmem doğruydu sanki.. size nasıl anormalse bize de anormal ve yaşanan acılar sıkıntılar yaşandı ve hala yaşanıyor da bunu tahmin edebiliyor olmanız lazım aslında. Şu an ben vicdanen de rahatsız olmasam konuyu acmazdim sizin de haberiniz olmazdı yani
Küçük abim aldatan kişi o da bizden çıktığını bilmiyor
Tamam anladim simdi. Sen olayin cikis kaynagini gizlemek istiyorsun. Asil mesele bu , kisilerin bilip bilmemesi degil.Küçük abim aldatan kişi o da bizden çıktığını bilmiyor
Aynen öyle mide bulandırıcı . Napalim işte. Böyle.Anlayana kadar beynim yandı. Anlamasam da olurmuş çünkü midem bulandı. Ortalık Dallas'a dönmüş siz sadece yengenizin tehditine mi takıldınız?
Büyük yengenizin abisi karısını affetmiş anladığım kadarıyla, peki küçük yengeniz abinizin onu aldattığını biliyor mu? Biliyorsa da o da mı affetti? Aldatmak zaten başlı başına bir karaktersizlik de insanın aldatacak başka kimse mi yoktu diyesi geliyor. Tövbe tövbe...
Konuyu tekrar mı acsam çok karıştı ya yönetim kabul ediyor mu oyleYaklaşmışım. Neyse Söylesin. Terbiyesiz, ahlaksız bir abiniz var. (Küçük abi)
Daha yeni anladık. İlk sayfayı düzenleyin.Konuyu tekrar mı acsam çok karıştı ya yönetim kabul ediyor mu oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?