Ayyyyyy canim benim yaaa ne kadar sevindim anlatamam . Rabbim sonunda azminin sabrinin inancinin karsiligini verdi cokk sukuur...ben biliyordum buu toiktenhamile cikacagini canim ilk sen asilama yapmiistin ilk haberi cok sukur aldik sirada sanirim ben varim pazt. test gunum cok umudum yok ama yinede benim icin dua et olurmu rabbim Saglikli bir sekilde kucagina almayi nasipp etsin bizede böyle haberler almayi nasip eder ins. canim belirtilerin varmiydi
Allah razi olsun tatlim cok sukur insaallah kucagima aldigim gunu de gorurum hala bi korku var inanamiyrum :/
İnanin hep dua ediyorum bu ismi azam duasini cok okuyun her farz namazlarinin arkasindan okudum 19 defa 19 gun yapilacak benim 19 gun olmadan oldu cok sukur istegim..
Tavsiye ederim
Belirtilerim kasik agrisi ve cok hafif goguslerim agridi o kadar onun disinda hicbir belirti yoktu hatta adet gunumde leke bile geldi biliyorsun
Darisi senin ve diger arkadaslarin basina insaallah
Ayagimi surttum sira sizde :)
Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmm :)
Peygamberimiz bir gün sahabelerine şöyle buyurmuş:
"GÜNAHSIZ BİR AĞIZLA DUA EDİN. Ya Resulallah bu nasıl olacak?
dediklerinde şöyle devam etmiş. Sen arkadaşının ağzıyla günah
işleyebilir misin? Peki, o senin ağzınla günah işleyebilir mi?
O halde birbiriniz için dua edin, işte günahsız bir ağızla dua böyle
olur" buyurmuş... İnşallah dualarımız kabul olur kızlar!...
Canim Allah razı olsun insaallah sizlerinde haberlerini alırız buradanCanim yaa inan o kadar sevindim ki anlatamam Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahDarisi butun isteyenlerin basina
Tatlım Allah razı olsun darısı sizin basınıza insaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olurAyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm gözün aydın canımmm daha yeni gördüm msj ını hayırlı olsun canım benimmm gözün aydın inşallah bundan sonra da herşey böyle dilediğin gibi olur canımın içi :)
tebrik edrim çok çok sevindim, sağlıklı sıhhatli kucağına alman dileğiyle darısı hepimizin başına
Allah razi olsun tatlim cok sukur insaallah kucagima aldigim gunu de gorurum hala bi korku var inanamiyrum :/
İnanin hep dua ediyorum bu ismi azam duasini cok okuyun her farz namazlarinin arkasindan okudum 19 defa 19 gun yapilacak benim 19 gun olmadan oldu cok sukur istegim..
Tavsiye ederim
Belirtilerim kasik agrisi ve cok hafif goguslerim agridi o kadar onun disinda hicbir belirti yoktu hatta adet gunumde leke bile geldi biliyorsun
Darisi senin ve diger arkadaslarin basina insaallah
Ayagimi surttum sira sizde :)
Canim yaa inan o kadar sevindim ki anlatamam Allahim saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahDarisi butun isteyenlerin basina
Canımmm yarın da senden haberleri bekliyoruz şöyle 2.müjdeyi de sen ver bize :)
Canim benim yaa insallah diyelim ama benim hic umudum kalmadi niyeyse.. Daha demin hungur hungur agladim olmiycak biliyorum cevremde herkesin bebek sormasindan biktim... bizden sonra evlenenlerin ikinciye olucak bebekleri cevremde hrkez hamile esimin butun arkadaslarinin esleri hamile daha dun bir aradaydik hepsi bebeklerinden bahsediyo kac kilo oldu agrin varmi ay cok guzel bi duygu falan falan gidip tuvalette agladim. hem bebegim olsun istiyorum hemde butun ailemden ayriyim bi bebegim olsa ona adarim kendimi onla oyalanirim butn gun evdeyim .. evde olmasamda yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum... suan bunlari yazarken bile agliyorum esime gostermemek icin kendimi odaya kapattim cok cok kotuyum artik dayanamiyorm ... sizleride uzdum ozur dilerim ama bir size icimi dokuyorm beni bi siz anlarsiniz eminim bunlarin hepsini sizde yasiyorsunuzdur ALLAHİM HEPİMİZE SABİR VE SELAMET VERSİN AMİN
Ayyyy bitanem kıyamam sana ben bak sana öncelikle şunu söyliyim seninle aşadıklarımız o kadar çok benziyor ki bizde evleneli 3 yıl olacak çevremizdeki arkadaşların hepsinin çocuğu olmadı mı oldu görüştüğümüzde bende üzülmüyormuyum evet Artık soranlara açıklama yağmıyorum ben hayırlısı bakalım de geç canım ağlamak güzeldir bende ağlamayı çok severim ve bende çok ağladım bu konuda eşime belli etmemek içim ne şaklabanlıklar yapıyorum o da bekliyor ne olacak diye biz kadınlar o kadar fedakarızki hem kendi sıkıntımızı içimizde yaşarız hem de eşimizinkini göğüslemek isteriz .Bak şunu unutma canım benim şu dünyada senden daha kıymetli hiçbirşey yok UNUTMA SEN OLMASSAN EĞER HİÇ BİR ŞEY OLMAZ anlaştıkmı canım benim içini ferah tut :) Dua seninle seni seviyorum:)
Canimin ici cok saoldestegin icin. Biliyorum ki herkes bunlari yasiyo yalniz ben degil ama iste insan bzen kendini caresiz hissediyo yinede Allahima sukur ediyorum cok daha zor durumda olanlar var kendimi bunlarla rahatlatiyorum ama elimde degil bazen umutsuzluga kapiliyorum... bizler kadin olarak hem aci cekiyoruz hem bekliyoruz daha cok yipraniyoruz esimde cok istiyo cok uzuluyo biliyorum butun arkadaslari cocuklarini severken bizim ki onlarin cocuklarini seviyo ve hic belli etmemeye calisiyo bana ama ben anliyorum ne kadar uzuldugunu ve kiyamiyorum ona ... buraya yazdiktan sonra yanima geldi esim agladigimi anladi boynuma sarilip beni rahatlataya calisti gozleri doldu ama tuttu kendini ben hungur hungur agladim bana agla icini dok rahatla ama ayri odalarda degil gel benim omzumda agla dedi . Sonra iste bana olmassa tatile gidelim kafayi dagitalim dedi ikimizede iyi gelicek bu ... Ne yapalim bitanem buda bizim sinavimizmis ... ALLAHİM SABİR VERSİN
Canim benim yaa insallah diyelim ama benim hic umudum kalmadi niyeyse.. Daha demin hungur hungur agladim olmiycak biliyorum cevremde herkesin bebek sormasindan biktim... bizden sonra evlenenlerin ikinciye olucak bebekleri cevremde hrkez hamile esimin butun arkadaslarinin esleri hamile daha dun bir aradaydik hepsi bebeklerinden bahsediyo kac kilo oldu agrin varmi ay cok guzel bi duygu falan falan gidip tuvalette agladim. hem bebegim olsun istiyorum hemde butun ailemden ayriyim bi bebegim olsa ona adarim kendimi onla oyalanirim butn gun evdeyim .. evde olmasamda yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum... suan bunlari yazarken bile agliyorum esime gostermemek icin kendimi odaya kapattim cok cok kotuyum artik dayanamiyorm ... sizleride uzdum ozur dilerim ama bir size icimi dokuyorm beni bi siz anlarsiniz eminim bunlarin hepsini sizde yasiyorsunuzdur ALLAHİM HEPİMİZE SABİR VE SELAMET VERSİN AMİN
Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah
Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?