Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kizlar ben de dun asilama oldum bugun kasiklarim cok ağrıyor ayakta kaldikca daha cok agriyo bir de kahve bir leke olmus cok ufak.
Boyle seyler yasayan oldu mu?

Ayy canımmm allah ağzından duysun bitanem.Hepimizin karnında suan inşallah bebiş vardır.Valla şu psikoloji nasıl birşeydir ya Anlamış değilim bazen diyorum buu kadar hassasmıyım herşeyden etkileniyor vücut Ama sonu iyi olacak burdaki herkesin ben inanıyorum er ya da geç allah bize de bu güzel duyguyu yaşatacak :)

Canım bak hiç öyle düşünm e benimde 7.günüm bitti ama bende de kasık ve bel ağrısı vardı ilk günler ama o geçti suan araştırdım nette zaten gebelik oluştuysa ilk belirtiler aşılamadan 3 hafta sonra olur diyorlar bizim daha çok erken elirgin belirtiler yaşayabilmemiz için onun için içini ferah tut ben güzel haberler alacağına inanıyorum:)

Merhaba kizlar ben de dun asilama oldum bugun kasiklarim cok ağrıyor ayakta kaldikca daha cok agriyo bir de kahve bir leke olmus cok ufak.

Öncelikle hayırlı olsun aşılaman canım inş sonucuda hayırlı olur.Bende aşılama olduğunda 5 gün falan kasıklarımda ve belimde ağrı olmuştu.Öyle ki hafif eğilirken ya da uzanırken kalkarken de kasıklarım ağrıyordu o gayet normal kanama bende olmadı ama olması da doğalmış .İnş müdeli haberi alırsın canım:)

amin canım hayırlısı olsun hepimiz için.
aynen öyle eğilince kalkınca uzanınca ağrı oluyor.
neyse normal olsun da .
bende de bir damla leke oldu o kadar.
inşallah tutunur sıpalarımız bize

amin canım hayırlısı olsun hepimiz için.
aynen öyle eğilince kalkınca uzanınca ağrı oluyor.
neyse normal olsun da .
bende de bir damla leke oldu o kadar.
inşallah tutunur sıpalarımız bize

Allahın izniyle tutunur inşallah bu sıpalar bu kadar emek verdiğimizi görünce tutunurlar umarım :) Senin aşılama sonrası yaşadıkların gayet normal inşallah bu yaşadıklarımıza emeklerimize değecek hepimiz bu güzel haberi alıcaz diye düşünüyorum AMİN

Kizlar kasıklarım çok ağrıyor yaaaa
Kahverengi leke geldi çok korkuyorum nolur dua edin
Geçmiyor günler Cumartesi gelmiyor

Canim cook saol kendimi birden hamile gibi hissettim. sen dedin ya boynuna sarilirdim diye bende inan hamile oldugum haberini alsam hapinizin boynuna sarilip aglamak isterdim... canim bilmiyorum yinede ben pek umutlanmiyorum sanki yok gibi hissediyorum belkide kendimi kotuye hazirliyorum sonradan uzulmeyeyim diye ... Hem cizgi cok cok silik nese bakalim pazartesi belli olucak ins. Rabbim hayirlisini versin ... canim emin ol sana hepinize dua ediyorum kendim icin ederken hicbirinizi unutmuyorum Rabbim seninde bunca emeginin karsiligini ins bu sefer verir. ins. tupe gerek kalmaz melegin sana gelir... Bu sefer olucak ins baksana oncekilere nazaran belirtin yok bence bu bi farklilik :)

Canim du bakalim oyle uzme kendini kiyamam valla canim belki yerlesme kanamasidir yada vucut rahimdeki son pislikleri atiyordur. yani asilmayla hamile kalanlarda bu tur kanamalar oluyo cok okudum bi hamis arkadas yazmisti baya kanamasi olmus cok korkus kesin gitti bebegim diye ama noldu nurtopu gibi bi bebegi olmustu. Dahada bir suru ornk var bi netten bak istersen gonlunu ferah tut yat dinlen sakin kalkma c.tesi ola hayrola ins. sen bebegini dusun lutfen onun iyi oldugunu yalnizca annesine oyun yapiyo tamam mi bizide merakta birakma canim...

Canim oncelikle asilaman hayirli olsun . ins. bebegin tutunur sana. canim kasik agrisi normal bendede oldu egilip kalktikca yatakta donerken bile adet olcakmisi gibi agrirdi simdi 11. Gunum yine var ama daha keskin lekelenmede cok normal canim bende olmadi ama olanlar cok icin rahat olsun. Rabbim emeginin karsiligini versin ins. :)

Kizlar bisey sorcam bu jel gogusleri sisiriyo ama gogus uclarini karartirmi biraz once bi baktm aynanin karsisinda kala kaldim simsiyah olmuslar dun yoktu hatta bu sabah bile yoktu bebektense bile bu kadar erken kaarirmi yahu anlamadim bide ani ve keskin kasik agrilarim oluyo yine hareket ettikce oluyo ama onceden oyle keskin olmazdi boyle pis pis bi agri girerdi simdi nefesim kesiliyo esim bile korktu halime bilmiyorum neden ... Ayyyyy sorular sorlar valla ogreneyimde akkoyun karakoyun belli olsun evi bile temizleyemiyorum yaaa bisey olcak diye Allahtan asilamadan once derinlemedine temizlik yapmistim biraz idare etti bizi :)

Canım hiç kötü şeyler düşünme eminim ki herşey yolundadır .bak yarına az kaldı bugün dinlen fazla düşünmemeye çalış .Allahın izniyle yarın güzel haberleri alacaksın inşallah canım amin:)

Canımmmm allahın izniyle inş sen güzel haberler vereceksin bize ben öyle hissediyorum bak bu belirtiler çok hoş valla canım bu kadar erken olurmu olur benim ablam da daha idrar testi yapıp öğrenmeden önce göğsünden süt gelmişti olabilir yani ayy inşallah Bu arada canım bende ev tenmizlemiyorum fırsattan istifade eşime yaptırıyorum

Kızlar, pazartesi gunu asilamam yapilacak.Cok heyecanliyimmm :) İki yumurtam cok iyi gelismis, biri sagda biri solda. Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin. Güzel haberlerinizi alalim da şenlenelim bize umut olsun :)

Kızlar, pazartesi gunu asilamam yapilacak.Cok heyecanliyimmm :) İki yumurtam cok iyi gelismis, biri sagda biri solda. Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin. Güzel haberlerinizi alalim da şenlenelim bize umut olsun :)

canım aşılamanı nerde yaptırıyorsun?eğer özelse ne kadar ve raporlu mu?bende yaptırcam heyet raporunun çıkmasını bekliyorum zeynep kamilden çok kararsızım orda mı yaptırsam diye

İnşallah canım allak işini kolaylaştırsın.İnşallah güzel haberlerini de alacaksın aşılamanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…