- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi Truman Show
-
Benim bir burun deligimden iyi alirken oteki tikaniyo. Sirayla tikanip duruyolar. Doktorum gececegini soyledi.Kızlar benim de ağrılarım çok vardı geçti, ödemlerimin çoğu indi. Burnum eskiye göre çok çok iyi durumda. Gören çok beğeniyo. 10 günü geçti ameliyat olalı. Ama hala rahat nefes alamıyorum. Sanırım ödemden kaynaklı. Sizin nefes almalarınız ne durumda?
Cok tesekkur ederim icimi rahatlattinizMerhaba kızlar, ben 2007 de ameliyat oldum. Tamponlar alindiktan sonra bantli ve şiş suratla calistim. Beyaz tenliyim morluklar vardi. Bazilari hatta dayak mi yedin diyordu. Ama ben hic takmadim. Cok ameliyat olan var. Sokakta bile bantli gezen var. Bazilari aman ne gerek var dese de bazilari normal karsiladi. Hic takmayin cevrenizdekileri kumisi yadirgasada elinde imkan olsa bastan asagi yeniler kendini. İki kez ameliyat oldum dusmustu burnum. İkinci daha kolaydi. Ama cokda duzgun degil. Hatlar yan lar duzgun olunca daha iui oluyo sanki. Ama yinede memnunum.
Evet her sabaha farkli burunla uyaniyorum :))Rahat ol canim evet alcin ciktiginda bi tuhaf gorunuyor burun hem mor hem sis ama zamanla duzeliyo iyiki yapmisim diyosun
Hep sırtüstü yatın yan yattığınızda o tarafa ödem oluyor bende her dakika aynada bakıyorum daha 11.günüm sürekli masaj yapıyorum ödemler gitsin diye ucu top gibi hissetmiyorum en şiş ucu bir de soyuluyor ama bu hali bile güzel maşallah diyorum.:)
Arkadaşlar merhaba. Ben ameliyat olalı 1 ay oldu. Burnumun ucu top gibi ve sol tarafımda ödem çok fazla olduğu için burnum sağa doğru gözüküyor. Sizde de böyle problemler olmuş muydu?
Ters v ne oluyor ki Allah korusunnn neler çıkıyorGece yatacagim zaman odem anca inmis oluyor o halini seviyorum ama sabah korkunccc. Sirt ustu yatsam da zabah bir kalkiyorum yan donmusum:/
Aynen oyle sol taraf saga gore daha sis ama benim onceden de sol tarafim saga gore daha fenaydi ve o kisma daha cok islem uygulandigi icin daha cok odem olmasi normal dedi doktorum. Ucunu soylemiyorum bile top gibi
Kizlar ben zaten cok kuruntulu bir insanim burada 1 aylik ameliyat olmus birinin fotolarini gordum ters v deformitesi olmus com uzgunduben de iyice paranoyak oldum her sabah kalkar kalkmaz burnumu kontrol ediyorum o tarz bir sey var mi diye
Cok yoruldum kendimi yipratmaktan
Canim google yazip bakabilirsin. Ben baktifimdan beri daha da takrim burnuma annem babam bikti artik sacmalayip duruyorsun diyolarTers v ne oluyor ki Allah korusunnn neler çıkıyor
Evet canim anladim sen oldugunu:) kesinlikle sabir isi cok yipraticii disariya kulaklari kapatmak gerekKotu dusunme aklina kotu seyler getirme sonucta nadir rastlanan bisey e suanda da iyisin odemler disinda sikayetin yok ne guzel revizyona gerek olcak bi durum yok cok sukur burun ameliyati esittir sabir demek psikolojik acidnda cok yoruyor bu arada nick degistirdim cankuslarinannesi idi eski nick
Konusmustuk ilk olugunda da
Ben senin istediginin tam dersini istemistim kavisli kalkik kucuk bi burun yine kucuk ama kavis ve kalkiklik belli olmuyor
Insallah canim istedigimiz gibi olur.Valla bende ucu ve kesinin oldugu yerler sis ve sert tek umudum oralarin inmesi eger inerse kalkar burnum
Moral bozmak icin cok erken daha yeni sayiliriz hele bi yaz gelsin insallah hersey istedigimiz gibi olur o zaman
Burun ucu kisalir mi bilmiyorum ama top gibi olusu odem kaynakli. Sabirla gecmesini beklicezArkadaşlar benim burnumun ucu çok uzun duruyor. Kalkık ve kavisli burnum şu an. Tabi o 6 aya kadar başa düşücek ama uzunluk gider mi bilmiyorum. Burnumun ucu top gibi. Belki uzunluk ondandır diye düşünüyorum.
Burun ucu kisalir mi bilmiyorum ama top gibi olusu odem kaynakli. Sabirla gecmesini beklicezArkadaşlar benim burnumun ucu çok uzun duruyor. Kalkık ve kavisli burnum şu an. Tabi o 6 aya kadar başa düşücek ama uzunluk gider mi bilmiyorum. Burnumun ucu top gibi. Belki uzunluk ondandır diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?