Canımmmm allahın izniyle inş sen güzel haberler vereceksin bize ben öyle hissediyorum bak bu belirtiler çok hoş valla canım bu kadar erken olurmu olur benim ablam da daha idrar testi yapıp öğrenmeden önce göğsünden süt gelmişti olabilir yani ayy inşallahBu arada canım bende ev tenmizlemiyorum fırsattan istifade eşime yaptırıyorum
Oh ne guzel benim esimde yapiiyo ama temizlik gibi degil bulasik camasir yemek o islere bakiyo ama ben artik yatmiyorum yaa yat yat cok sıkıldım bi ogreneyimde asil o zaman yatissss ama temizlik yapmayin kizlar oyle supurme falan varsa daha cok yeni mazallah... canim ins. bebisim benomlwdir bunu cok istiyorum ama hayirlisiysa ins. diyorum . Hepimize nasip olsun ins burdan guzel haberler verelim ins. birbirimize :)
Evet canım aynen bende iş falan asla yapmıyorum hele bir belli olsunda benim daha 1 haftam varBende ilk 3 4 gün yattım ama sonra sırtıma ağrı girdi alışkın değilim çok yatmaya ömrümde yatmadığım kadar yattım en güzeli kendini yormamak bende hiç ağrı yok ama ona kafamı takıyorum :S Beklemek kötü aman sonuçlar güzel gelsinde bekleyelim önemi yok dimi
Kızlar, pazartesi gunu asilamam yapilacak.Cok heyecanliyimmm :) İki yumurtam cok iyi gelismis, biri sagda biri solda. Allah'ım yardimcisi olsun hepimizin. Güzel haberlerinizi alalim da şenlenelim bize umut olsun :)
merhaba aşılamanı nerde ve kaça yaptırdın?bende yaptırcam karar veremiyorum özel mi zeynep kamil mi?özelse hangi hastane
öncelikle hayırlı olsum :) Ben aşılamamı özelde yaptırdım ama baya uygun a geldi gonal f iğne ve çatlatma toplam 130 tl Eşimin testi için 130 tl hastaneye de 200 tl verdim ben toplam da işte 460 yapıyor..
peki hangi hastane? şuan sonuç bekliyorsun sanırım Allah ım iyi haberler almayı nasip etsin inşallah
Amin canım evet sonuç bekliyorum ayın 1 inde öğrenicem inş allah herkese muradını versin amin :) Ben Adana da Özel güney adana hastanesi nde yaptırdım aşılamamı
Eki Görüntüle 764667 Eki Görüntüle 764668 Eki Görüntüle 764669 Eki Görüntüle 764670 Eki Görüntüle 764671
kızlar benimde ilk aşılamam bugün 14.günümm..sabah test yaptım bakın var gibi...
1.aşılamada tuttu sanırım hayırlısı olsun inşallah güzel haberleri verirsin ayın 1 inde
Allahmı söyletti neValla ben hep ümitlenmiştim ve her ay adet olunca çok hayal kırıklığı yaşadım suan ümitlenmiyorum ağrım falan da yok ne bilim karmaşık bir durum inş herkez emeğinin karşılığını gönlünün muradını alır birgün :)
inan iyi değilim yaptığım yoruma bak 2 dk önce konuştuğumu hatırlamıyoruminşallah Allah söyletmiştir de 1.de tutar canım.Umut dünyası bizim ki bende aşılama yaptırınca deli gibi beklerim kesin uğraşacak başka şeyler bulamam lazım zaman geçirecek o zamnda geçmek bilmez.ben 11aydır adet olduğumda yıkıma uğruyorum aşılama için şans düşük fazla heveslenme diye kendimi teselli ediyorum şimdiden.
İnan canım hepimiz öyleyiz herkez burda aynı şeyleri yaşadı yaşıyorda gece gündüz aklımızda hep bir şey o da bu hiçbir zaman umudunu kaybetme ben nette o kadar şey okudum ki dğuştan rahmi olmayan bir kadın bile çocukn sahibi olmuş sonradan iöçimizi ferah tutmamız lazım bu arada sizde sorun ne
orası öyle canım ne mucizeler yaşanıyor Allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Eşimin sperm testi
1.de 3 milyon hareketsiz %90 yavaş hareketli %10 buna tüp bebek dediler
2.de 13 milyon hareketsiz %40 yavaş hareketli %40 yerinde hareketli %20 buna da aşılama dediler.
önce 2 kez aşılama olmazsa tup bebek.Şuan proxeed plus -evicap 400mg kullanıyor eşim doktor tedaviye yardımı olduğunu söyledi.fakat netteki herkes sayı ve hareketliliği arttırdığını söylüyor bakalım ne olcak canım.
Evet canım aynen bende iş falan asla yapmıyorum hele bir belli olsunda benim daha 1 haftam varBende ilk 3 4 gün yattım ama sonra sırtıma ağrı girdi alışkın değilim çok yatmaya ömrümde yatmadığım kadar yattım en güzeli kendini yormamak bende hiç ağrı yok ama ona kafamı takıyorum :S Beklemek kötü aman sonuçlar güzel gelsinde bekleyelim önemi yok dimi
tabi cnm sonuçlarkötü değil beni m eşimdede hareket ve morfolji sorunu var eşine keçioynuzu krü uygula acayip iyi geliyor dr larda öneriyor .inş sonucun güzel olur :)
Bebegiimmm sen kasik agrisina nebakiyosun onlami belli oluyo hamilelik. o insanin bunyesiyle alakali bence .. benim kuzenim adetleriduzensiz oldugu icin anlamamis hamile oldugunu 3. EAyinda ogrendi hicbir belirti yasamadi dusun bide iki cocugu daha var yani belirtileri cok iyi bilmesine ragmen anlamamis Dbiseycok sasirdik simdidogmakuzere yani bu belirtiler degisiyo kasik agrisi bi belirti degil bence bunlarla canini aikma sen bebisinin gelicegi gunu dusun :) ins. burdan ben hamileyiiiiiiiimmmmmm diye yazicak herkesede umut olucaksin
Şuan proxeed plus ve evicap içiyor.
bunların dışında havuç suyu içiyor keçi boynuzunu kür olarak değilde tek yiyor. Aktar ın verdiği bi karışım var günde 2 kaşık onu yiyor bakalım ne olacak.elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Allah ım hakkımızda hayırlısını nasip etsin
şifa olacak inşallah cnm ben iyi olacağına inanıyorum iyi düşün iyi olsun olmaz diye bir şey yok .dua edelim kabul olsun :)
amin canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen de karamsarlığa kapılıyorum ağlıyorum sinirleniyorum felan duygu değişim fırtınaları bilirsin zaten :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?