KizlAr bisi sormak istiyorum kilo alaniniz oldu mu:26:
inşş bitanem bebişler olsun da varsın çıksın göbekler kalsın kilolar
valla canım kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor ama genel de bebiş yoksa bütün belirtiler ilaçlardan dolayısürekli kendimiz dinliyoruz acaba bi farklılık bi belirti var mı diye offf ne kadar can sıkıcı bişey
ben ilk hamile olduğumu öğrenmeden göğüslerim çok farklı olmuştu acayip şişti ve dikleşmişlerdi kendi kendime diyodum neden bu ay böyle oldu hiç olmazdı diye meğerse bebişim gelmişkasık ağrısı bel ağrısı varmıydı hiç bilemiyorum geçmiş zaman :44:
kilolar gelir gider canım bebişler için çekilen her çile mubahtır bu yolda pes etmek yok
Canım doktordon doktora değişiyor yaklaşımlar. Senin Dr.'un demekki gerekli bulmuyor. Çokta önemli olduğunu sanmam takma kafana bence.
Evet canim yaa kisiden kisiye degistigi gibi ayni kiside bile her hamileliginde ayni olmaya biliyo . birde bircok belirti yasayip hamile olmayanlar oldugu gibi hic bir belirti yasamayip hamile olanlarda var. . bende jel kullandigim icin ayrim yapamiyorum hem ilk asilamam hemde daha once hic gebelik yasamadim o yuzden aradaki farki ayirt edemiyorum... Bende en belirgin olan goguslerim hayatimda ilk defa boyle oluyo tasiyamiyorum sanki :)) bakalim bebistenmi jeldenmi bekleyip gorucez :))
Kızlaaaar bugün sabaha karşı bir rüya gördüm hala etkisindeyim.Rüyamda idrar testi yapıyorum.Ve çift çizgi çıktığını görüyorum.Ya rüyada olsa ne güzrl bir duyguydu.Allahım inşallah gerçek olur.Yorumuna baktım.Çok müjdeli habern almaya diyor.İnş burda herkes birbirinie o müjdeli haberi görür.Bu rüyayı burda anne olmayı bekleyen tüm anne adayları için yorumluyorum.HEpimiz inş müjdeli haberler alıcaz:)
Kızlar, kontrolum vardı bugün, bir tane yumurtam 10,4 biri de 8,2 mm. Cuma tekrar kontrol var ve catlatma ignesi icin zaman soyleyecek. Sizce bunlar ne kadar daha buyur?
Kızlaaaar bugün sabaha karşı bir rüya gördüm hala etkisindeyim.Rüyamda idrar testi yapıyorum.Ve çift çizgi çıktığını görüyorum.Ya rüyada olsa ne güzrl bir duyguydu.Allahım inşallah gerçek olur.Yorumuna baktım.Çok müjdeli habern almaya diyor.İnş burda herkes birbirinie o müjdeli haberi görür.Bu rüyayı burda anne olmayı bekleyen tüm anne adayları için yorumluyorum.HEpimiz inş müjdeli haberler alıcaz:)
Kizlar az once dayanamadim evde bi test yapiyim dedim biliyorum cok erken daha 10. Gunum cikmama iihtimaali cok yksek ve zaten oylede oldu negatif ya biliyorum aslinda cikmiycagini ama belki hayalet de olsa ikinci bi cizgi cikar diye umitlendim... Ama cikmadi icimdeki butun umut gitti olmadigina eminim bunu teste gore soylemiyorum zaten icten ice umudum yoktu belki bir ihtimal diodum simdi niyese oda gitti benden neyse sizlerin guzel haberini alirim insallah...
Canim daha buyurler hic belli olmuyo birgun bile farkediyo gonal f mi kullaniyosun kac doz kullaniyosun ve adetinin kacinci gunu bunlar onemli detaylar bende 50 doz ile basladim 7 gun 50 ile devam ettim sonra arttirdi 62,5 doz kullandim iki gun sonra gittim tamam dediler catlatma ignesi vuruldum... Yani bir, iki gun bile birden farkediyo...
Ayyyy hadi insaallah yaaaa insaallah veririz hepimiz bu müjdeyi buradan
Kızlar, kontrolum vardı bugün, bir tane yumurtam 10,4 biri de 8,2 mm. Cuma tekrar kontrol var ve catlatma ignesi icin zaman soyleyecek. Sizce bunlar ne kadar daha buyur?
Hayir olsun ins. canim belkide malum oldu belkide gercekten O cift cizgiyi goruceksindir hadi bakalik o guzl haber ilk kimden gelicek... :)
Canım cumaya daha 2 gün var bence 2 günde istenen büyüklüğe gelir 17v 18 mm olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım :)
Kizlar az once dayanamadim evde bi test yapiyim dedim biliyorum cok erken daha 10. Gunum cikmama iihtimaali cok yksek ve zaten oylede oldu negatif ya biliyorum aslinda cikmiycagini ama belki hayalet de olsa ikinci bi cizgi cikar diye umitlendim... Ama cikmadi icimdeki butun umut gitti olmadigina eminim bunu teste gore soylemiyorum zaten icten ice umudum yoktu belki bir ihtimal diodum simdi niyese oda gitti benden neyse sizlerin guzel haberini alirim insallah...
İnşallah canım, inşallah. Heyecanlanıyorum. Dün arkadaşımla bebek mağazalarını gezdik, hatta arkadaşım minik ni body aldı uğur olsun teyzesinden diye :) Allah'ım hayali bile ne kadar güzeel... İnşallah Allah dualarımızı kabul eder.
gonal-f kullanıyorum canım, adetimin iknci günü 75 başladık biz. Adetin 8. günü kontrole çağırdı. 6 kez yaptım yani, bir de gelince yaptım 7 doz oldu bugünkiyle beraber. Bugün ve yarın iki gün daha aynı dozda kullan, cuma günü tekrar geldiğinde aşılama günü belirleyeceğiz dedi. Sanırım pazar ya da pazartesi yapılacak aşılamam ama yeterince büyümezse diye endişe ediyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?