Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...

paradeisos tüm işlerins eninde rast gitsin inşallah:) Herşey mükemmel olsun İnş bi sürü yumurtan ve sonucunda bi bebişin olur hayırlısıyla :)

ben özelde yaptırıyorum da canım o yüzden bayağı tuzlu. bence senden almazlar fazla para zaten devlet karşılıyormuş 3 yıldan sonraki evliliklerde.

benim gittiğim hastane de epey pahalıymış haa
sade aşılama 750 tl ilaçlara da 100tl civari fark ödeyeceğiz daha vermedik

paradeisos tüm işlerins eninde rast gitsin inşallah:) Herşey mükemmel olsun İnş bi sürü yumurtan ve sonucunda bi bebişin olur hayırlısıyla :)

İnşallah Aleynasa Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah seninde güzel hberlerini alırız

Cok dogru canim hic zaman gecmiyo yaa ben firsat buldukca uyumaya calisiyorum sikintidan :) zaman cabuk gecsin diye hadi bakalim ins bbistendir... icime doguyo bu topikten hamileler cikicak bu ay ... ALLAHİM İNSALLAH İNSALLAH....

Canim simdiden hayirli olsun asilaman ins. tez zamanda kavusursun bebisine ben devlette yaptirdim canim ilaclar yalnizca 325 lira tuttu ozelde nasil olur bilemem ama bence iyi gibi fiyat

Öyle canım ya yerden yere fark ediyor işte ama hiç içimize batmıyor değil mi öyle güzel bir şey için harcıyoruz ki inşallah değecek ben inanıyorum :)

İnşallah Aleynasa Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah seninde güzel hberlerini alırız

Amin canım burda herkes birbiri için dua ediyorn allahım kabul eder inşallah ben inanıyorum .İnşallah sende bu müjdeli haberi burda bize paylaşırsın :)

Cok dogru canim hic zaman gecmiyo yaa ben firsat buldukca uyumaya calisiyorum sikintidan :) zaman cabuk gecsin diye hadi bakalim ins bbistendir... icime doguyo bu topikten hamileler cikicak bu ay ... ALLAHİM İNSALLAH İNSALLAH....

Aynen bende evde paso uyuyorum tv de abuk subuk şeyler var vakit geçsin diye bakıyorum ama aklım sürekli tarihte ahh keşke elimizde olsa da gitmek istediğimiz günlere bir çırpıda gidebilseydik dimi :) Benimde içimde öyle bir his var bende burdan çok kişiden hayırlı haberler alacağımızı düşünüyorum .Alahım sesimizi duy.:)

Bugün 11. Gunumdeyim dayanmadım idrar testi yaptım 2. Çizgim çok hafif pembe ama umutlanamiyorum progestron içeren bir jel kullanıyorum onun etkisi olabilir mı bilemiyorum göğüs uçlarım acıyor ve kasıklarımda ağrı var ilk denemem bu
Daha önce hiç hafif bile olsa çift çizgi görmemiştim çok karışık duygular içindeyim 😳

Ayyyyy inşallah hamilesindir bence hamilesin ay bende heyecan yaptım akşam akşam :) Allah hayırlı haberler versin inşallah :)

ayy ne tatlıııı :) inşallah müjdeli haber senden gelir de uğuru olursun bu başlığın :) kan testi yaptır, orada belli olur artık herhalde 12. gününde

Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...

Hadi bakalimmm hayirli olur insallah. Hersey istedigin gibi yolunda gider ve bebisin seninle olur. :) Rabbim yar ve yardimcin olsun ...

Cok dogru canim ya yaz oldugu icin tv de hic birsey yok eski dizilerin tekrari izle izle dur :) ben birkac oyun indirdim hatta onlari oynuyorum :) ins canim yaaa Allahm bizi duyuyor biliyorum ama zamani var iste. Ama biz kul olarak neyin hayir olup olmadigini bilmedigimiz icin zamani ne zaman bilmedigimiz icin sabredemiyoruz... dedigin gibi zaman hemen geciverse hatta oyle bir gecse ki degil su sonucu ogrenmek gozumu bi aciyim bebegim yanimda yatiyo olsun... Ama yok yok ben hamileligide cok yasamak istiyorum onun zevkide bi baskadir heralde guzel guzel hamile elbiseleri bebise kiyafetler, besik falan alip hazirlik yapmak istiyorun :)) hatta o sancilari cekip dogurmak hepsi ayri guzel... :) Allahim sen bizi hayallerimize kavustur AMİN...

Ayyyy canim yaaa insallah , insallah bebegin seninledir . inan yurekten diyorum bunu Bu topigin ilk hamilesi sen olursun insallah valla ben bile merak ettim yaa bence bu sabah bi kan testi yaptir hemen bence 12. Gun cikar insallah ... bizide haberdar eyle emii... Rabbim bu mubarek ayda yuzunu guldurur ve hediyesini gonderir insallaah...

Canım sanki beni anlattın bende tekrarlar izlemekten ve mynette okey oynamaktan bi hal oldum :) Beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır.Tabiki allahın işine karışılmaz Her zaman bizim için hayırlı olacağı günde alıcaz bu haberi bencede .Ama sonrasında tatlı telaşlar aynen allah herkese o doğum sancısını yaşatsın inşallah amin :)

kızlar dün doktora gittim.kan testi sonucu progesteron 0.3 çıktığı için bu ay aşılama kaldı.ddoğum kntrol hapı verdi.bir sonraki ay denicez

Ayyyyy inşallah hamilesindir bence hamilesin ay bende heyecan yaptım akşam akşam :) Allah hayırlı haberler versin inşallah :)
İnsaallah tatlım yaaa insaallah ben doğru gormusumdur :26:

ayy ne tatlıııı :) inşallah müjdeli haber senden gelir de uğuru olursun bu başlığın :) kan testi yaptır, orada belli olur artık herhalde 12. gününde
Ya bugun 11. Gunummus ayin 13 unde oldum asilama dün 10. Günmüş esim dedi kan testi icin biraz daha bekleyelim iste boyle bakalım insaallah yaaa :18:

İnsaallah hepbirlikte güzel sonuclarımızı yazarız buraya ben hala endiseliyim Rabbim hayirlisiyla hepimize tattırsın basımıza annelik tacı taktirsin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…