Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah razi olsun tatlim cok sukur insaallah kucagima aldigim gunu de gorurum hala bi korku var inanamiyrum :/
İnanin hep dua ediyorum bu ismi azam duasini cok okuyun her farz namazlarinin arkasindan okudum 19 defa 19 gun yapilacak benim 19 gun olmadan oldu cok sukur istegim..
Tavsiye ederim
Belirtilerim kasik agrisi ve cok hafif goguslerim agridi o kadar onun disinda hicbir belirti yoktu hatta adet gunumde leke bile geldi biliyorsun
Darisi senin ve diger arkadaslarin basina insaallah
Ayagimi surttum sira sizde :)

Canim yaa inan o kadar sevindim ki anlatamam Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah Darisi butun isteyenlerin basina

İnşallah canım o kadar güzel bir şey paylaşmışsın ki bşzşmle :) Bende katılıyorum bennde burdan hepinize o kadar çok dua ediyorum ki bizim isteğimiz o kadar masum ki biz o kadar temiz bir kalp ve içtenlikle duamızı ediyoruz ki allahım inşallah bu dualarımızı kabul edecek inşallah :)

Canim yaa inan o kadar sevindim ki anlatamam Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah Darisi butun isteyenlerin basina
Canim Allah razı olsun insaallah sizlerinde haberlerini alırız buradan
Tatlım Allah razı olsun darısı sizin basınıza insaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur
En kısa zamanda haberlerini alırım insaallah
Lütfen stres yapmayın kizlar cidden çok önemliymiş bide ben genelde evde geçirdim günlerimi hatta 6. Günden sonra neredeyse yattım diyebilirim
tebrik edrim çok çok sevindim, sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle darısı hepimizin başına

âmin Canim insaallah en kısa zamanda Rabbim doldursun kucaklarımızı

canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

ben de 24 temmuzda oldum aşılama.
o günden beri kasıkların ağrıyor dünden beri de belim ağrıyor.
özellikle ayakta fazla kalınca.
senin de aşılamadan sonra böyle belirtilerin oldu mu?

Canımmm yarın da senden haberleri bekliyoruz şöyle 2.müjdeyi de sen ver bize :)

Canim benim yaa insallah diyelim ama benim hic umudum kalmadi niyeyse.. Daha demin hungur hungur agladim olmiycak biliyorum cevremde herkesin bebek sormasindan biktim... bizden sonra evlenenlerin ikinciye olucak bebekleri cevremde hrkez hamile esimin butun arkadaslarinin esleri hamile daha dun bir aradaydik hepsi bebeklerinden bahsediyo kac kilo oldu agrin varmi ay cok guzel bi duygu falan falan gidip tuvalette agladim. hem bebegim olsun istiyorum hemde butun ailemden ayriyim bi bebegim olsa ona adarim kendimi onla oyalanirim butn gun evdeyim .. evde olmasamda yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum... suan bunlari yazarken bile agliyorum esime gostermemek icin kendimi odaya kapattim cok cok kotuyum artik dayanamiyorm ... sizleride uzdum ozur dilerim ama bir size icimi dokuyorm beni bi siz anlarsiniz eminim bunlarin hepsini sizde yasiyorsunuzdur ALLAHİM HEPİMİZE SABİR VE SELAMET VERSİN AMİN

Ayyyy bitanem kıyamam sana ben bak sana öncelikle şunu söyliyim seninle aşadıklarımız o kadar çok benziyor ki bizde evleneli 3 yıl olacak çevremizdeki arkadaşların hepsinin çocuğu olmadı mı oldu görüştüğümüzde bende üzülmüyormuyum evet Artık soranlara açıklama yağmıyorum ben hayırlısı bakalım de geç canım ağlamak güzeldir bende ağlamayı çok severim ve bende çok ağladım bu konuda eşime belli etmemek içim ne şaklabanlıklar yapıyorum o da bekliyor ne olacak diye biz kadınlar o kadar fedakarızki hem kendi sıkıntımızı içimizde yaşarız hem de eşimizinkini göğüslemek isteriz .Bak şunu unutma canım benim şu dünyada senden daha kıymetli hiçbirşey yok UNUTMA SEN OLMASSAN EĞER HİÇ BİR ŞEY OLMAZ anlaştıkmı canım benim içini ferah tut :) Dua seninle seni seviyorum:)

Kizlar merhaba bende bu ay asilama oldum bugun 5.gunum . hamile kalan arkadaslarimizin sperm degerlerini merak ediyorum bilgi verirmisiniz

Canimin ici cok saoldestegin icin. Biliyorum ki herkes bunlari yasiyo yalniz ben degil ama iste insan bzen kendini caresiz hissediyo yinede Allahima sukur ediyorum cok daha zor durumda olanlar var kendimi bunlarla rahatlatiyorum ama elimde degil bazen umutsuzluga kapiliyorum... bizler kadin olarak hem aci cekiyoruz hem bekliyoruz daha cok yipraniyoruz esimde cok istiyo cok uzuluyo biliyorum butun arkadaslari cocuklarini severken bizim ki onlarin cocuklarini seviyo ve hic belli etmemeye calisiyo bana ama ben anliyorum ne kadar uzuldugunu ve kiyamiyorum ona ... buraya yazdiktan sonra yanima geldi esim agladigimi anladi boynuma sarilip beni rahatlataya calisti gozleri doldu ama tuttu kendini ben hungur hungur agladim bana agla icini dok rahatla ama ayri odalarda degil gel benim omzumda agla dedi . Sonra iste bana olmassa tatile gidelim kafayi dagitalim dedi ikimizede iyi gelicek bu ... Ne yapalim bitanem buda bizim sinavimizmis ... ALLAHİM SABİR VERSİN

Canım benim umut öyle sihirli ki insanı hayata bağlamaya yeten tek bir kelime umudumuz oldukça isteğimiz yerine gelicek Allah sevdiği kullarına acı çektirimiş ki dert verirmiş ki isyan edecek mi diye biz duamızı edelim Allah ol desin olur senin içini ferah tut bizde bikaç günde olsa bayramda tatil düşünüyoruz bunaldık aslında bizim bir arkadaşta ocak ayında aşılama yaptırdı tutmadı sonra bir iki ay mola verelim dediler tatile idip geldiler kız kendiliğinden hamile kaldı :) Herşey olur inşallah bu ay olmassa diğer ay bizimde muradımız olacak.Allah bize eşimize sağlık versin bitanem :)

Canim benim bu aralar cok giremedim nete kac gundur. Yazdiklarin beni cok duygulandirdi. Canim inan hepimiz ayniyiz, kiyamam sana noolur uzulme. Bak ben saglikla ilgili sorunlarim icin birkac kez sonuc bekledim Allah korusun kanserli hucre vaar mi yok mu diye... Onu beklemek o kadar zor ki. Allah saglik sorunu vermesin, bebislerimizin bi gelme vakti bi kismetleri vardir. Sen iyi ol, gerisi olacak. Dua ediyorum hep Allah ellerimizi bos birakmasin. Sagliklarimiza ve eslerimizin varligina sukredelim ve lutfen moralini dusurme tatlim. Kocamannnn sarildim sana

Canım böyle kendini bırakma umudumuz hep olmalı. Bu işten vazgeçmemeliyiz. Kendini üzme yıpratma. Bende kafama çok takıyorum ama mümkün olduğunca evde durmamaya çalışıyorum.dışarlarda dolaşıyrm arkadaşlarla akrabalarla buluşuyrum. evde film izliyorum yeni yemekler yapıyorum kafamı dağıtıyorum.sende kendine sürekli uğraşlar bul hatırlamamaya çalış.inşallah bigün hepimiz bebiş haberlerimizi vericez ben buna inananıyorum böyle kocaman göbüşlerimiz olacak

Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah

Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırsın .Dua edelim bol bol biibirimiz için allah su güzel günlerde çifte bayram yaşatmayı nasip etsin bizlere amin :)

Hayirli olsun canim, benim de ilk asilamam yapildi :) Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin, saglikli bebekler versin insallah, hosgeldin aramiza, bekleme zamani simdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…