- 17 Ocak 2020
- 28.253
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.066
- 598
- Konu Sahibi grilimavilibisey
-
Yoo yapa da bilirsinizEvet çünkü ilk defa böyle bir platforma girip fikir arıyorum. Hatta yukarıda bilmediğim için lisans diye yazdım demiştim halbuki daha öğrenciyim. Böyle şeyler yapacak insan değilim.
Zaten ben böyle şeyler yapacak insan değilimEvet hatta bu başlıkta da abim yalnız kalmama izin vermez demiş. Sadece ben ev var mı aileden kalan dedim ona yok dedi. Onun dışında aynı gibi. ama öteki başlıkta kızcağızın biraz üstüne gitmişler
Evet sadece burda aileden kalma ev yok dedi o hariç çok benziyor
Hanımefendi evde zaten kötü birisi var birde sizin kötü fikirlerinizle uğraşamam ben o değilim o olsam o postun altına yorum atarım zaten.Zaten ben böyle şeyler yapacak insan değilim
Mesela bakın yanldikla lisansı isaretlemisim diye komik bir açıklama yapıp bağlantı kurmaya calismis, böylelikle anladım ki tabi ki o .
O olmasına eleştirim yok sadece merak ettim
verme babandan ev falan kaldiysa oraya geç ayligida verme ne munasebet madem sana parayla bakiyor adam gibi davranacaklarEvet var onu da abim alıyor
Nasıl okuyorsun mesajlaşmaları ya? Insanların özel telini alıp okursan kavga etmeniz çok normal. Sınır ve saygı kalmamış evde. Umarım bir an önce okulumuz biter ve iş bulursunuz.Bugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi.
ne konuşmuş ? yolasım gelıyor şöyle kotu kalplı ınsanları. guzelım sen al abını karşına ben kararımı verdım burda ezılıyorum mutsuzum daha fazla kalmaycağım de. gir ilanlarda ara bak mutlaka eylul ayı vardır oda arkadaşı arayan kızlar vs kesın yaşadığın şehırde okullar da açıldı gelenler olmuştur . araştır önce . boyle yaşanmaz mecbur değilsinBugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi.
Çok ayıpBugün abimle olan mesajlaşmalarını okudum. Artık eminim ki bu kadın kesinlikle iyi birisi degil. Amacı abimle aramızı bozmak ve abimin de ağzının içine bakıp aşkım aşkım demesi
Merhaba öncelikle size sabırlar diliyorum.Merhaba biraz uzun olabilir kusura bakmayın fikirlerinize ihtiyacım var.
21 yasında bir genç kızım. Abimin eşi yengemle anlaşamıyoruz. Ailemi uzun zaman önce kaybettim. Abilerle beraber yaşıyorum. Yengem çocuk dogurdu ama ikisi de canavar gibi sürekli bana terbiyesizce hareketler yapıyorlar en son dayanamayıp çocuğa kızdım yanımda arkadaşım varken beni azarladı. Çok zoruma gitti. Sizce tepkimi nasıl vermem gerek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?