Kızlar bişey sorucam size aspirini neden verdi doktorunuz bana doktor vermedi herhangi bir ilaç
Sorma canim yaa cidden zaman gecmek nedir bilmiyo. Benimde yarin evlilik yil donumum ins. 3 seneyi bitiricez keske yarin ogrenme imkanim olsa yaaa hep hayal ettim esime evlilik yildonumu hediyesi olsun diye 2 sene olmadi 3. seneyemi kismet acep. :) ama yarin daha 10. gunum .olsun sonunda olsunda keske hediyemi iki uc gun gecikmeli veririm :)[/QUOTE
3.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım ilk ben kutlayım simi :) Daha nice senelere beraber inş bir bebişle tabiki :) Bence de hayırlı gelecek bu yıl size güzel haberleri alacaksın bikaç gün sonra ben inanıyorum ve hepiniz için bol bol dua ediyorum :)
Sorma canim yaa cidden zaman gecmek nedir bilmiyo. Benimde yarin evlilik yil donumum ins. 3 seneyi bitiricez keske yarin ogrenme imkanim olsa yaaa hep hayal ettim esime evlilik yildonumu hediyesi olsun diye 2 sene olmadi 3. seneyemi kismet acep. :) ama yarin daha 10. gunum .olsun sonunda olsunda keske hediyemi iki uc gun gecikmeli veririm :)
Canım sanırım bu kullandığımız hormon iğnelerinin pıhtılaşmayı daha doğrusu kanı yoğunlaştırmasını artırma ihtimaline karşı veriyorlar. Ama tam olarak emin değilim.
3.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım ilk ben kutlayım simi :) Daha nice senelere beraber inş bir bebişle tabiki :) Bence de hayırlı gelecek bu yıl size güzel haberleri alacaksın bikaç gün sonra ben inanıyorum ve hepiniz için bol bol dua ediyorum :)
İns. canim yaaa suan bunu ne kadar istiyorum bir siz anlarsiniz zaten beni. Cok umudum yok aslinda % 90 olmiycak diye hissediyorum ama soyle dusunuyorum Rabbim isterse hersey olur onun ol demesi onemli olan belkide zamani gelmistir diyorum tek dayanagim bu yalnizca Allaha siginiyorum RABBİM BUYUK...
kızlar dün sabah 10 da 3. aşılamam allahımin ziniyle oldu gerisi büyük rabbimin hürmetine kalmış ol derse olacak inşşsabah öğle akşma içmeme için 200 progestan verdi bakalım bu sefer ne olacak inşş bu mübarek ayın hürmetine rabbim nasip eder
rabbim isteye bekleyen herkese nasip eder allahımm
bu ara da bi kaç kişiyle aynı ilaçları bende kullanıyorum
folik asit
coraspirin
gilifor (şeker ilacı)acayip kilo verdiriyor ve pko da çok çok iyi geliyorpko olanlar dr mutlaka danışsınlar yumurta kalitesini arttırıyomuş
Yok canım özelde yaptırdım
Yok canım özelde yaptırdım
Canımmm çok tşk ederim evet haklısın yok artık valla kuruntu yapmıyorum herşey zaten oalcağına varıyor ama daha 9 günüm var çıldırıam artık yazaman bi geç artık nolur :):)
Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deliSorma canim yaa cidden zaman gecmek nedir bilmiyo. Benimde yarin evlilik yil donumum ins. 3 seneyi bitiricez keske yarin ogrenme imkanim olsa yaaa hep hayal ettim esime evlilik yildonumu hediyesi olsun diye 2 sene olmadi 3. seneyemi kismet acep. :) ama yarin daha 10. gunum .olsun sonunda olsunda keske hediyemi iki uc gun gecikmeli veririm :)
Canim hayirli olsun hadi bakalim sende bekleyenler kervanina katildin :) Bu sefer tutucak ins. ben inaniyorum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin taktiri ins. melegin bu sefer gelicek :)
SSen gel onu bir de bana sorson günler daha zor geçiyor haberin olsun şafak yaklaştıkça günler değil saatler geçmiyor valla
kızlar dün sabah 10 da 3. aşılamam allahımin ziniyle oldu gerisi büyük rabbimin hürmetine kalmış ol derse olacak inşşsabah öğle akşma içmeme için 200 progestan verdi bakalım bu sefer ne olacak inşş bu mübarek ayın hürmetine rabbim nasip eder
folik asit
coraspirin
gilifor (şeker ilacı)acayip kilo verdiriyor ve pko da çok çok iyi geliyorpko olanlar dr mutlaka danışsınlar yumurta kalitesini arttırıyomuş
Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deli
Ayyy Rabbim insaallah bu sefer yüzüne guler Canim ismi azami çok oku 19 lu dua diye geçiyor sekine de deniliyorkızlar dün sabah 10 da 3. aşılamam allahımin ziniyle oldu gerisi büyük rabbimin hürmetine kalmış ol derse olacak inşşsabah öğle akşma içmeme için 200 progestan verdi bakalım bu sefer ne olacak inşş bu mübarek ayın hürmetine rabbim nasip eder
folik asit
coraspirin
çok haklısın canım zaten başına gelmeyen bizim derdimizi asla anlamıyo burada herkezin derdi bir olduğu için insan çok rahatlıyo içini döküyo
canım yüzdelere fazla takılmamak gerekiyor netice de allahın takdiri ol derse olur aşılama veya tüp bebek sadece bi vesile işterabimize sığınmaktan başka çaremiz yok o çok büyük gören de bilen de o :26:
bu ara da evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım :)
Bazen devlette bastan savma yapıyorlar eğer öyleyse konus diyecektim doktorunla ama vardır bı bildigi belki ihtiyac duymamıştır:26:
canım galiba testte çift çizgiyi görmüşsün inşş devamı da gelir canım ya ne güzel o 2. çizgiyi görmek darısı bizim de başımıza olur canım inşşş inşşş inşşş
ben en son 3 yıl önce çift çizgiyi görmüştüm inş bu ay yine nasip olur allahım
sağolll bitanemmm inşş bu ya hepimize ugur getirir bütün dileğim o yöndeHasretim sana da hayırlı uğurlu olsun su mübarek aya denk geldi aşılamalar allah hepimizin muradını versin sende inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay :)
canım inşş hepimizin güzel haberlerini alırız allahım umarım hepimizin alnına yazmıştır en önemli o er yada geç olacağı varsa olur zatenAyyy Rabbim insaallah bu sefer yüzüne guler Canim ismi azami çok oku 19 lu dua diye geçiyor sekine de deniliyor
İnsaallah bu sefer olur yaaa hadi güzel haberlerini yaz bize
Cok tesekkur ederim canim saolasin rabbim oncelikle evliliklerimize zeval vermesin kocalarimizin canina saglik versin ... canim cok dogru dedin Rabbim oncelikle yeterki ol desin onunde ne durabilir. Hersey onun elinde rabbim emeklerimizin ve dualarimizin karsiligini verir insallah AMİNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?