• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yengemle sorunlar

Yayladaymışsınız onu gönderemiyorsanız madem önemli sınavınız var alın çıkın bahçeye sakin bir yere oh mis.Olmadı diğer yengenizin yanına gidin ders çalışmak amaçlı.Sizi kıskanıyor gibime geldi.Kimsenin geleceginizi engellemesine izin vermeyin.Kendiniz alternatifler bulun .
İşte bunun akşamları da var o zaman nereye gitmeliym bilmiyorum:)

Gündüz öyle yapın akşam da yok mu tanıdıgınız nazınız geçen onlara gidebilirsiniz zor hakikaten
Zaten eve geri dönüyoruz ve bunlar tatile çıkacak mümkün mertebe bir ay durun orada dedim gelmeyin dedim artık:) kendisine lafta söyleyemeyorum açıkcası ve bu insanla dip dibe olmak beni yıpratıyor. Umaram sınavımı kazanırım

Öyle yapıyorum zaten çıkmıyorum odamdan. Ama öyle bir çenesi var gibi inanılır ggibi değilsrahatsız oluyorsun ister istemez. Abim tuhaf bence anlam veremiyorum evine git falan demiyor yani. Kız bizim evde rahat ediyor ve yattığı için kimse de bir şey demediği için gidesi gelmiyor eve dogal olarak. Annem ve babam buna evde tek kelime etmezler ki edersen de nasıl desem seni yer gibi konuşur. Çenesi düşüktür biraz konuştukça sinirleniyorum valla:)
Off içim bunaldı şuan resmen. Kusura bakmayın ama kimse gelip 1 ay kaldığı evde misafir gibi yatamaz yani annen de Az iş yaptırsın. Yatmak derken iş yapmamayı kastettiğini düşünüyorum.

Ama Sizin evinizde bana sorarsan herkes bi garip. Anneniz babanız demiyor mu kızım sen geliyosun ama oğlumuz tek kaldı bak ne yer ne içer tek başına bırakma demiyor mu? Bence bunu demeleri lazım. Bi iki gün de değil yani bence 1 hafta bile çok. Belasını mı arıyor nedir nasıl gelin bu

Ya sanırım bir gün patlayacağım ama ne zaman bende bilmiyorum. Tavırları falan çocuk hala büyümemiş. Abimi soruyor sürekli elinde talefon varya oradan arasana. Bazen salaklığına o kadar sinirleniyorum ki binun gibi kadınlar kadın oluyor ya diyorum. Ailesinden va kendisini hiç sevmiyorum. Annem de hiçbir şey demiyor ve gelin hakıknda konuşsam azarı ben yiyorum. Ve yayladayız mesela bu bir şey yapıyor annem ona demiyor bana kızıyor neymiş kızım sana söylülorum gelinim sensanla olacakmış anlamaz o dedim. Off off uzak dursun benden ya
anneler de oluyor suç zaten artık hiç kaldıramıyorum. Boş vermek gerekiyor. takmamaya çalışıyorum kendi evinize gidin diyorum abime o da kalk diyor. şaka gerçek arası herkes kendini düşünüyor.yıpranan biz oluyoruz kesinlikle

anneler de oluyor suç zaten artık hiç kaldıramıyorum. Boş vermek gerekiyor. takmamaya çalışıyorum kendi evinize gidin diyorum abime o da kalk diyor. şaka gerçek arası herkes kendini düşünüyor.yıpranan biz oluyoruz kesinlikle
Arada kaynayan da ben oluyorum açıkcası. Abim sanırım bezmiş pek dinlemiyor yengemu her konuda bunlar nişanlıyken çok kavga ederlerdi abartmıyorum ana bacı küfrederlerdi saygı falan kalmamıştı ve abim ona rağmen evlendi. Açıkcası biz evlenme diyorduk ama pek dinlemedi sonra zaten meyvelerini vermeye başladı hamileyken annemle büyük bir kavga ettiler hemde başkası yüzünden kadının şekeri falan çıktı ama hala boşver diyor bana. Yani bazen şey düşünüyorum illaki evlenmek istiyorum ama işim olsun öyle diyorum ama bu kadına bakınca kendimi ezik gibi hissediyorum çünkü bomboş biri nasıl bu kadar değerli olabilir diyorum

öyle sanıyor kendini aslında gerçekler farklı bak sana abin bile yanında değil. sen takma önemlisin kendini önemse diğerlerini boş ver. sen kendine değer verirsen diğerleri de verir vermek zorunda. evlenin kendini bir şey mi sanıyor.evini eşini çocuğunu bir yuva da toplasın kendi düzenini kursun .çok mu zor ya bu anlamıyorum.güzel bir evlilik gerek her şey den önce inşallah düzelirler abinle yengen sen de rahat edersin.seni anlamalarını umuyorum en kısa zaman da

Yengenize bir erkeğin çok fazla tek bırakılmaması gerektiğini, gözünün dışarı kayacağını filan söyleyin:KK53:.

Yengen rahat biri anlaşılan ekmek elden su gölden misali. Annesinin evine gitse, annesi sizin kadar ona hizmet etmez üzerine birde hizmet bekler. Bilerek gitmiyordur.

Senin sınavı kazanmanı istemiyordur, bilerek psikolojik baskı yapıyordur, bilerek rahatsız olacağınız hareketler yapıyordur.

Ya da çok cahildir, kafasına göre takılıyordur.

Gelin gibi gelin dermişim. Ben kvmin üstüne bu kadar düşsem dibinden ayrılmasam kv benim içinde kimseye laf söyletmez. Abinizin hiç ses çıkarmaması bana garip geldi. Özlemeyi geçtim tek kalacaksa neden evlendin

Back
X