Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun canim, benim de ilk asilamam yapildi :) Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin, saglikli bebekler versin insallah, hosgeldin aramiza, bekleme zamani simdi :)

Hoşbulduk canım
Sanada hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsın ne zaman yapıldı aşılaman

Canım öncelikle hayırlı olsun umarım güzel haberleri de alırsın .Dua edelim bol bol biibirimiz için allah su güzel günlerde çifte bayram yaşatmayı nasip etsin bizlere amin :)

Canım çok teşekkür ederim.
Doktorum ayın 10 da kan tahlili yaptır dedi.Bayrama denk geliyor inşallah dediğin gibi çifte bayram olur.

Aranizda yeniyim.Bugun ilk asilamami oldum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben hepiniz icin dua ediyorum sizde beni dualarinizdan eksik etmeyin Allah hepimizin gonlune gore versin inşallah

Canım inşallah ilk aşılamanda meleğin kucağına gelir. Hepiniz benimde dularımdasınız...

İnşallah canım benim. Ben inanıyorumki hepimiz bu ay güzel haberler alacağız:)

Son düzenleme:

Canım ya üzme kendini bu kadar,hırpalama Mevlanında dediği gibi
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur... Allahtan hayırlısını isteyelim. Vakti zamanı gelince dualarımız kabul olacak bence hayırlısı ile inşallah...

Kızlar test gününüz ne zaman az zamanı kalanlar nolur soylesin bu zaman nasıl geçer....

Evet Canim bende de oldu o belirtiler Rabbim insaallah güzel sonuclar verir hadi bakalım
Yasasinnnnnnn tebriklerrr:)))) ay cok sevindim, saglikla kucagina al insallahh
İnsaallah Canim darısı tum isteyenlere
valla canım ben perşembe günü sabah gidicem dr test için zaman hiç geçmedi 12 gün boyunca neeler çektim

Ya dilaranin Pazartesi degilmiydi test gunü onu merak ediyorum ses var mı?:26:

Evet Canim bende de oldu o belirtiler Rabbim insaallah güzel sonuclar verir hadi bakalım

İnsaallah Canim darısı tum isteyenlere

Ya dilaranin Pazartesi degilmiydi test gunü onu merak ediyorum ses var mı?:26:

Evet cnaım ya bugündü onun gnü test yaptırıcaktı bende bakıyorum sabahtan beri ama ne oldu yazmadı daha :S Dün baya kötüydü duygusaldı allah yüzüne baksın onunda canım inşallah

Canım benim az kalmış zaman inşallah güzel haberler veririsin bize

Canımm benim inşallah allah hepimize hayırlı haberleri müjdelememizi nasip etsin ama ben umutlu değilim ağrım falan yok gerçi daha erken belli olmazmış ama öyle hissediyorum bakalım perşembe ola hayrola :)

Canımm benim inşallah allah hepimize hayırlı haberleri müjdelememizi nasip etsin ama ben umutlu değilim ağrım falan yok gerçi daha erken belli olmazmış ama öyle hissediyorum bakalım perşembe ola hayrola :)

Canım benim Allah gönlüne göre versin sen içini ferah tut bol bol dua et Allahım inşallah perşembe günü yüzünü güldürecek

Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim samimiyetiniz,ilginiz,desteginiz icin... k.bakmayin yazamadim size iftara davetlidik yeni eve geldim. test sonucum tabiki negatif... Ne yapalim kismet degilmis demek ki daha vkti var sizlere guzel hber vwrwmedim uzgnum... sizzlerin guzel haberlerini duydukca umut olucaksiniz bana... guzel haberlerinizi duymak icin hepinize dua ediyorum fefilifaacim sanada rabbim hayirli saglikli bir evlat verecek ins. jeliboncey silaman hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyorum .... aleynasa canim benim persembe gunu o guzell haberi alicaksin ins . ve diger butun kizlar hepinizin hayyirli haberini bekliyorum kizlar hepinizi cok seviyor ve ayri ayri kucakluyorum dualarim sizinle ...

Bugun yapildi benimki de ama doktorum bayramdan sonraki pazartesi yaptir testi dedi bana :) ufff ne kadar uzun zaman , nasil sabredecegim bilmiyorum.

Canım hayırlı olsun seninde aşılaman en zor döneme girdins sende beklemek :) İnşallah canım beklediğine değecek çok güzel haberleri alıcaksın inş canım:)

Canım benim hiç üzülme inan ki bende rahatım artık ve sonucu ne olursa olsun üzülmicwm çünkü biliyorum ki sağlığım herşeyden değerli ve rahmi doğuştan olmayan bir kadın da anne oluyor bizim de olacak ben buna inanıyorum belki de stres bizi etkiliyor bir süre herşeyi oluruna bırakmak düşünmemek lazım bitanem az kaldı muradımıza inan :)

İns. Bitanem ins muradimiza erecez ama sen ins. bu sefer ericeksin:) insanoglunun umudu hic bitmiyo daha dun aglarken bugun yeni bir ayin umudu girdi icime :) yani umutsuz yasanmiyor... Bebegim zaten stres yapmsak ben inaniyorum ki hemen gelir bebislerimiz ama elde degil dimi :) persembe gununu bekliyorum canim dualarim seninle :)

Asla umudumu kaybetmek ve hayata küsmek gibi bir durumum olmadı. Çünkü, ertesi gün güneşin yine doğacağını biliyordum.
CAnım benim umudumuz heran olmalı ne yaşıyorsak yaşayalım su hayatta allah beterinden saklasın her zaman yaşıyorsak eğer hep bir umut vardır umudumuz gelicek ve birgün bizimle olacak.Aslında her son bir başlangıçtır bende öyle düşünüyorum .Umarım bu ayy bayramda müjdeni alamadın ama kurban bayramına hamiş olarak giriceksin inşallah allahımdan diliyorum .Her zaman gül ve kendini umudunla besle .Canım benim duam hep sizle :) Bu arada tşk ederim canım bakalım ama üzülmicem hazırlıklıyım hayırlısı olsun bu ay olmazsa diğer ay bizde ay çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…