Hayirli olsun canim, benim de ilk asilamam yapildi :) Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin, saglikli bebekler versin insallah, hosgeldin aramiza, bekleme zamani simdi :)
Canım öncelikle hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırsın .Dua edelim bol bol biibirimiz için allah su güzel günlerde çifte bayram yaşatmayı nasip etsin bizlere amin :)
Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah
Canım inşallah ilk aşılamanda meleğin kucağına gelir. Hepiniz benimde dularımdasınız...
İnşallah canım o kadar güzel bir şey paylaşmışsın ki bşzşmle :) Bende katılıyorum bennde burdan hepinize o kadar çok dua ediyorum ki bizim isteğimiz o kadar masum ki biz o kadar temiz bir kalp ve içtenlikle duamızı ediyoruz ki allahım inşallah bu dualarımızı kabul edecek inşallah :)
Canim benim yaa insallah diyelim ama benim hic umudum kalmadi niyeyse.. Daha demin hungur hungur agladim olmiycak biliyorum cevremde herkesin bebek sormasindan biktim... bizden sonra evlenenlerin ikinciye olucak bebekleri cevremde hrkez hamile esimin butun arkadaslarinin esleri hamile daha dun bir aradaydik hepsi bebeklerinden bahsediyo kac kilo oldu agrin varmi ay cok guzel bi duygu falan falan gidip tuvalette agladim. hem bebegim olsun istiyorum hemde butun ailemden ayriyim bi bebegim olsa ona adarim kendimi onla oyalanirim butn gun evdeyim .. evde olmasamda yaptigim hicbir seyden zevk alamiyorum... suan bunlari yazarken bile agliyorum esime gostermemek icin kendimi odaya kapattim cok cok kotuyum artik dayanamiyorm ... sizleride uzdum ozur dilerim ama bir size icimi dokuyorm beni bi siz anlarsiniz eminim bunlarin hepsini sizde yasiyorsunuzdur ALLAHİM HEPİMİZE SABİR VE SELAMET VERSİN AMİN
Kızlar test gününüz ne zaman az zamanı kalanlar nolur soylesin bu zaman nasıl geçer....
Evet Canim bende de oldu o belirtiler Rabbim insaallah güzel sonuclar verir hadi bakalımcanım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
ben de 24 temmuzda oldum aşılama.
o günden beri kasıkların ağrıyor dünden beri de belim ağrıyor.
özellikle ayakta fazla kalınca.
senin de aşılamadan sonra böyle belirtilerin oldu mu?
İnsaallah Canim darısı tum isteyenlereYasasinnnnnnn tebriklerrr:)))) ay cok sevindim, saglikla kucagina al insallahh
valla canım ben perşembe günü sabah gidicem dr test için zaman hiç geçmedi 12 gün boyunca neeler çektim
Evet Canim bende de oldu o belirtiler Rabbim insaallah güzel sonuclar verir hadi bakalım
İnsaallah Canim darısı tum isteyenlere
Ya dilaranin Pazartesi degilmiydi test gunü onu merak ediyorum ses var mı?:26:
valla canım ben perşembe günü sabah gidicem dr test için zaman hiç geçmedi 12 gün boyunca neeler çektim
Canım benim az kalmış zaman inşallah güzel haberler veririsin bize
Canımm benim inşallah allah hepimize hayırlı haberleri müjdelememizi nasip etsin ama ben umutlu değilim ağrım falan yok gerçi daha erken belli olmazmış ama öyle hissediyorum bakalım perşembe ola hayrola :)
Canım benim Allah gönlüne göre versin sen içini ferah tut bol bol dua et Allahım inşallah perşembe günü yüzünü güldürecek
Hoşbulduk canım
Sanada hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın ne zaman yapıldı aşılaman
Bugun yapildi benimki de ama doktorum bayramdan sonraki pazartesi yaptir testi dedi bana :) ufff ne kadar uzun zaman , nasil sabredecegim bilmiyorum.
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim samimiyetiniz,ilginiz,desteginiz icin... k.bakmayin yazamadim size iftara davetlidik yeni eve geldim. test sonucum tabiki negatif... Ne yapalim kismet degilmis demek ki daha vkti var sizlere guzel hber vwrwmedim uzgnum... sizzlerin guzel haberlerini duydukca umut olucaksiniz bana... guzel haberlerinizi duymak icin hepinize dua ediyorum fefilifaacim sanada rabbim hayirli saglikli bir evlat verecek ins. jeliboncey silaman hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyorum .... aleynasa canim benim persembe gunu o guzell haberi alicaksin ins . ve diger butun kizlar hepinizin hayyirli haberini bekliyorum kizlar hepinizi cok seviyor ve ayri ayri kucakluyorum dualarim sizinle ...
İns. Bitanem ins muradimiza erecez ama sen ins. bu sefer ericeksin:) insanoglunun umudu hic bitmiyo daha dun aglarken bugun yeni bir ayin umudu girdi icime :) yani umutsuz yasanmiyor... Bebegim zaten stres yapmsak ben inaniyorum ki hemen gelir bebislerimiz ama elde degil dimi :) persembe gununu bekliyorum canim dualarim seninle :)Canım benim hiç üzülme inan ki bende rahatım artık ve sonucu ne olursa olsun üzülmicwm çünkü biliyorum ki sağlığım herşeyden değerli ve rahmi doğuştan olmayan bir kadın da anne oluyor bizim de olacak ben buna inanıyorum belki de stres bizi etkiliyor bir süre herşeyi oluruna bırakmak düşünmemek lazım bitanem az kaldı muradımıza inan :)
İns. Bitanem ins muradimiza erecez ama sen ins. bu sefer ericeksin:) insanoglunun umudu hic bitmiyo daha dun aglarken bugun yeni bir ayin umudu girdi icime :) yani umutsuz yasanmiyor... Bebegim zaten stres yapmsak ben inaniyorum ki hemen gelir bebislerimiz ama elde degil dimi :) persembe gununu bekliyorum canim dualarim seninle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?