- 6 Mayıs 2014
- 414
- 190
- 333
- Konu Sahibi lawengineer
merhaba kızlar, paylaşmak istediğim sorunum var ve bir türlü ne yapacağımı bilemiyorum. Sorun yengem en büyük abimin eşi. İnanılmaz degişik biri ve anlaşamıyoruz. Geçen sene annemle hararetli kavgalarından dolayı kıza karşı antipatim oluştu. Şimdi diyeceksiniz gelin-görümce-kaynana hayır aslında öyle degiliz ama artık ben her şeye susmaktan pes edecek gibiyim. Abimin eşi diye seslenmiyorum ama bilmiyorul inanılmaz gıcık alıyorum kendisinden. Nedeni ise benim ders çalışıyor olmam önemli girmem gereken sınavlarım var ve seste de insan doğal olarak çalışamıyor. Abimlerle evlerimiz yakın bu bir geliyor bir hafta bir ay bizde kalıyor evine gitmiyor. Kimse bu durumdan rahatsız degil ama ee artık evine gitmen gerekiyor çünkü abim evinde uyuyor işin garibi. Neyse ders çalışıyorum aniden ablaları ailesi bize geliyor ve inanılmaz dedikodu yapan bir aile o kadar sinirleniyorum ki anlatamam. Ve beni sürekli anneme ya da abime şikayet ediyor biliyorum bunu ama yine de susuyorum. Oturup mesela hayatta sohbet etmem kendisiyle çünkü konuştuğumuz her şeyi anensine ya da ablalarına söylüyor cünkü duyuyorum bunu. Yine seslenmiyorum. Ve işin en garibi de annemi babama şikayet ediyor olması. Va benim iki tane daha yengem var onlarla aramız gercekten iyi hatta birinde 4-5 ay kalmıştım hiç böyle olmadık ama bu kadınla aramızda inanılmaz negatif enerji var. Sesini duymaya tahammül edemiyorum böyle sinirleniyorum. Ben ne zaman bir şey söylesem yanlış anlıyor falan yani ne yapmalıyım bilmiyorum. Ders çalışıyorum girmem gereken önemli bir sınavım var benim. Kendi bana emnim sen evlenmedin işte ben evlendim modunda sürekli. Buna da susuyorum gercekten. evlenmemeyi sanki ben mi istiyorum ama ilk önce sınavım önemli işim olmalı diyorum. Anlayacağınız kendisiyle inanılmaz çakışıyoruz ve annemle de konuştuğumda bana boşver diyor. Çünkü annem o kadar her şeyi söyeldi kadın yine aynı. Şimdi diyeceksiniz annesiyle konuşun annesi de aynı. Nasıl desem cahil insanlar yani anlamıyorlar seni. Kendi bildikleri doğru sadece.
Mesela ben yaz ayındayız hava serin diye yaylaya geldik ders çalışmak için kendisi de bizimel annem falan her gün teyzelerini çağırıyor eve ders çalıştığımı bile bile artık bende trip atıyorum laf sokuyorum bakmıyorum bile insanlar da hiç anlayış yok. Ve hayat onlar için dedikodan ibaret. Ye iç,çocuk doğur , dedikodu yap bu kadar yani.
Ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar uzun oldu biliyorum belki yazım hatası olabilir kusura bakmayın bir hışımla yazdım:)
Mesela ben yaz ayındayız hava serin diye yaylaya geldik ders çalışmak için kendisi de bizimel annem falan her gün teyzelerini çağırıyor eve ders çalıştığımı bile bile artık bende trip atıyorum laf sokuyorum bakmıyorum bile insanlar da hiç anlayış yok. Ve hayat onlar için dedikodan ibaret. Ye iç,çocuk doğur , dedikodu yap bu kadar yani.
Ne yapmalıyım bilmiyorum kızlar uzun oldu biliyorum belki yazım hatası olabilir kusura bakmayın bir hışımla yazdım:)