Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:

aynen bacım ya iğne ilaç midemiz helak oldu şu içerken göbeğimden fışkıracak delik deşik olmuş vaziyetteyim allahım sabır versin herşey bebiş için herşey bi evlat sahibi olabilmek için işte

nasıl bi mutluluktur canım benim ya inşş devamı da gelir rabbim inş onca seneden sonra yüzünüzü güldürür içini ferah tut canım herşey olacağına varır

senin aşılamamı yoksa tüp bebek mi canım :26:

Canim sen bence yarın bı kana bak bende 10. Gunü idrara baktım hafif çizgi gördüm belki kanda kesin sonuc görürdum ama esim müsaade etmiyor dışarı çıkarmıyor beni deli

Canim hem cok ogrenmek istiyorum hemde simdi giderim negatif cikar diye korkuyorum bu sefer erken gittim diye negatif cikti diycem muallakta kalicam.. icim icimi yicek biraz daha sabredip 14. 15 . Gun gitmek istiyorum ama yarin her ihtimale karsi evde bi test yapayim diyorum onada cok inanmam ama icimde kalmasin :)

canı öğrenmek istemekte çok haklısın şimdi senin için içini yiyodur meraktan ama bence biraz daha sabret bebeğim sonrasında üzülme yıpranma canım

Allah kabul etsin Canim bende okuyayım onu bak ne zamandır okumuyorum

Canim ben mutlu olamıyorum ama korku var icimde :18: kesin olmadan mutlu olamıyorum dua edicem hepinize her namazdan sonra insaallah hepbirlikte yasarız
Zaten çok yeni olacagi icin cikmayabilir de herseye hazırlı ol tatlım olsun 3 gün sonra ver hediyeni yeter ki olsun da

KizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:
ben kilo almadım canım aksine gliforu kullandıktan sonra 5 kilo verdim tabi 2 aydır iğne kullanıyorum inşş sonrasın da bana kilo olarak dönmez :18:
Allah kabul etsin Canim bende okuyayım onu bak ne zamandır okumuyorum

amiiiiin canım benim allahım hepimizin duasını kabul etsin yer gök dua üstüne

bide ben tesbih çikiyorum YA MALİK diye inşş bi faydasını görürüz canım ya

Kizkaaaaaarrrr Kilo alan bı tek benmiyim yaaaa 2,5 kilo aldım ilaçlardan iğnelerden

canı öğrenmek istemekte çok haklısın şimdi senin için içini yiyodur meraktan ama bence biraz daha sabret bebeğim sonrasında üzülme yıpranma canım

Ay valla canim yaa bekliycem bunca zaman bekledim birkac gun daha sabrederim heralde :) Allahim ins. nasip ederde benn bi bu kadar daha beklemeye raziyim valla :)

Ya beNde kullanıyorum o ilacı niye ben veremedim hiç yaaaaaa

olsun arkadaşım umudumuzu hiç bi zaman kaybetmeyelim yaşayan biri olarak biliyorum söylemnsi çok zor ben geçen ay aşılama tutmadığını öğrendiğim de ağlaya ağlaya içim çıkmıştı ama yinede kendimi toparlamak zorundayım yeni ay yeni umutlar işte gelip geçiyo herşey allah başka dert keder göstermesin inşşş

bu zaman kadar hiç bi gebelik oldu canım senin soruyorum ama canım kusura bakma :44:bide sende pko varmı bitanem :44:

Ay valla canim yaa bekliycem bunca zaman bekledim birkac gun daha sabrederim heralde :) Allahim ins. nasip ederde benn bi bu kadar daha beklemeye raziyim valla :)
bekle bitanem bekle sabrın sonu inş selamettir canım benim
Ya beNde kullanıyorum o ilacı niye ben veremedim hiç yaaaaaa
valla bilmiyorum canım benim ya ben 59 kilodan 54 düştüm dediğim gibi bu ilaç pko için bire birmiş dr öyle söyledi geneli de öyle yazmış canım :44:
Canim ben aldigimi hissediyorum hic tartilmadimm ama aldigimi anliyorum kendimi agirlasmis hissediyorum :) ozellikle goguslerim cok agirlasti sisti bilmiyorum neden...

canım benim de geçen ay göğüslerim bana büyük bi oyun oynadı şişti gerildi büyüdü dokunamıyodum bile meğerse hepsi progestanın bana bi oyunuymuş sonrasın da yıkıldım ama neye yarar

inşş senin bebiştendir canım benim sende bi ilaç falan kullanıyomusun :44:

Canım merak etme yalnız değilsin bu iğneler bende de 3 kilo yaptı sağolsun karın şişti gitti

benim göbişim çıktım benden önde aldı başını gidiyo 3 aylık hamile gibiyim inşş 9 ay boyunca göbişim kocaman olur ne güzel gerine gerine gezerim bende büyük bi keyifle

benim göbişim çıktım benden önde aldı başını gidiyo 3 aylık hamile gibiyim inşş 9 ay boyunca göbişim kocaman olur ne güzel gerine gerine gezerim bende büyük bi keyifle

valla aynı canım önde benden önce giden bir karın sinirim bozuluyordu ama şimdi dediğin gibi inş bebiş göbşlerimizde olur böyle kocaman kocaman

Canim ben crinone jel kullaniyorum peogesteron iceriyo birde folik asit ama siskinligimin sebebi buyuk ihtimalle jelden kaynaklaniyo. o yuzden pek umutlanmiyorum . Bakalim bekliyip gorucez ins. bebistendir demektendw kendimi alamiyorum :)) senin ilkasilamanda nasil degisiklik oldu canim bende bide asiri gaz ve cok afedersin kabizlik var gerci ilacin yan etkilerinde bunlarda yaziyo ama sende bunu daha once yasamis biri olrak degisiklikleriden bahsedersrn bizlerede fikir olur :)

Kizlar gercekten bende oylr diyorum bebisim olsunda hayirlisiyla isterse 100 kilo olayim valla... ben anne olucam o kilolar benim gururum olur... :)

valla aynı canım önde benden önce giden bir karın sinirim bozuluyordu ama şimdi dediğin gibi inş bebiş göbşlerimizde olur böyle kocaman kocaman
inşş bitanem bebişler olsun da varsın çıksın göbekler kalsın kilolar
valla canım kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor ama genel de bebiş yoksa bütün belirtiler ilaçlardan dolayı sürekli kendimiz dinliyoruz acaba bi farklılık bi belirti var mı diye offf ne kadar can sıkıcı bişey
ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden göğüslerim çok farklı olmuştu acayip şişti ve dikleşmişlerdi kendi kendime diyodum neden bu ay böyle oldu hiç olmazdı diye meğerse bebişim gelmiş kasık ağrısı bel ağrısı varmıydı hiç bilemiyorum geçmiş zaman :44:
Kizlar gercekten bende oylr diyorum bebisim olsunda hayirlisiyla isterse 100 kilo olayim valla... ben anne olucam o kilolar benim gururum olur... :)

kilolar gelir gider canım bebişler için çekilen her çile mubahtır bu yolda pes etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…