Hiç üzülme canım hayırlısı olsun bir ay sonra olsun ama sonucu güzel hayırlı olsun inşallah:)
Cnım üzülme her işte bir hayır vardır...İnşallah en kısa zamanda bebişini kucğına alırsınkızlar dün doktora gittim.kan testi sonucu progesteron 0.3 çıktığı için bu ay aşılama kaldı.ddoğum kntrol hapı verdi.bir sonraki ay denicez
kızlar dün doktora gittim.kan testi sonucu progesteron 0.3 çıktığı için bu ay aşılama kaldı.ddoğum kntrol hapı verdi.bir sonraki ay denicez
Kızlar siz çocuk aspirinini ne şekilde kullanıyorsunuz günde kaç defa kaç adet ?Benim reçetemde 2*1 yazmış dr. Ama eczacı günde 1 defa 1 tane dedi anlamadım
Canim geç olsun güç olmasın bak ben bir aşılamayı 1 senedir bekliyorum 1 sene once aşılamaya karar verildi ama su düşük ilaç kullan gel gidiyorum ay bu sefer bu düşük git gel git gel çok aşamalar geçtim 3 gün sonra öğreneceğim iste bitti bile
Kızlar bişey sorucam size aspirini neden verdi doktorunuz bana doktor vermedi herhangi bir ilaç
kızlar dün doktora gittim.kan testi sonucu progesteron 0.3 çıktığı için bu ay aşılama kaldı.ddoğum kntrol hapı verdi.bir sonraki ay denicez
Hİç mı ilaç vermedi
Ben tam 5 tane ilaç iciyorum
Folikasit, b6-b12-b1, kan sulandirici, progesteron, birde seker düzenleyici
Bilemedim belki ihtiyacın mı yoktu acaba :26:
Canim uzulmu lutfen vardir bundada bir hayir belkide birsonraki ay seninde esininde degerleriniz cok cok guzel cikicak ve bir kerede tutucak sorun ne bilmiyorum ama kendinede esinede bol bol gida takviyesi yap vitamin falan kullanin. iyi olan degerlerinizi dahada yukseltin tam bir ay var neler neler yapilir bir ayda ....
Allah allah kafam karıştı şidmi bende sorun yoktu yumurtalamrım iyidi eşimden dolayı biz aşılama olduk ama aşılamadan sonra sadece kendini yorma dinlen dedi 2 hafta sonra da gel dedi ilaç vermedi
Nerede yaptırdın aşılamanı? Özel mı devlet mı?
Allah allah kafam karıştı şidmi bende sorun yoktu yumurtalamrım iyidi eşimden dolayı biz aşılama olduk ama aşılamadan sonra sadece kendini yorma dinlen dedi 2 hafta sonra da gel dedi ilaç vermedi
Canim bende anlamadim senin doktprunu bizede progesteron iceren bir jel ve folik asit verdi jel bebegin tutmasi durumunda rahimi kuvvetlendirerek rahimi hazirlyo ve bebegin dusuk olma riskini azaltiyo. Folik asitin tam icerigini bilmemekle beraber onunda bebek gelisimi icin onemli oldugunu biliyorum hatta doktoelar normal saglikli bir ciftin bile hamile kalmaya karar verdiklerinde 2 ay oncsinde folik asite baslamasi gerektigini soyluyor yani dr. Gitmesen bile eczaneden alip kullanilabilinecek birsey. benim arkadaslarimin cogu hic dr. gitmeden bebek icin karar verdiklerinde hemen folikasite basladilar . Tabii sen yinede dr.una sor icin rahat etsin bunlari kullanmadin diye bisey de olmaz yani sakin kuruntu yapma kendine....
evet ama tatlm yazz24 verdi progesteron düzelsin diye.oda mide bulantısı yapıyo baş dönmesi yapıyo.çözümü yokmu bilmiyorum ama geberip gitcem sankibebek olsun diye çektiğime bak bir ay o dediklerini yapmak varken mide bulantısı baş dönmesi yaptı ilaç ya
Allah allah ya dr.una soyledinmi canim baska bir yolu vardir elbet ya . Doktorun bu bulantinin falan nomal oldunu soyluyorsa kullanmaktan baska bir yolu yoksa da napalim canim bebek icin mecbur katlaniyoruz birseylere sende sabretmeye calis bu gunlerde gecicek de bebegini kucagina aldigini hayal et sana guc verir...
Canımmm çok tşk ederim evet haklısın yok artık valla kuruntu yapmıyorum herşey zaten oalcağına varıyor ama daha 9 günüm var çıldırıam artık yazaman bi geç artık nolur :):)
Kızlar siz çocuk aspirinini ne şekilde kullanıyorsunuz günde kaç defa kaç adet ?Benim reçetemde 2*1 yazmış dr. Ama eczacı günde 1 defa 1 tane dedi anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?