Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...
Benim de 5. iğnem bitti, çarşamba ünü kontrolüm var :) umarım her şey yolunda gider
Benim de 5. iğnem bitti, çarşamba ünü kontrolüm var :) umarım her şey yolunda gider
Sürecin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben devlette yaptırıyorum, ilaç farkları için eczaneye ödediğim 300 lira dışında henüz para ödemedim :) Aşılama yapılınca isterler mi hiç bilmiyorum.
Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider umarım:) Sakşn olmaya çalış dicem ama bende çok heyecanlıydım o olmazsa olmaz zatenb arada bende özelde yaptırdım aşılamayı iğne çatlatma iğnesi aşılama toplam 500 tl civarında tuttu canım .Sonucu mutlu olsun bu emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :)
paradeisos tüm işlerins eninde rast gitsin inşallah:) Herşey mükemmel olsun İnş bi sürü yumurtan ve sonucunda bi bebişin olur hayırlısıyla :)
Allahımmm inşallah canım inş bebiştendir b ağrılar allahım sesimizi duyar duamızı kabul eder inş.Ama çokta düşünme ben öyle yapmaya çalışıyorum .Ama olmuyor tabiki evde hele akşama kadar hiç zaman geçmiyor :)
ben de bugün saat 8 de çatlatma iğnemi yapıcam ve çarşamba günü aşılama olacağım
çok heyecanlıyım inşallah tutar hayırlısıyla rabbime kalıyor artık iş biz elimizden geleni yapmış olacağız.
bir de ben özel de yaptıracağım kızlar 750 tl istediler çok mu?
sizler ne kadar ödediniz?
ben özelde yaptırıyorum da canım o yüzden bayağı tuzlu. bence senden almazlar fazla para zaten devlet karşılıyormuş 3 yıldan sonraki evliliklerde.
benim gittiğim hastane de epey pahalıymış haa
sade aşılama 750 tl ilaçlara da 100tl civari fark ödeyeceğiz daha vermedik
İnşallah Aleynasa Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah seninde güzel hberlerini alırız
Cok dogru canim hic zaman gecmiyo yaa ben firsat buldukca uyumaya calisiyorum sikintidan :) zaman cabuk gecsin diye hadi bakalim ins bbistendir... icime doguyo bu topikten hamileler cikicak bu ay ... ALLAHİM İNSALLAH İNSALLAH....
Bugün 11. Gunumdeyim dayanmadım idrar testi yaptım 2. Çizgim çok hafif pembe ama umutlanamiyorum progestron içeren bir jel kullanıyorum onun etkisi olabilir mı bilemiyorum göğüs uçlarım acıyor ve kasıklarımda ağrı var ilk denemem bu
Daha önce hiç hafif bile olsa çift çizgi görmemiştim çok karışık duygular içindeyim 
Bugün 11. Gunumdeyim dayanmadım idrar testi yaptım 2. Çizgim çok hafif pembe ama umutlanamiyorum progestron içeren bir jel kullanıyorum onun etkisi olabilir mı bilemiyorum göğüs uçlarım acıyor ve kasıklarımda ağrı var ilk denemem bu
Daha önce hiç hafif bile olsa çift çizgi görmemiştim çok karışık duygular içindeyim 
Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...
Aynen bende evde paso uyuyorum tv de abuk subuk şeyler var vakit geçsin diye bakıyorum ama aklım sürekli tarihte ahh keşke elimizde olsa da gitmek istediğimiz günlere bir çırpıda gidebilseydik dimi :) Benimde içimde öyle bir his var bende burdan çok kişiden hayırlı haberler alacağımızı düşünüyorum .Alahım sesimizi duy.:)
Cok dogru canim ya yaz oldugu icin tv de hic birsey yok eski dizilerin tekrari izle izle dur :) ben birkac oyun indirdim hatta onlari oynuyorum :) ins canim yaaa Allahm bizi duyuyor biliyorum ama zamani var iste. Ama biz kul olarak neyin hayir olup olmadigini bilmedigimiz icin zamani ne zaman bilmedigimiz icin sabredemiyoruz... dedigin gibi zaman hemen geciverse hatta oyle bir gecse ki degil su sonucu ogrenmek gozumu bi aciyim bebegim yanimda yatiyo olsun... Ama yok yok ben hamileligide cok yasamak istiyorum onun zevkide bi baskadir heralde guzel guzel hamile elbiseleri bebise kiyafetler, besik falan alip hazirlik yapmak istiyorun :)) hatta o sancilari cekip dogurmak hepsi ayri guzel... :) Allahim sen bizi hayallerimize kavustur AMİN...
İnsaallah tatlım yaaa insaallah ben doğru gormusumdur :26:Ayyyyy inşallah hamilesindir bence hamilesin ay bende heyecan yaptım akşam akşam :) Allah hayırlı haberler versin inşallah :)
Ya bugun 11. Gunummus ayin 13 unde oldum asilama dün 10. Günmüş esim dedi kan testi icin biraz daha bekleyelim iste boyle bakalım insaallah yaaa :18:ayy ne tatlıııı :) inşallah müjdeli haber senden gelir de uğuru olursun bu başlığın :) kan testi yaptır, orada belli olur artık herhalde 12. gününde
Ayyyy canim yaaa insallah , insallah bebegin seninledir . inan yurekten diyorum bunu Bu topigin ilk hamilesi sen olursun insallah valla ben bile merak ettim yaa bence bu sabah bi kan testi yaptir hemen bence 12. Gun cikar insallah ... bizide haberdar eyle emii... Rabbim bu mubarek ayda yuzunu guldurur ve hediyesini gonderir insallaah...
kızlar dün doktora gittim.kan testi sonucu progesteron 0.3 çıktığı için bu ay aşılama kaldı.ddoğum kntrol hapı verdi.bir sonraki ay denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?