Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

1 gün perhiz olunca çok farkediyor mu canım? ideal olan 3 gün değil mi? Ben pazar olacakmış gibi davranayım en iyisi. Doktorum bugün ilişki serbest bu aralar dedi ama eşim cuma gelecek zaten mecburen. Sanırım o da cuma günü söyleyecek aynı şeyi.

Canıııııım bu süper bişey her zaman iyi düşün iyi olsun tabiki çok erken ve silik 2.çizgi ise mükemmel inan acayip sevindim nasıl bir tepki verdiysem msj okuyunca eşim ne oldu hayırdır diyor Canım burda biz birbirimizi görmedik ama hepimiz birbirimizi çok sevdik çünkü yaşadıklarımız o kadar benzer ki hatta aynıki bu bizi yakınlaşırdı.Bu arada ne güzel yazmışsın kimsenin kucağına baktırmadan kendi cocuklarimizi kendi torunlarimizi sevmeyi nasip etsin diye allah ağzından duysun burda ezan okunuyor suyan allah gönlümüze göre versin canım benim :):):)

Geçen 7 aylık hamile bir arkadaşımdan bahsettim ya hani, olması gereken adet gününden iki gün önce kan testi yaptırdı, onda bile gebeliği gösterecek kadar yüksek değildi.. İki gün sonra adet olmayınca tekrar baktırdı yükselmiş :) Bazen minikler sürpriz yapıyorlar

Canim benim cok saol . evde bir tane test vardi hemen esimi arayip bir kac tane test almasini soyledim her sabah yaparim artik :) Canim birbirimizi gormedik ama dedigin gibi yasadiklarimiz ayni oldugu icin aramizda bir bag olustu suan bana kac yiillik dostlarimdan bile daha yakinsiniz orgn. Bugun butun arkaadaslarim aradi ama hic biri benim bu duumumu bilmiyo soylemedim cunku beni anlamayacaklarini biliyorum bana gore dostluklari paylasimlar pekistirir ne biliyim oyle seyler iste bilmem anlatabildimmi suan sizler benim en yakinlarimsiniz bunu cok kalpten soyluyorum inan ... Bende esime diyorum dur bi kizlara bakiyim diye oda sasiriyo hattaa diyo niye yuzyuze gorusmuyosunuz diye diyorum valla ayni sehirlerde olsak gorusmek isterdim diyorum neyse ins. bigun yuzyuzede gorusuruz sizlerle yuzyuzede gorusmekten de cok mutlu olurum... :)

Cok dogru canim yaa hatta bazen sabahtan aksama bile degisiyo. ben hep surpriz olsun istedim ummadigimiz anda hayatimiza pat diye girsin istedim. ama olmadi belki bundan sonra oyle olur :) ins. asilamam tutar ama tutmassa ins. hic ummadigim bir anda surpriz yapar melegim tabi bu dilegim hepimiz icin Allahim gonlumuze gore versin gobuslerimiz bebisle dolsun :)

İnan canım senin yazdıklarını hepsine katılıyorum :) Bende öyleyim valla canım çevremde beni anlayacak birileri olduğunu düşünmüyorum insan herne kadar anlamaa çalışsa da yaşaması gibi olmuyor burada sizlerle sohbet etmek iki lafın belini kırmak bende de alışkanlık yaptı arada face ye giriyorum buraya bakmadan netten çıkamıyorum nedense bencede canım umarım birgün yüzyüze geliriz kucaklarımızda dolu dolu tombiş tombiş bebişlerle bu günleri anar ve hiçbirşeyin imkansız olmadığından bahsederiz Bu arada duam hep sizle umarım yarın sonra daha sonra hep o çift çizgiyi gör sen emi

Ben bugün forumdaki başlıkları dolaştım kızlar,foruma üye olduğumdan beri böyle bazı başlıkların içlerine bakınca sanki hiç ilk aşılamada hamile kalan olmaz diye düşünmüştüm, hızlı dolaşıp aşılaması tutanların mesajlarını okudum :) bugün hep pozitif mesajları tarayıp okudum yani. Ayyy öyle çok ki, birinci ikinci denemelerinde hamile kalanlar Azimsanacak gibi değil Böyle içimi bir mutluluk kapladı. Ha gayret, başarıcaz. 2013 bizim yılımız olsun

Ayyy canım ağzından yok yok parmaklarından bal mı damlıyor ne aman aman amin deyim ağzım dolu dolu inşallah bizde ilk denememizde tuttu hamileyiz yazarız da birgün başkaları bizi okur ve pozitif düşünürler.

Canim ideal olan taabi uc gun perhiz ama sartlar ne gosterirse o tabi ben en son c.tesi kontrole gittim pazartesi asilama dedi fazlada gun olmasi sakincali diye dr. bu aksam olmali dedi pazar bos pazartesi sabah asilama gerci sayi ve hiz gayet iyiydi sorun olmadi ama uc gun olsaydi daha iyi olurdu heralde nese Allahim nasip ettikten sonra sonucta dolluycek olan tek bir sperm dimi sikma sakin kendini eninde sonunda hersey olacagina variyo :)

Amin canim amin sende bende hepimizde cift cizgiyi hep gorelim . Canim ya hayali bile guzel dusunsene biri karnimizda biri kucagimizda ikilemisizcocuklarii ayyy insallahhh ALLAHİİM DUY SESİMİZİ KABUL ET BU MAHSUN KULLARİNİN DUASİNİ AMİNN

Bak ben sana bişey diyim mi çok denk geldim böyle baya bir kişiye bence allahın izniyle tabi bizimde ilk bebişler zor oluyor ya ikincisi pat diye gelecek bak görürüsün

Dilaracim Umudunu yitirme Bak burada 11. Gün bile cizgi yok bembeyaz
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/238991-pozitif-idrar-testi-ornekleri.html

Bak ikinci çizgiyi görmüşsün bile inanmiyorummmmmmmm harikaaaaaa
Hadi darısı basımıza

Ayyy insallah canim 2013 de ins. hamile kalicaz hatta ins. bu ay kaliriz 2014 yilina anne olarak gireriz ins. sonrada bebislerimiz hakkinda konusuruz :)

Bak ben sana bişey diyim mi çok denk geldim böyle baya bir kişiye bence allahın izniyle tabi bizimde ilk bebişler zor oluyor ya ikincisi pat diye gelecek bak görürüsün

Aynen canim kesin oyle olur Allahin izniyle. Zaten ben birinci bi olsun o bir yasina geldikten sonra korunmiycam. Ne zaman olursa olsun :) tabi simdi bole dusunuyorum zaman ne gosterir Allahim hayir etsin...

Bak ikinci çizgiyi görmüşsün bile inanmiyorummmmmmmm harikaaaaaa
Hadi darısı basımıza

Saol canim benim bakalim cok cok silikti her sabah yapicam artik :) umutlanmiyorum ama umudumuda yitirmiyorum Allahimm hakkimizda hayirlisini versin senin linkini gonderdigin bolume baktim cidden hep 13. Yada 14. Gun belirgilesmis cizgi ins. bizimde oyle olur :) canim sen ne yaptin hala kan testi vermedin heralde yoksa bize mujdeli haberi veirdin :) yanlis hatirlamiyosam sendede silik bir cizgi cikmisti naptin canim

Canım ben dün yine yaptım artık 4. Testim baya baya belirginlesti çizgim çok şükür verdik haberimizi annelere
yarın kan testine de gideceğim çok şükür Rabbim boyle nimetleri taddirdi bana herkese taddirsin diye dua ediyorum sizlerede ediyorum tanimasamda
Dua edin pozitif çıksın kanımda

Ayyyy çok sevindim kızlar ikinizinde sonucu alması en yakın hadi bizre o güzel müjdeyi verin de bizim önümüzü açın:) Canım hayırlısıyla bugun burda bize hamile olduğunu ilan edeceksin in dualarım sizinle

Aynen canim kesin oyle olur Allahin izniyle. Zaten ben birinci bi olsun o bir yasina geldikten sonra korunmiycam. Ne zaman olursa olsun :) tabi simdi bole dusunuyorum zaman ne gosterir Allahim hayir etsin...

Canım snein sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum bugün kaçıncı günü sende kan testini yaptır da sende müjdeyi bize ver ben inanıyorum :)

Yaşasııın ayyyy ne sevindimmm. İlk pozitifimiz :) arkası da gelsin Allah'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…