- 24 Ekim 2016
- 5.711
- 11.129
- 248
- Konu Sahibi grilimavilibisey
-
Tamam sen vermek isteyebilirsin ama abin nasıl kabul ediyor kendine yediriyor da paranı alıyor?Ben para vermesem para kaçırıyor olurum elektrik su vermiyor kira ödemiyor ayrıyetten orda yemek yeyip hiçbir şeye para harcamadan yaşıyor olurum. Hiçbir zaman altta kalmak istemedim. Ondan dolayı veriyorum maaşı.
Başka kart cıkarıp yurda yazılsın .Oh ne alaaylığı var ancak abisi alıyormuşüniversite için uzağa gitmesine de izin vermiyomuş abisi. kızcağızın elini kolunu bağlamışlar
Allah rahmet eylesin ailene. profilinde lisans mezunu olduğun yazıyor. Kendi hayatını kurma gibi bir şansın var mı? Hem çoluk çocuk olmaz başında sen daha rahat edersin hem belki yengen seni yabancı biri olarak görüyordur evde. Özellikle abin seni eve emrivakiyle getirdiyse yengen durumdan hoşnut olmamış olabilir
bir tane üye vardı. Yine senin gibi ailesini kaybetmişti. Abisi emrivakiyle evine getirmişti. Yengesi hoşnut değildi. Aslında kızın aileden kalma evi vardı ama abisi kız başına yaşayamazsın deyip izin vermiyordı. Ona benzettim seni.
Aynısı gibiAbimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor
8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu değil mi, bence de çok benziyor.
aile,aylık maaş,üniversite meseleleri falan oldukça benzer nitelikte.
Sen daha önce farklı bı üyelikle yine abimineyaninda yaşıyorum diye konu acmistin yanildigimi sanmıyorum ama yine de yanılıyor muyum?Daha bu devede kulak hizmetçiymişim gibi davranıyor resmen abimin huzuru kaçmasın diye hep sustum ama artık katlanamıyorum üniversiteyi bitirdiğim gibi kaçmayı düşünüyorum buradan. Bir de şunu söylemek istiyorum bu kadın heppppp haklı iğne deliğinden girip bir nokta bulup haksızken haklı olabiliyor.
Bende bak tam o üye sanıp yorum atmıştım,o üye değil mi bu, yeni üyelik açmış gbime geldi. Ankaradaydi o kızcağız sankiAllah rahmet eylesin ailene. profilinde lisans mezunu olduğun yazıyor. Kendi hayatını kurma gibi bir şansın var mı? Hem çoluk çocuk olmaz başında sen daha rahat edersin hem belki yengen seni yabancı biri olarak görüyordur evde. Özellikle abin seni eve emrivakiyle getirdiyse yengen durumdan hoşnut olmamış olabilir
bir tane üye vardı. Yine senin gibi ailesini kaybetmişti. Abisi emrivakiyle evine getirmişti. Yengesi hoşnut değildi. Aslında kızın aileden kalma evi vardı ama abisi kız başına yaşayamazsın deyip izin vermiyordı. Ona benzettim seni.
Kendinizi siz eşek yerine koyduruyorsunuz, böyle olursanız ohooo semer vuran çok olurAbimin birkaç borcu var onları ben ödüyorum ayriyeten burs alıyorum ve ihtiyaçlarımı o şekilde karşılıyorum
Evet hatta bu başlıkta da abim yalnız kalmama izin vermez demiş. Sadece ben ev var mı aileden kalan dedim ona yok dedi. Onun dışında aynı gibi. ama öteki başlıkta kızcağızın biraz üstüne gitmişlerAbimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor
8 ay önce babamı kaybettim, baska kimsem kalmadığı için abim beni yanına aldı aslında ben istemedim ama abim yapamazsın sen kız başına falan deyince kabul ettim mecbur. Ama iyice baydı artık, yengem beni istemiyor ters davranıyor surat yapıyor sürekli, ayrılmak istesem abim izin vermez ne...www.kadinlarkulubu.com
Evet sadece burda aileden kalma ev yok dedi o hariç çok benziyorBende bak tam o üye sanıp yorum atmıştım,o üye değil mi bu, yeni üyelik açmış gbime geldi. Ankaradaydi o kızcağız sanki
Evet çünkü ilk defa böyle bir platforma girip fikir arıyorum. Hatta yukarıda bilmediğim için lisans diye yazdım demiştim halbuki daha öğrenciyim. Böyle şeyler yapacak insan değilim.Sen daha önce farklı bı üyelikle yine abimineyaninda yaşıyorum diye konu acmistin yanildigimi sanmıyorum ama yine de yanılıyor muyum?
sen o abinden o maaşını bi al o maaş zaten ya belli bir yaşa kadar ya da işe girene kadar yatıyor güvendiğin arkadaşların varsa da bi ev bul çık bak bakalım o para ellerindeki gidince kim kime bakıyormuş 21 yaşında özgür bi insansın izin almana gerek yokEvet çünkü ilk defa böyle bir platforma girip fikir arıyorum. Hatta yukarıda bilmediğim için lisans diye yazdım demiştim halbuki daha öğrenciyim. Böyle şeyler yapacak insan değilim.
Bende yanıtlarken daha önce de bu konuya yazdığımı hissetmiştim. Emeğinize sağlık siz bulmuşsunuzAbimin yanında kalıyorum yengem beni istemiyor
Allah yardımcın olsun ailenin evi yok mu orda tek yaşamak istiyorum deDaha bu devede kulak hizmetçiymişim gibi davranıyor resmen abimin huzuru kaçmasın diye hep sustum ama artık katlanamıyorum üniversiteyi bitirdiğim gibi kaçmayı düşünüyorum buradan. Bir de şunu söylemek istiyorum bu kadın heppppp haklı iğne deliğinden girip bir nokta bulup haksızken haklı olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?