- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
bilmezmiyim cnm bende yaşıyorum aynı şeyleri içini ferah tut birde çerez yesin kırmızı et birde baharatı çok tüketsin o a iyi geliyor spermlere
canım aşılamanı nerde yaptırıyorsun?eğer özelse ne kadar ve raporlu mu?bende yaptırcam heyet raporunun çıkmasını bekliyorum zeynep kamilden çok kararsızım orda mı yaptırsam diye
Ayyy bitanemmmmm su cuma günü dua ettim hepimize ne güzel demişsin canım benim çok sağol allahın izniyle bebişlerimiz gelicek sen önümüzü aç asıl ilk müjdeyi verki devamını biz getirelimçok seviyorum sizi:)
Ben İzmir'de yaptiriyorum canim. Devlette, cok memnunum ayrica. Yaklasik bir yildir ayni doktor takip ediyor ama asilama icin onceki ay rahim filminden sonra karar verdi. Raporumla ilgili olarak da bir onceki adetimde sureci baslatti bu adetimde raporum cikmisti. Simdilik sadece ilac farki odedim eczaneye. Onun disinda da odeme yapmadim. Ben doktorumdan cok memnunum hemssireler de guler yuzlu ve ilgili, once devletteki haklarimi degerlendirmek istedim o yuzden. :) senin de hayirli olsun surecin.
tamam canım zaten zavallım yeme içme modunda ramazan olduğu için bide akşamları yiyor sadece sürekli ilaç yiyecek bişeyler getirip duruyorum
benim heyette rapor için perşembe ayın 1 inde arayın dediler.ayın 5i adet olmam gerekiyor bu ay ilaç verirlermi sence?tedaviye başlar mıyım?yoksa eylül ayına mı kalır? 7 si arife ve 12sine kadar tatil yaseninde sürecin hayırlı olsun
Amin canim ins Rabbim dualarimizi kabul buyurur ins. O zaman pzrtsi ben bi size mujde vereyimins canim agzindan bal damliyo ins mujdeli haberi verebilirim ama hayirlisi hayirlisi hayirlisi ...
bilmiyorum canım ya gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum ister istemezCanım bak hiç öyle düşünm e benimde 7.günüm bitti ama bende de kasık ve bel ağrısı vardı ilk günler ama o geçti suan araştırdım nette zaten gebelik oluştuysa ilk belirtiler aşılamadan 3 hafta sonra olur diyorlar bizim daha çok erken elirgin belirtiler yaşayabilmemiz için onun için içini ferah tut ben güzel haberler alacağına inanıyorum:)
Canim cook saol kendimi birden hamile gibi hissettim. sen dedin ya boynuna sarilirdim diye bende inan hamile oldugum haberini alsam hapinizin boynuna sarilip aglamak isterdim... canim bilmiyorum yinede ben pek umutlanmiyorum sanki yok gibi hissediyorum belkide kendimi kotuye hazirliyorum sonradan uzulmeyeyim diye ... Hem cizgi cok cok silik nese bakalim pazartesi belli olucak ins. Rabbim hayirlisini versin ... canim emin ol sana hepinize dua ediyorum kendim icin ederken hicbirinizi unutmuyorum Rabbim seninde bunca emeginin karsiligini ins bu sefer verir. ins. tupe gerek kalmaz melegin sana gelir... Bu sefer olucak ins baksana oncekilere nazaran belirtin yok bence bu bi farklilik :)
Ben İzmir'de yaptiriyorum canim. Devlette, cok memnunum ayrica. Yaklasik bir yildir ayni doktor takip ediyor ama asilama icin onceki ay rahim filminden sonra karar verdi. Raporumla ilgili olarak da bir onceki adetimde sureci baslatti bu adetimde raporum cikmisti. Simdilik sadece ilac farki odedim eczaneye. Onun disinda da odeme yapmadim. Ben doktorumdan cok memnunum hemssireler de guler yuzlu ve ilgili, once devletteki haklarimi degerlendirmek istedim o yuzden. :) senin de hayirli olsun surecin.
amin canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen de karamsarlığa kapılıyorum ağlıyorum sinirleniyorum felan duygu değişim fırtınaları bilirsin zaten :18:
tabi cnm sonuçlarkötü değil beni m eşimdede hareket ve morfolji sorunu var eşine keçioynuzu krü uygula acayip iyi geliyor dr larda öneriyor .inş sonucun güzel olur :)
bilmiyorum canım ya gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum ister istemezkimin de hiç belirti olmuyo kiminde de daha ilk günlerden başlıyo belirtiler inşş hepimiz için pozitif bi ay olur bu yoksa bayram zehir olacak
benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştiraçık ameliyat oldum sağ tüpüm gitti laporoskopi histereskopi oldum normal doğum yasak bir evlat sahibi olabilmek için nelere katlanıyorum allahım biliyo nasıl istediğimi nasıl beklediğimi
inşş bitanem pzt pozitifi göreceksin canım allahın izniyle bebeğin seninle iyi düşün canımrabbim inşş hayırlara vesile eder çifte bayram kutlarsınız canım
dediğin gibi belki belirti aramak şu an için yersiz daha erken:26: olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan yapacak bişey yokolacaksa inş tüp bebekten olsun ne yapayım sabretmeye devam canım
allah yardımcınız olsun canım ya kiminin sorunu kadın da kiminin de erkekte oluyo derdi veren rabbim inşş dermanımızı da verir :26:
Eki Görüntüle 764667 Eki Görüntüle 764668 Eki Görüntüle 764669 Eki Görüntüle 764670 Eki Görüntüle 764671
kızlar benimde ilk aşılamam bugün 14.günümm..sabah test yaptım bakın var gibi...
Canım İzmerde nerde yaptırıyorsun tedavini bende izmirde yaptırıyorum. Merak ettim
Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Tepecik canım.
Eki Görüntüle 764667 Eki Görüntüle 764668 Eki Görüntüle 764669 Eki Görüntüle 764670 Eki Görüntüle 764671
kızlar benimde ilk aşılamam bugün 14.günümm..sabah test yaptım bakın var gibi...
Hımm aynı yerde takip ediliyoruz desene :) İnşallah hyırlısı ile olumlu sonuçlar alırız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?