Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılaması olanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bizlere de umut olursunnuz. ben hala adet olamadım 7 gün geçti biran önce gelsede başlasam bende sürece beklemek çok zor

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah hepimiz istediğimiz şeye kavuşuruz.Evet en kötü şey sanırım belirsizlik ve beklemek ama sonu güzel olacaksa beklemeye değer:)

haklısın bitanem gün gelecek allahın izniyle hepimiz için bi kırılma noktası olacak sadece sabretmemiz gerekiyor bazen kendim de o gücü bulamıyorum baze de acayip motive olmuş şekilde dr gidiyorum aldığımız hormonlar etkiliyo galiba seneler geçtikçe daha bi hüzenleniyo insan çevremde sizinde olduğu gibi bir sürü hamile bebekli var yine de allah şükrediyorum sabrediyorum rabbimin izniyle benim de olacak diyorum
geçen ay üzüntüden başımın arka tarafında 1 liradan büyük bi yer döküldü hiç saçım yok ordacildiyeye gittiğim de neye bu kadar üzüldün dedi

inşş dediğin gibi hamile olduğumuzu duyurduğumuz günler de gelir inşş rabbimden sağlık versin bebeğim olsun başka da bişey istemiyorum canım benim bütün kardeşlerime eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş :26:

dün test yaptım acaba dedim belki ama negatifti, işin ilginç tarafı da çok düzenli geçiyor ilk defa bu kadar geçti. ah keşke olsaydı canım ya

üzülme bitanem gün gelecek bizde o çift çizgiyi göreceğiz allahın izniyle sizde ne sorun var canımm:44: bende pko var zorluyo beni biraz

canım ne gibi belirtilerin vardı canım benim de aşılamanın 5. günü hiç bişey yok yazarsan çok memnun olurum canım

üzülme bitanem gün gelecek bizde o çift çizgiyi göreceğiz allahın izniyle sizde ne sorun var canımm:44: bende pko var zorluyo beni biraz

ben 6 yılllk evliyim, çikolata kistim var ve yumurta rezervimde azalma var. normal de vakit kaybetmeden tüp bebek denememiz lazım ama doktorum 1 kez aşılama yapalım tutmazsa tüp deneriz dedi. hayırlısı inş. tutar ilk sferede

İnşallah ilk denemende meleğinin haberini alırsın canım

Merhaba canim bende de siddetli olmamakla brlikte cok hafif bi agri olmustu eger oyleyse cok rnormal cunku yumurtalarin uyariliyo korkma bisey olmaz Allahin izniyle

Anladım canım. Benimde çok şiddetli değil ama merak ettim yinede.Pazartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım çok :)

Canım çok sevindim. İnşllah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı topikteki diğer kızların ve benim başıma :)

Rabbim hepinize nasip etsin insaallah bu mubarek gunlerde inanin kendimle beraber sizlerede ettim :)
7 yil 7 ay bekledim insaallah siz beklemezsiniz benim kadar acilen olur aliriz bebeklerimizi kucaklarimiza :)

Peygamberimiz bir gün sahabelerine şöyle buyurmuş:
"GÜNAHSIZ BİR AĞIZLA DUA EDİN. Ya Resulallah bu nasıl olacak?
dediklerinde şöyle devam etmiş. Sen arkadaşının ağzıyla günah
işleyebilir misin? Peki, o senin ağzınla günah işleyebilir mi?

O halde birbiriniz için dua edin, işte günahsız bir ağızla dua böyle
olur" buyurmuş... İnşallah dualarımız kabul olur kızlar!...

mrb arkadaşlar izmir bornova şifa üniversitesi hastanesinde tedaviye başladım,aşılama yapılacak özelde aşılama fiyatları nedir yaptıran veya bilen var mı?

anladım canım inş denemeniz de tutar canım tüp bebeğe gere kalmaz benim bu son şansım eğer tutmazsa tüp bebek benim de başım pko ile dertte inşş rabbim tez vakitte bebişleirmizi nasip eder canım :26:
Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmm :)

çok tebrik ederim canım allahım sağ sağlim kucağına aldığın günleri de göstersin inşş darısı inşş başıma olur canım :26:

Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmm :)

Ayyyyyy canim benim yaaa ne kadar sevindim anlatamam . Rabbim sonunda azminin sabrinin inancinin karsiligini verdi cokk sukuur... ben biliyordum buu toiktenhamile cikacagini canim ilk sen asilama yapmiistin ilk haberi cok sukur aldik sirada sanirim ben varim pazt. test gunum cok umudum yok ama yinede benim icin dua et olurmu rabbim Saglikli bir sekilde kucagina almayi nasipp etsin bizede böyle haberler almayi nasip eder ins. canim belirtilerin varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…