Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

3.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım ilk ben kutlayım simi :) Daha nice senelere beraber inş bir bebişle tabiki :) Bence de hayırlı gelecek bu yıl size güzel haberleri alacaksın bikaç gün sonra ben inanıyorum ve hepiniz için bol bol dua ediyorum :)

Canım sanırım bu kullandığımız hormon iğnelerinin pıhtılaşmayı daha doğrusu kanı yoğunlaştırmasını artırma ihtimaline karşı veriyorlar. Ama tam olarak emin değilim.

Anladım canım yaa ne değişik şeyler valla bu tedavi yöntemlerinde artık hepimiz uzman olduk sayılır.Hangi ilaç neye iyi gelir hangi durumda ne yapılmalıdır.BAya bi bilgilendik.

kızlar dün sabah 10 da 3. aşılamam allahımin ziniyle oldu gerisi büyük rabbimin hürmetine kalmış ol derse olacak inşş sabah öğle akşma içmeme için 200 progestan verdi bakalım bu sefer ne olacak inşş bu mübarek ayın hürmetine rabbim nasip eder
rabbim isteye bekleyen herkese nasip eder allahımm

bu ara da bi kaç kişiyle aynı ilaçları bende kullanıyorum

folik asit
coraspirin
gilifor (şeker ilacı)acayip kilo verdiriyor ve pko da çok çok iyi geliyor pko olanlar dr mutlaka danışsınlar yumurta kalitesini arttırıyomuş

Cok cok tesekkur ederim bitanem ya... insallah guzel haberi hepimiz aliriz bu ay bende hepimiz icin dua ediyorum Rabbim bu mubarek ayda yuzumuzu guldurur insallah... tek dilegim bu tabi hayirlisiyla demeyide hic unutmuyorum... ayyy bakalim sabreden dervis muradina ermis sabreden dervis olalim o zaman... :)

çok haklısın canım zaten başına gelmeyen bizim derdimizi asla anlamıyo burada herkezin derdi bir olduğu için insan çok rahatlıyo içini döküyo
canım yüzdelere fazla takılmamak gerekiyor netice de allahın takdiri ol derse olur aşılama veya tüp bebek sadece bi vesile işte rabimize sığınmaktan başka çaremiz yok o çok büyük gören de bilen de o :26:

bu ara da evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım :)

Son düzenleme:

Canim hayirli olsun hadi bakalim sende bekleyenler kervanina katildin :) Bu sefer tutucak ins. ben inaniyorum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin taktiri ins. melegin bu sefer gelicek :)

Yok canım özelde yaptırdım

Canımmm çok tşk ederim evet haklısın yok artık valla kuruntu yapmıyorum herşey zaten oalcağına varıyor ama daha 9 günüm var çıldırıam artık ya zaman bi geç artık nolur :):)

SSen gel onu bir de bana sor son günler daha zor geçiyor haberin olsun şafak yaklaştıkça günler değil saatler geçmiyor valla

Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deli

Canim hayirli olsun hadi bakalim sende bekleyenler kervanina katildin :) Bu sefer tutucak ins. ben inaniyorum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin taktiri ins. melegin bu sefer gelicek :)

ayyy inşş canım ya bu mübarek ay hepimize uğurlu gelir allahım hepimizn yüzünü güldürür çok haklısın canım hatta elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz

Hasretim sana da hayırlı uğurlu olsun su mübarek aya denk geldi aşılamalar allah hepimizin muradını versin sende inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay :)

Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deli

canım galiba testte çift çizgiyi görmüşsün inşş devamı da gelir canım ya ne güzel o 2. çizgiyi görmek darısı bizim de başımıza olur canım inşşş inşşş inşşş

ben en son 3 yıl önce çift çizgiyi görmüştüm inş bu ay yine nasip olur allahım

Ayyy Rabbim insaallah bu sefer yüzüne guler Canim ismi azami çok oku 19 lu dua diye geçiyor sekine de deniliyor
İnsaallah bu sefer olur yaaa hadi güzel haberlerini yaz bize

Cok tesekkur ederim canim saolasin rabbim oncelikle evliliklerimize zeval vermesin kocalarimizin canina saglik versin ... canim cok dogru dedin Rabbim oncelikle yeterki ol desin onunde ne durabilir. Hersey onun elinde rabbim emeklerimizin ve dualarimizin karsiligini verir insallah AMİNNN

Bazen devlette bastan savma yapıyorlar eğer öyleyse konus diyecektim doktorunla ama vardır bı bildigi belki ihtiyac duymamıştır:26:

Belkide canım bakalım hayırlısı olsun zaten bu uğurda içimiz dışımız ilaç oldu yok iğneler klomenler Ama tüm bu çekilen sıkıntılar inşallah bebişlerimi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutturacak bize:)

Canim hayatımda ilk kez hafifte olsa gördüm rabbime hamdolsun ama ben hala endiseliyim kullandığın progesteron jelden olabilir demiş biri sitede bilmiyorum 3 gün sonra anlicaz kısmet bu isler 7 buçuk yıldır evliyim kısmet ne yapalım olmazsa da Rabbim bilir sonuçta onun hediyesi zorla alamayız ya dimi

Hasretim sana da hayırlı uğurlu olsun su mübarek aya denk geldi aşılamalar allah hepimizin muradını versin sende inşallah hayırlı haberleri alırsın bu ay :)
sağolll bitanemmm inşş bu ya hepimize ugur getirir bütün dileğim o yönde evlat sahibi olmamanın ne kadar zor olduğunu bildiğim çektiğim için canım gönülden hepimize evlatlarını bağışlasın istiyorumrabim böyle derdi düşmanımın başıma vermesin de göstermesin de
Ayyy Rabbim insaallah bu sefer yüzüne guler Canim ismi azami çok oku 19 lu dua diye geçiyor sekine de deniliyor
İnsaallah bu sefer olur yaaa hadi güzel haberlerini yaz bize
canım inşş hepimizin güzel haberlerini alırız allahım umarım hepimizin alnına yazmıştır en önemli o er yada geç olacağı varsa olur zaten bizi tek yoran tedavi süreci iğneler ilaçlar sürekli tekrarlanan kont allahım sabır versin bizlere
canım ben her gün Meryem suresi okuyorum allahım kabul etsin inşş

amiiiiin bitanem allahım onları başımızdan eksik etmesin hepimize sağlık uzun ömür versin bol bol bebişler nasip etsin inşşş
rabbime açtığımız ellerimiz boş çevirmesin inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…