- 1 Ağustos 2016
- 32
- 18
- 3
- 37
- Konu Sahibi gozdesenyuz
-
Bebeğim 50 günlük hemen hemen dediniz gibi is yemej kucak aglama uykusuzluk uyku gaz saci tepeden topla ve uyuyorsa dus alMerhaba anneler hepimiz bir süre eve tıkalıp kalıyoruz. Tabiki bebişlerimiz önemli ama birde yaşadığımız güzel ve komik haller var onlarıda konuşalım :))her yeni anne saçı tepeden mi toplanıyor :))) bir de her gün kilo kontrolü ile mi :)
Bebeğim 50 günlük hemen hemen dediniz gibi is yemej kucak aglama uykusuzluk uyku gaz saci tepeden topla ve uyuyorsa dus al
valla ben bazen dayanamayıp onunla uyuyorum ikinci uykusunda koşa koşa yemek ev işleri sonra bi daha uyursa duş al. saçımın açık ve kendi halini unuttumBenim de bebeğim 2. Ayını yeni bitirdi bende olabildiğince yukardan topluyorum saçımı:)) bu sıcaklarda başka yolu yok. Uyku arasında yemek yapıyorum. Ev işlerini de yapabilirsem yapıyorum yapamadığımda eşim yardımcı oluyo benim 2. Çocuğum tabi bu arada 1. İle de ilgileniyorum:)
tatlı badem yağı kullanın çok iyi geliyor.Baslarda bende topluyodum tepede bülbül yuvasina dönüyüdu cözülmüyodu bi süre sonra. Bende hemen kestirdim simdide dökülme basladi
Ayy aynen bazen duzlestriyorum evde degisiklik olsun diyerek ama sicaklardan geri tepeden at kuyrugu yapıyorum bazen dustan cikinca taratyip topluyorum sonra bi daha ki dusa açılıyor arap sacina döndü diyorum ben :))))valla ben bazen dayanamayıp onunla uyuyorum ikinci uykusunda koşa koşa yemek ev işleri sonra bi daha uyursa duş al. saçımın açık ve kendi halini unuttum
tek değilmişim valla bazen facete ya da instagramda görüyorum hem anne hem saçı başı yapılmış tuhaf oluyorum. bende düzleştirip iki dk sonra topluyorumAyy aynen bazen duzlestriyorum evde degisiklik olsun diyerek ama sicaklardan geri tepeden at kuyrugu yapıyorum bazen dustan cikinca taratyip topluyorum sonra bi daha ki dusa açılıyor arap sacina döndü diyorum ben :))))
ilk defa duydum ben hep kendimi bildim bileli tatlı badem yağı kullanırım herkes çok beğenir saçlarımıYani hindistan cevizi
Ama olsn bugünler bile tatlı ani olarak kalcak demi gecer bugünlerde fit gorundumuz günlrd glr inştek değilmişim valla bazen facete ya da instagramda görüyorum hem anne hem saçı başı yapılmış tuhaf oluyorum. bende düzleştirip iki dk sonra topluyorum
bebek ile birlikte spor yapıyormusun? valla değer herşeye onların tatlı kokuları bakışları gülümsemeleriAma olsun bugünl bile tatli abi olr
Ama olsn bugünler bile tatlı ani olarak kalcak demi gecer bugünlerde fit gorundumuz günlrd glr inş
Tesekkürederim onuda bi denicem.ilk defa duydum ben hep kendimi bildim bileli tatlı badem yağı kullanırım herkes çok beğenir saçlarımı
Toplu saçlılar olarak çok tatlıyız bence zaten moda değilmi :))))Ay çok imrendim valla 2. Ayımızı yeni doldurduk doğru düzgün gözümü kırpmasım daha bırakın bebek uyırken duşa gireyim spor yapayım. O günleri görebileceğimden de pek emin değilim. Saçlar tabiki tepeden toplu.
Valla bebeklr birlikte spor yapmıyorum ama inanki sabh uyanip yataga yatana kadar ayaktayim sürekli hareket halindeym spora zaman kalmıyo :)) şükür ki kilom falan kalmadi benim doğumdan sonrabebek ile birlikte spor yapıyormusun? valla değer herşeye onların tatlı kokuları bakışları gülümsemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?