arkadaşlar aşılaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bizlere de umut olursunnuz. ben hala adet olamadım 7 gün geçti biran önce gelsede başlasam bende sürece beklemek çok zor
arkadaşlar aşılaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bizlere de umut olursunnuz. ben hala adet olamadım 7 gün geçti biran önce gelsede başlasam bende sürece beklemek çok zor
İnşallahhhhh :) Şükürler olsun ki bu günlere gelebildik. İçimden bir his her şey hayırlı ve güzel olacak diyor
Ahh keşke bebişten dolayı gecikmiş olsa :) test yaptın mı canım?
Canım inan çooook haklısın sen anlıyorum insanın başına aksilikler olumsuzluklar gelince tabi bir yerde gücü kalmıyor .Ama hep bu böyle gitmiyor olumsuzluklar bir yere kadar sonrasında herşey birerrr birerrr yoluna giriyor allahım da senin her isediğini versin inşallah canım :)
Amin canım hepimizin inşallah sorunlarımız farklı olsa da isteğimiz gönlümüzden geçen dilekler hep aynı dimi:) Ben inanıyorum ki burda bir süre sonra o kadar güzel şeyler konuşucaz ki hayal dediklerimiz gerçekleşmiş olacak :) Şimdi kederimizi üzüntümüzü paylaşıyorsak birbirimizle o zaman da mutluluğumuzu belki de hamileliğin heyecanını paylaşıcaz ):)
Eki Görüntüle 764667 Eki Görüntüle 764668 Eki Görüntüle 764669 Eki Görüntüle 764670 Eki Görüntüle 764671
kızlar benimde ilk aşılamam bugün 14.günümm..sabah test yaptım bakın var gibi...
dün test yaptım acaba dedim belki ama negatifti, işin ilginç tarafı da çok düzenli geçiyor ilk defa bu kadar geçti. ah keşke olsaydı canım ya
üzülme bitanem gün gelecek bizde o çift çizgiyi göreceğiz allahın izniylesizde ne sorun var canımm:44: bende pko var zorluyo beni biraz
ben 6 yılllk evliyim, çikolata kistim var ve yumurta rezervimde azalma var. normal de vakit kaybetmeden tüp bebek denememiz lazım ama doktorum 1 kez aşılama yapalım tutmazsa tüp deneriz dedi. hayırlısı inş. tutar ilk sferede
Kızlar bugün 5. iğnemi yaptım. Kasıklrımda ağrı var sizde bunu yaşadınızmı
Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmm :)
Merhaba canim bende de siddetli olmamakla brlikte cok hafif bi agri olmustu eger oyleyse cok rnormal cunku yumurtalarin uyariliyo korkma bisey olmaz Allahin izniyle
Canım çok sevindim. İnşllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı topikteki diğer kızların ve benim başıma :)
anladım canım inş denemeniz de tutar canım tüp bebeğe gere kalmazben 6 yılllk evliyim, çikolata kistim var ve yumurta rezervimde azalma var. normal de vakit kaybetmeden tüp bebek denememiz lazım ama doktorum 1 kez aşılama yapalım tutmazsa tüp deneriz dedi. hayırlısı inş. tutar ilk sferede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?