Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmezmiyim cnm bende yaşıyorum aynı şeyleri içini ferah tut birde çerez yesin kırmızı et birde baharatı çok tüketsin o a iyi geliyor spermlere

tamam canım zaten zavallım yeme içme modunda ramazan olduğu için bide akşamları yiyor sadece sürekli ilaç yiyecek bişeyler getirip duruyorum

canım aşılamanı nerde yaptırıyorsun?eğer özelse ne kadar ve raporlu mu?bende yaptırcam heyet raporunun çıkmasını bekliyorum zeynep kamilden çok kararsızım orda mı yaptırsam diye

Ben İzmir'de yaptiriyorum canim. Devlette, cok memnunum ayrica. Yaklasik bir yildir ayni doktor takip ediyor ama asilama icin onceki ay rahim filminden sonra karar verdi. Raporumla ilgili olarak da bir onceki adetimde sureci baslatti bu adetimde raporum cikmisti. Simdilik sadece ilac farki odedim eczaneye. Onun disinda da odeme yapmadim. Ben doktorumdan cok memnunum hemssireler de guler yuzlu ve ilgili, once devletteki haklarimi degerlendirmek istedim o yuzden. :) senin de hayirli olsun surecin.

Amin canim ins Rabbim dualarimizi kabul buyurur ins. O zaman pzrtsi ben bi size mujde vereyim ins canim agzindan bal damliyo ins mujdeli haberi verebilirim ama hayirlisi hayirlisi hayirlisi ...

benim heyette rapor için perşembe ayın 1 inde arayın dediler.ayın 5i adet olmam gerekiyor bu ay ilaç verirlermi sence?tedaviye başlar mıyım?yoksa eylül ayına mı kalır? 7 si arife ve 12sine kadar tatil ya seninde sürecin hayırlı olsun

tamam canım zaten zavallım yeme içme modunda ramazan olduğu için bide akşamları yiyor sadece sürekli ilaç yiyecek bişeyler getirip duruyorum

Ay aynı biz valla kaderleri böyle benim eşimde bir yandan spora gidiyor bir yandan çerevmerez kilo alıyor aman yarasın yarasın inşallah kilolar nasıl olsa verilir

Arayin dedilerse cikar canim. Bana da dogrudan tarih verdiler cunku. Bayramdan once adet olursan baslarlar, adetin 2.gunu basladilar benim ignelere.

Amin canim ins Rabbim dualarimizi kabul buyurur ins. O zaman pzrtsi ben bi size mujde vereyim ins canim agzindan bal damliyo ins mujdeli haberi verebilirim ama hayirlisi hayirlisi hayirlisi ...

Anlaştık canımmmm heyecanlandım bak önce o güzel haberi eşine sonra da bize ver merakta bırakma bizi dua edicem

bilmiyorum canım ya gün yaklaştıkça tedirgin oluyorum ister istemez kimin de hiç belirti olmuyo kiminde de daha ilk günlerden başlıyo belirtiler inşş hepimiz için pozitif bi ay olur bu yoksa bayram zehir olacak
benim başıma gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir açık ameliyat oldum sağ tüpüm gitti laporoskopi histereskopi oldum normal doğum yasak bir evlat sahibi olabilmek için nelere katlanıyorum allahım biliyo nasıl istediğimi nasıl beklediğimi

inşş bitanem pzt pozitifi göreceksin canım allahın izniyle bebeğin seninle iyi düşün canım rabbim inşş hayırlara vesile eder çifte bayram kutlarsınız canım
dediğin gibi belki belirti aramak şu an için yersiz daha erken:26: olursa Allahtan olmazsa yine Allahtan yapacak bişey yok olacaksa inş tüp bebekten olsun ne yapayım sabretmeye devam canım

Son düzenleme:

bende izmirdeyim canımm

amin canım iyi düşünmeye çalışıyorum ama bazen de karamsarlığa kapılıyorum ağlıyorum sinirleniyorum felan duygu değişim fırtınaları bilirsin zaten :18:

bende aşılamadan bi gün önce nedenini sebebini belmeden ağlaya ağlaya hasta oldum belki de artık bardak doldu almıyor çok yıpranıyoruz çook hiç kolay değil

tabi cnm sonuçlarkötü değil beni m eşimdede hareket ve morfolji sorunu var eşine keçioynuzu krü uygula acayip iyi geliyor dr larda öneriyor .inş sonucun güzel olur :)

allah yardımcınız olsun canım ya kiminin sorunu kadın da kiminin de erkekte oluyo derdi veren rabbim inşş dermanımızı da verir :26:

Canım inan çooook haklısın sen anlıyorum insanın başına aksilikler olumsuzluklar gelince tabi bir yerde gücü kalmıyor .Ama hep bu böyle gitmiyor olumsuzluklar bir yere kadar sonrasında herşey birerrr birerrr yoluna giriyor allahım da senin her isediğini versin inşallah canım :)

allah yardımcınız olsun canım ya kiminin sorunu kadın da kiminin de erkekte oluyo derdi veren rabbim inşş dermanımızı da verir :26:

Amin canım hepimizin inşallah sorunlarımız farklı olsa da isteğimiz gönlümüzden geçen dilekler hep aynı dimi:) Ben inanıyorum ki burda bir süre sonra o kadar güzel şeyler konuşucaz ki hayal dediklerimiz gerçekleşmiş olacak :) Şimdi kederimizi üzüntümüzü paylaşıyorsak birbirimizle o zaman da mutluluğumuzu belki de hamileliğin heyecanını paylaşıcaz ):)

Canım İzmerde nerde yaptırıyorsun tedavini bende izmirde yaptırıyorum. Merak ettim

arkadaşlar aşılaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bizlere de umut olursunnuz. ben hala adet olamadım 7 gün geçti biran önce gelsede başlasam bende sürece beklemek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…