aynen bacım ya iğne ilaç midemiz helak oldu şu içerken göbeğimden fışkıracak delik deşik olmuş vaziyetteyim allahım sabır versin herşey bebiş için herşey bi evlat sahibi olabilmek için işteBelkide canım bakalım hayırlısı olsun zaten bu uğurda içimiz dışımız ilaç oldu yok iğneler klomenlerAma tüm bu çekilen sıkıntılar inşallah bebişlerimi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutturacak bize:)
Canim hayatımda ilk kez hafifte olsa gördüm rabbime hamdolsun ama ben hala endiseliyim kullandığın progesteron jelden olabilir demiş biri sitede bilmiyorum 3 gün sonra anlicaz kısmet bu isler 7 buçuk yıldır evliyim kısmet ne yapalım olmazsa da Rabbim bilir sonuçta onun hediyesi zorla alamayız ya dimi
Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deli
Canim hem cok ogrenmek istiyorum hemde simdi giderim negatif cikar diye korkuyorum bu sefer erken gittim diye negatif cikti diycem muallakta kalicam.. icim icimi yicek biraz daha sabredip 14. 15 . Gun gitmek istiyorum ama yarin her ihtimale karsi evde bi test yapayim diyorum onada cok inanmam ama icimde kalmasin :)
Allah kabul etsin Canim bende okuyayım onu bak ne zamandır okumuyorumcanım inşş hepimizin güzel haberlerini alırız allahım umarım hepimizin alnına yazmıştır en önemli o er yada geç olacağı varsa olur zatenbizi tek yoran tedavi süreci iğneler ilaçlar sürekli tekrarlanan kont allahım sabır versin bizlere
canım ben her gün Meryem suresi okuyorum allahım kabul etsin inşş
Canim ben mutlu olamıyorum ama korku var icimde :18: kesin olmadan mutlu olamıyorum dua edicem hepinize her namazdan sonra insaallah hepbirlikte yasarızaynen bacım ya iğne ilaç midemiz helak oldu şu içerken göbeğimden fışkıracak delik deşik olmuş vaziyetteyim allahım sabır versin herşey bebiş için herşey bi evlat sahibi olabilmek için işte
nasıl bi mutluluktur canım benim ya inşş devamı da gelir rabbim inş onca seneden sonra yüzünüzü güldürüriçini ferah tut canım herşey olacağına varır
senin aşılamamı yoksa tüp bebek mi canım :26:
Zaten çok yeni olacagi icin cikmayabilir de herseye hazırlı ol tatlım olsun 3 gün sonra ver hediyeni yeter ki olsun daCanim hem cok ogrenmek istiyorum hemde simdi giderim negatif cikar diye korkuyorum bu sefer erken gittim diye negatif cikti diycem muallakta kalicam.. icim icimi yicek biraz daha sabredip 14. 15 . Gun gitmek istiyorum ama yarin her ihtimale karsi evde bi test yapayim diyorum onada cok inanmam ama icimde kalmasin :)
ben kilo almadım canım aksine gliforu kullandıktan sonra 5 kilo verdimKizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:
Allah kabul etsin Canim bende okuyayım onu bak ne zamandır okumuyorum
canı öğrenmek istemekte çok haklısın şimdi senin için içini yiyodur meraktan ama bence biraz daha sabret bebeğim sonrasında üzülme yıpranma canım
ben kilo almadım canım aksine gliforu kullandıktan sonra 5 kilo verdimtabi 2 aydır iğne kullanıyorum inşş sonrasın da bana kilo olarak dönmez :18:
amiiiiin canım benim allahım hepimizin duasını kabul etsin yer gök dua üstüne
bide ben tesbih çikiyorum YA MALİK diye inşş bi faydasını görürüz canım ya
Canim ben mutlu olamıyorum ama korku var icimde :18: kesin olmadan mutlu olamıyorum dua edicem hepinize her namazdan sonra insaallah hepbirlikte yasarız
Zaten çok yeni olacagi icin cikmayabilir de herseye hazırlı ol tatlım olsun 3 gün sonra ver hediyeni yeter ki olsun da
KizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:
KizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:
bekle bitanem bekle sabrın sonu inş selamettir canım benimAy valla canim yaa bekliycem bunca zaman bekledim birkac gun daha sabrederim heralde :) Allahim ins. nasip ederde benn bi bu kadar daha beklemeye raziyim valla :)
valla bilmiyorum canım benim ya ben 59 kilodan 54 düştüm dediğim gibi bu ilaç pko için bire birmiş dr öyle söyledi geneli de öyle yazmış canım :44:Ya beNde kullanıyorum o ilacı niye ben veremedim hiç yaaaaaa
Canim ben aldigimi hissediyorum hic tartilmadimm ama aldigimi anliyorum kendimi agirlasmis hissediyorum :) ozellikle goguslerim cok agirlasti sisti bilmiyorum neden...
Canım merak etme yalnız değilsin bu iğneler bende de 3 kilo yaptı sağolsun karın şişti gitti
benim göbişim çıktım benden önde aldı başını gidiyo 3 aylık hamile gibiyiminşş 9 ay boyunca göbişim kocaman olur ne güzel gerine gerine gezerim bende büyük bi keyifle
Canim ben crinone jel kullaniyorum peogesteron iceriyo birde folik asit ama siskinligimin sebebi buyuk ihtimalle jelden kaynaklaniyo. o yuzden pek umutlanmiyorum . Bakalim bekliyip gorucez ins. bebistendir demektendw kendimi alamiyorum :)) senin ilkasilamanda nasil degisiklik oldu canim bende bide asiri gaz ve cok afedersin kabizlik var gerci ilacin yan etkilerinde bunlarda yaziyo ama sende bunu daha once yasamis biri olrak degisiklikleriden bahsedersrn bizlerede fikir olur :)bekle bitanem bekle sabrın sonu inş selamettir canım benim
valla bilmiyorum canım benim ya ben 59 kilodan 54 düştüm dediğim gibi bu ilaç pko için bire birmiş dr öyle söyledi geneli de öyle yazmış canım :44:
canım benim de geçen ay göğüslerim bana büyük bi oyun oynadı şişti gerildi büyüdü dokunamıyodum bilemeğerse hepsi progestanın bana bi oyunuymuş sonrasın da yıkıldım ama neye yarar
inşş senin bebiştendir canım benimsende bi ilaç falan kullanıyomusun :44:
benim göbişim çıktım benden önde aldı başını gidiyo 3 aylık hamile gibiyiminşş 9 ay boyunca göbişim kocaman olur ne güzel gerine gerine gezerim bende büyük bi keyifle
inşş bitanem bebişler olsun da varsın çıksın göbekler kalsın kilolarvalla aynı canım önde benden önce giden bir karın sinirim bozuluyordu ama şimdi dediğin gibi inş bebiş göbşlerimizde olur böyle kocaman kocaman
valla canım kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor ama genel de bebiş yoksa bütün belirtiler ilaçlardan dolayıCanim ben crinone jel kullaniyorum peogesteron iceriyo birde folik asit ama siskinligimin sebebi buyuk ihtimalle jelden kaynaklaniyo. o yuzden pek umutlanmiyorum . Bakalim bekliyip gorucez ins. bebistendir demektendw kendimi alamiyorum :)) senin ilkasilamanda nasil degisiklik oldu canim bende bide asiri gaz ve cok afedersin kabizlik var gerci ilacin yan etkilerinde bunlarda yaziyo ama sende bunu daha once yasamis biri olrak degisiklikleriden bahsedersrn bizlerede fikir olur :)
Kizlar gercekten bende oylr diyorum bebisim olsunda hayirlisiyla isterse 100 kilo olayim valla... ben anne olucam o kilolar benim gururum olur... :)
Kızlar bişey sorucam size aspirini neden verdi doktorunuz bana doktor vermedi herhangi bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?