Ay canim hadii hayirlisi belkide piskoljik egildir tatlim yaa baskaa seyler piskolojik olurda tuvalet piskolojik degildir heralde gelmisse gelmistir zaten :) ya ben su belirtilerden en cok bu sık tuvalete cikmaya inaniyorum cevremde butun hamilelerin dedigi sey bu birde uyku ve haalsizlik hamilelerin cok buyuk bir kismi bunlari mutlaka yasiyo hadi bakalik seninde insallahhhh bebektendir canim yaa :)
benim bugün aşılama olalı 4. gün hiç bi belirti yokyine tutmadı galiba offff belki de belirti aramak için çok erken hiç bişey bilmiyorum artık gün geçtikçe korku sarıyo :18:
geçen ay da progestan içtim göğüslerim çok şiş patlayacak gibiydi bu ay da tam aksine ne ağrı var nede sızı :44::44:sabır yaa sabır
Merhaba kizlar ben de dun asilama oldum bugun kasiklarim cok ağrıyor ayakta kaldikca daha cok agriyo bir de kahve bir leke olmus cok ufak.
Boyle seyler yasayan oldu mu?
Öncelikle hayırlı olsun aşılaman canım inş sonucuda hayırlı olur.Bende aşılama olduğunda 5 gün falan kasıklarımda ve belimde ağrı olmuştu.Öyle ki hafif eğilirken ya da uzanırken kalkarken de kasıklarım ağrıyordu o gayet normal kanama bende olmadı ama olması da doğalmış .İnş müdeli haberi alırsın canım:)
amin canım hayırlısı olsun hepimiz için.
aynen öyle eğilince kalkınca uzanınca ağrı oluyor.
neyse normal olsun da .
bende de bir damla leke oldu o kadar.
inşallah tutunur sıpalarımız bize
valla canım o kadar çok sevindim ki kendim görmüş gibiyimyanımda olsan boynuna sarılır tebrik ederdim biliyorum ne zorluklarla görülüyo o çift çizgiler hiç kolay değil çok şükür ya ne mutlu sana bitanem rabbim inşş devamını da getirmeni nasip eder
bana dua et canım inşş 3. aşılamam tutar yoksa tüp bebek yolu gözükecek allahım çok büyük inşş bana da mucizesini gösterir
Kizlar kasıklarım çok ağrıyor yaaaa
Kahverengi leke geldi çok korkuyorum nolur dua edin
Geçmiyor günler Cumartesi gelmiyor
Merhaba kizlar ben de dun asilama oldum bugun kasiklarim cok ağrıyor ayakta kaldikca daha cok agriyo bir de kahve bir leke olmus cok ufak.
Boyle seyler yasayan oldu mu?
Kizlar kasıklarım çok ağrıyor yaaaa
Kahverengi leke geldi çok korkuyorum nolur dua edin
Geçmiyor günler Cumartesi gelmiyor
Kizlar bisey sorcam bu jel gogusleri sisiriyo ama gogus uclarini karartirmi biraz once bi baktm aynanin karsisinda kala kaldim simsiyah olmuslar dun yoktu hatta bu sabah bile yoktu bebektense bile bu kadar erken kaarirmi yahu anlamadim bide ani ve keskin kasik agrilarim oluyo yine hareket ettikce oluyo ama onceden oyle keskin olmazdi boyle pis pis bi agri girerdi simdi nefesim kesiliyo esim bile korktu halime bilmiyorum neden ... Ayyyyy sorular sorlar valla ogreneyimde akkoyun karakoyun belli olsun evi bile temizleyemiyorum yaaa bisey olcak diye Allahtan asilamadan once derinlemedine temizlik yapmistim biraz idare etti bizi :)
Eki Görüntüle 764667 Eki Görüntüle 764668 Eki Görüntüle 764669 Eki Görüntüle 764670 Eki Görüntüle 764671
kızlar benimde ilk aşılamam bugün 14.günümm..sabah test yaptım bakın var gibi...
hayırlı olsun bariz belli ikinci çizgi...
bence hemen gidip kan testi yaptır..
yarın vermeyi düşünüyorummm..emin olamadım işdeee sizlerede danışım dedim..
Kızlar, pazartesi gunu asilamam yapilacak.Cok heyecanliyimmm :) İki yumurtam cok iyi gelismis, biri sagda biri solda. Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin. Güzel haberlerinizi alalim da şenlenelim bize umut olsun :)
Kızlar, pazartesi gunu asilamam yapilacak.Cok heyecanliyimmm :) İki yumurtam cok iyi gelismis, biri sagda biri solda. Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin. Güzel haberlerinizi alalim da şenlenelim bize umut olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?