Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar ben 5 yıl bıttı evlıyım ama hep korunduk 7 aydır korunmuyoruz eşime sperm test bana hormon ve yumurtalık takıplerı hepsı yapıldı ama sorun cıkmadı tek benım tüplere bakılmadı

şimdi ınsallah bayram sonrası tüplere bakılacak ben dede asırı ıkız cocuk ıstegı var aşılama ıstemeyı düşünüyorum

yaptıran varmı sürec zormu nerde yaptırdınız istanbul üsküdarda oturuyorum

Canim ya benim test cumartesine kaldı doktorumu aradım bugun Cumartesi gel onun degerleri önemli dedi iki cizgi çıkması değil dedi üzüldüm dua edin
Yaşasııın ayyyy ne sevindimmm. İlk pozitifimiz :) arkası da gelsin Allah'ım

İnsaallah pozitiftir kanda da

Canım hayırlı olsun ilk başta aşılama süreci çok zor değil yani uygulanan tedavi bakımından iğne tedavisi oluyor genelde aşılama olduğu gün de zaten arım saat dinlenmen yeteli sonra rutin hayatına dönebilirsin.

Canim ya benim test cumartesine kaldı doktorumu aradım bugun Cumartesi gel onun degerleri önemli dedi iki cizgi çıkması değil dedi üzüldüm dua edin

Canım bence kanda pozitif çıkıcak bak cts ye hiçbişey kalmadı geç olsun güzel olsun iyi haberlerini alıcaz burdan ben inanıyorum :)

aynen öyle canım benim de geçen ay göğüslerim acayip şişti ve beni aldatan en belirgin özellik o oldu belirtilere çok takılmamak gerekiyor aslında bu ay da tam aksine hiç göğüs ağrım yok anlamadım gitti nasıl bişeydir bu yaa
rüyan hayırlara vesile olsun bitanem inş testinde de çift çizgini görürsün canım
Kızlar, kontrolum vardı bugün, bir tane yumurtam 10,4 biri de 8,2 mm. Cuma tekrar kontrol var ve catlatma ignesi icin zaman soyleyecek. Sizce bunlar ne kadar daha buyur?
allah istedikten sonra olmayacak diye bişey yok canım sen içini ferah tut hep iyi düşün ki iyi olsun

off bitanem ya valla yazını görünce inan yazacak bişey bulamadım inş daha erkendir canım geç dönllenme olmuştur bitanem....

inşş canım kanda da pozitifi görürsün allah yardımcın olsun

maşallah canım ne güzel 2. çizgini görmüşsün inan senin adına çok ama çok sevindin inş kanda da pozitiftir canım rabbim hayırlısını versin
darısı bizim başımıza olur allah tek deliğim bu

Ayy canim yaa ne kadar sevindim anlatamam. cok tebrik ederim. Saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim ins kandada sonuc tavan yapmistir :) ins. topigin ilk hamisi hadi bakalim bize umut oldun...

Canım snein sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum bugün kaçıncı günü sende kan testini yaptır da sende müjdeyi bize ver ben inanıyorum :)

Bitanem ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. bugun yine test yaptim yine o belli belirsiz ikinci cizgi var ( hatta suan yazarken bile test elimde yanlismi goruyorum diye bakip bakip duruyorum) :) yarin degil de c.tesi bi daha yaparim. Bu arada benim 11. Gunum ilk gunu sayarsak. bende heyecanla bekliyorum. Allahim sen butun isteyenlere nasip et. AMİN

Merhaba canim oncelikle test sonuclarinin iyi cikmasi guzel birsey. demekki gunlerini denk getirememis olabilirsiniz 7 ay kisa bir sure ins bebegine kavusursun . Canim asilama cok basit birsey igne kullaniyosun sonra asilama yapiliyo birgun dinlen tamam. ama ikiz cocuk isi sans canim aldigin igneler fazla yumurta olusturabilr ama kesin degil. zaten doktorun seni aydinlatir canim simdiden hayirli olsun...

Canim cok saol ama ben daha hic sevinemiyorum onemli olan kanda ki pozitiflik hem cizgim cok cok silik varla yok arasi ama bakinca goruyosun yani iki testimde boyle cikti. ilk defa silikde olsa ikinci cizgiye dair birsey goruyorum bakalim Allahim herkese butun isteyenlere nasip etsin ins.

Canımın içiiii bence güzel haberlerini alıcaz senin o güne kadar çok kafana takmamaya çalış içini sern tut herey güzel olşacak ben inanıyorum benimde daha 7 . günüm ayyyy çok varmış şaka maka bana daha Pzt hemen gelsin sen burda güzel haberini bize ver inşallah canım benim :)

İns. canim benim hayirli haberleri hepimiz veririz ins. beklemek gercekten zor bi dugunumu bi kadar heyecanla beklemistim bide simdi :) Sen nasilsin canim varmi bi degisiklik falan gerci belirtiler cok onemli degil ama bellide olmaz :)

İns. canim benim hayirli haberleri hepimiz veririz ins. beklemek gercekten zor bi dugunumu bi kadar heyecanla beklemistim bide simdi :) Sen nasilsin canim varmi bi degisiklik falan gerci belirtiler cok onemli degil ama bellide olmaz :)

Canım valla benim 2 güğn öncesine kadar kasık ve belimde ağrı vardı o ağrılar baya azaldı ne bilim göğsümde de ağrı yok sadece tuvalete sık gidiyorum o da ence psikolojik ay ne bilim canım ya su belirsizlik insanı sinir ediyor.Bir güzel haberleri alsakta inş

Ay canim hadii hayirlisi belkide piskoljik egildir tatlim yaa baskaa seyler piskolojik olurda tuvalet piskolojik degildir heralde gelmisse gelmistir zaten :) ya ben su belirtilerden en cok bu sık tuvalete cikmaya inaniyorum cevremde butun hamilelerin dedigi sey bu birde uyku ve haalsizlik hamilelerin cok buyuk bir kismi bunlari mutlaka yasiyo hadi bakalik seninde insallahhhh bebektendir canim yaa :)

valla canım o kadar çok sevindim ki kendim görmüş gibiyim yanımda olsan boynuna sarılır tebrik ederdim biliyorum ne zorluklarla görülüyo o çift çizgiler hiç kolay değil çok şükür ya ne mutlu sana bitanem rabbim inşş devamını da getirmeni nasip eder

bana dua et canım inşş 3. aşılamam tutar yoksa tüp bebek yolu gözükecek allahım çok büyük inşş bana da mucizesini gösterir

benim bugün aşılama olalı 4. gün hiç bi belirti yok yine tutmadı galiba offff belki de belirti aramak için çok erken hiç bişey bilmiyorum artık gün geçtikçe korku sarıyo :18:
geçen ay da progestan içtim göğüslerim çok şiş patlayacak gibiydi bu ay da tam aksine ne ağrı var nede sızı :44::44:sabır yaa sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…