Canim ya benim test cumartesine kaldıAyyyy çok sevindim kızlar ikinizinde sonucu alması en yakın hadi bizre o güzel müjdeyi verin de bizim önümüzü açın:) Canım hayırlısıyla bugun burda bize hamile olduğunu ilan edeceksin in dualarım sizinle
Yaşasııınayyyy ne sevindimmm. İlk pozitifimiz :) arkası da gelsin Allah'ım
merhaba kızlar ben 5 yıl bıttı evlıyım ama hep korunduk 7 aydır korunmuyoruz eşime sperm test bana hormon ve yumurtalık takıplerı hepsı yapıldı ama sorun cıkmadı tek benım tüplere bakılmadı
şimdi ınsallah bayram sonrası tüplere bakılacak ben dede asırı ıkız cocuk ıstegı var aşılama ıstemeyı düşünüyorum
yaptıran varmı sürec zormu nerde yaptırdınız istanbul üsküdarda oturuyorum
Canim ya benim test cumartesine kaldıdoktorumu aradım bugun Cumartesi gel onun degerleri önemli dedi iki cizgi çıkması değil dedi üzüldüm dua edin
İnsaallah pozitiftir kanda da
aynen öyle canım benim de geçen ay göğüslerim acayip şişti ve beni aldatan en belirgin özellik o olduEvet canim yaa kisiden kisiye degistigi gibi ayni kiside bile her hamileliginde ayni olmaya biliyo . birde bircok belirti yasayip hamile olmayanlar oldugu gibi hic bir belirti yasamayip hamile olanlarda var. . bende jel kullandigim icin ayrim yapamiyorum hem ilk asilamam hemde daha once hic gebelik yasamadim o yuzden aradaki farki ayirt edemiyorum... Bende en belirgin olan goguslerim hayatimda ilk defa boyle oluyo tasiyamiyorum sanki :)) bakalim bebistenmi jeldenmi bekleyip gorucez :))
rüyan hayırlara vesile olsun bitanem inş testinde de çift çizgini görürsün canımKızlaaaar bugün sabaha karşı bir rüya gördüm hala etkisindeyim.Rüyamda idrar testi yapıyorum.Ve çift çizgi çıktığını görüyorum.Ya rüyada olsa ne güzrl bir duyguydu.Allahım inşallah gerçek olur.Yorumuna baktım.Çok müjdeli habern almaya diyor.İnş burda herkes birbirinie o müjdeli haberi görür.Bu rüyayı burda anne olmayı bekleyen tüm anne adayları için yorumluyorum.HEpimiz inş müjdeli haberler alıcaz:)
allah istedikten sonra olmayacak diye bişey yok canım sen içini ferah tut hep iyi düşün ki iyi olsunKızlar, kontrolum vardı bugün, bir tane yumurtam 10,4 biri de 8,2 mm. Cuma tekrar kontrol var ve catlatma ignesi icin zaman soyleyecek. Sizce bunlar ne kadar daha buyur?
Kizlar az once dayanamadim evde bi test yapiyim dedim biliyorum cok erken daha 10. Gunum cikmama iihtimaali cok yksek ve zaten oylede oldu negatif ya biliyorum aslinda cikmiycagini ama belki hayalet de olsa ikinci bi cizgi cikar diye umitlendim... Ama cikmadi icimdeki butun umut gitti olmadigina eminim bunu teste gore soylemiyorum zaten icten ice umudum yoktu belki bir ihtimal diodum simdi niyese oda gitti benden neyse sizlerin guzel haberini alirim insallah...
Canim ya benim test cumartesine kaldıdoktorumu aradım bugun Cumartesi gel onun degerleri önemli dedi iki cizgi çıkması değil dedi üzüldüm dua edin
İnsaallah pozitiftir kanda da
Jeliboncey ve aleynasa kizlar bu gebelik testi ile ilgili iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim :) dogru soyluyorsunuz daha cok erken kanda bile cikmiycak birsey idrarda cikmasi cok zor yalnizz sole bir durum oldu size yazdiktan sonra kalktim teste baktim ikinci cizgi cok hafif vardi cok sasirdim ilk defa ikinci cizgiyi cok silikte olsa gordum. tabi yine umutlanmiyorum ama sizinle paylasmak istedim. kizlar rabbim onlumuzde olani hakkimizda hayirli eylesin hakkimizda hayirli olanida gonlumuze razi eylesin. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin Allahim bizleri kimsenin kucagina baktirmadin kendi cocuklarimizi kendi torunlarimizi sevmeyi nasip etsin insallahhhh AMİN sizi seviyorum :)
Canım ben dün yine yaptım artık 4. Testim baya baya belirginlesti çizgim çok şükür verdik haberimizi annelere
yarın kan testine de gideceğimçok şükür Rabbim boyle nimetleri taddirdi bana herkese taddirsin diye dua ediyorum sizlerede ediyorum tanimasamda
Dua edin pozitif çıksın kanımda
Canım snein sonucunuda sabırsızlıkla bekliyorum bugün kaçıncı günü sende kan testini yaptır da sende müjdeyi bize ver ben inanıyorum :)
merhaba kızlar ben 5 yıl bıttı evlıyım ama hep korunduk 7 aydır korunmuyoruz eşime sperm test bana hormon ve yumurtalık takıplerı hepsı yapıldı ama sorun cıkmadı tek benım tüplere bakılmadı
şimdi ınsallah bayram sonrası tüplere bakılacak ben dede asırı ıkız cocuk ıstegı var aşılama ıstemeyı düşünüyorum
yaptıran varmı sürec zormu nerde yaptırdınız istanbul üsküdarda oturuyorum
maşallah canım ne güzel 2. çizgini görmüşsün inan senin adına çok ama çok sevindin inş kanda da pozitiftir canım rabbim hayırlısını versin
darısı bizim başımıza olur allah tek deliğim bu
bgn aşılamamı oldum! hadi hayrlısı =)
Bitanem ben pazartesi kan vermeyi dusunuyorum. bugun yine test yaptim yine o belli belirsiz ikinci cizgi var ( hatta suan yazarken bile test elimde yanlismi goruyorum diye bakip bakip duruyorum) :) yarin degil de c.tesi bi daha yaparim. Bu arada benim 11. Gunum ilk gunu sayarsak. bende heyecanla bekliyorum. Allahim sen butun isteyenlere nasip et. AMİN
Canımın içiiii bence güzel haberlerini alıcaz senin o güne kadar çok kafana takmamaya çalış içini sern tut herey güzel olşacak ben inanıyorum benimde daha 7 . günüm ayyyy çok varmış şaka maka bana dahaPzt hemen gelsin sen burda güzel haberini bize ver inşallah canım benim :)
İns. canim benim hayirli haberleri hepimiz veririz ins. beklemek gercekten zor bi dugunumu bi kadar heyecanla beklemistim bide simdi :) Sen nasilsin canim varmi bi degisiklik falan gerci belirtiler cok onemli degil ama bellide olmaz :)
Canım valla benim 2 güğn öncesine kadar kasık ve belimde ağrı vardı o ağrılar baya azaldı ne bilim göğsümde de ağrı yok sadece tuvalete sık gidiyorum o da ence psikolojik ay ne bilim canım ya su belirsizlik insanı sinir ediyor.Bir güzel haberleri alsakta inş
Canim cok saol ama ben daha hic sevinemiyorum onemli olan kanda ki pozitiflik hem cizgim cok cok silik varla yok arasi ama bakinca goruyosun yani iki testimde boyle cikti. ilk defa silikde olsa ikinci cizgiye dair birsey goruyorum bakalim Allahim herkese butun isteyenlere nasip etsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?