Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canimin ici ne guzel yazmissn her son bir baslangictir diye... benimde sonum yeni bir baslangicim ama asla hemen asilama yaptmayi dusunmuyorum en az iki ay gecsin bekliycem oluruna birakicam esime dayiycam yiyeceklerii tabi kendimede ama onun haricinde hic aklima getirmek ustemiyorum belkide ikinci asilamami kurban bayramina girmeden yaptiririm (tabi ins gerek kalmaz :) ) iste simdide bunun ugrasina giricem tekrar onumdeki aylari degerlendimeye bakicam bak yine birsey bekliycem yine aylari zamani kovaliycam aksi taktirde bir gunu bir zamani beklemeden yasanmiyor ... Hep oyle degilmidir hep bir gunu beklriz konu ne olursa olsun hep bi zaman bir gun bekleriz . sonra koca bir omru yeriz Rabbim bu omrun icine guzel seyler yasamayi nasip etsin ins. bu bekleyislerimizin sonu vuslata erer ins. nefes aliyorsak yasiyorsak ve rabbim saglik erdiyse hayatta hersey mumkun ve ellerimizde... bitanem persembe gunu ins guzel haberi alirsin ama tabii her ihtimal karsi kendimizi hazirlamaliyiz seninde dedigin gibi her son bir baslangictir ... Birde bizlerden kotu durumda olanlari dusunmeliyiz ... Benim cok samimi arkadasimin ablasiinin bundan yillar evvel bir bebegi olmustu kiz di bebgi ama daha hastanede iki gunlukken vefat etti kizi ablasinin o hali cok kotuydu delirmis gibiydi verin bebegimi bir krecik opiyim onu kokliyim diye feryat ediyordu odasi herseyi hazirdi hemen arkadasimla evine gidip bebegin esyalarini topladik gormesin diye aglaya aglaya eve geldi gunlerce uyudu bi,zaman sonra kendini toparladi izelin bir sarkisi var kizimiz olacakti o sarkiyi dinleyip dinleyip aglardi ben hala o sarkiyi dinledigimde aklima arkadasimin ablasi glir aglarim sonra uzun yillar ugrasti bebegi olmadi halbuki ilki hemen olmustu aradan bes yil kadar sonra tam asilam yaptiracagi ay kendiliginden hamile kaldi haberi alinca cok agladim nihayet dedim sonra cok sukur saglikli bir bebegi oldu ama hastanede narkozdan uyanrken sayiklamalari bizi bir kez daha aglatti öleen bebefgine sesleniyordu kizim alma kardesini yanina annem ben senide cok seviyorum kardesin benle kalsin alma kardesini yanina diyerek uyandi tabi hepimiz agliyorduk neyseki kizi cok saglikli suan iki yasinda ... yani bunun gibi birdada yuzlerce ornek var daha neler neler dah beterleri HERSEYDEN ONCE RABBİM HAYİRLİ VE SAGLİKLİSİNİ NASİP EDER İNS VAKTİ VARSA VARSİN BEKLEYELİM

Canım yazdıklarında ne kadar haklısın allah dert vermesin gerçekten böylesi çok daha zor allah o anneye sabır versin bebişini elinden almasın bir daha acı yaşatmasın canım benim bizim çin en önemli şey stresten uzak kalmak her ne olursa olsun nefes alıyoruz çok şükür allahıma sağlığımız yerinde o halde istedikten sonra allahında izniyle herşey lur inş :) Bende öyle düşünüyorum yarın dr da sonucu negatif se ki bence öyle bende en az bir iki ay aşılama asla düşünmüyorum bende senin gibi eşime çerez et keçiboynuzu vs artık eşlerimiz 100 kilo olur Haha çocuk yolunda herşey mübah
Canım bu zorlu zamanları atlatıcaz bebişlerimize bayramlık alıp bayramda el öptürmeye gideceğimiz günlerde gelecek inş bu bayramda olmadı ama ben inanıyorum ki yakın :)

İnşallah canım benim. Ben inanıyorumki hepimiz bu ay güzel haberler alacağız:)

Canım, sana mesaj yazmaya çalıştım ama henüz mesaj göndermeye yetkim yokmuş, birkaç gündür internete girme şansım olmadı şimdi gördüm o yüzden. Şimdiden hayırlı olsun. Sanırım geç kaldım cevap vermekte Eşimi benden 3 saat önce çağırdılar. Dilersen ayrıntıları da yazarım. Bu arada doktorun kim senin tatlım?

Canım benim güzel dileklerin için çok teşekkürler, içimden bir his o güzel günlere çok az kaldığını söylüyor senin için. Senin için dua edicem, sakın moralini, modunu düşürme. Umutla ve neşeyle denemeye devam...

Anladım canım ok sorun değil :) Evet geç kaldııınnn bugün saat 13.de yaptırdım Doktorum Ahmet bey Bundan sonrası beklemeye kaldı. Bekleyip göreceğiz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. İlgin için yinede teşekkür ederim canım çok saol :)

lla cnaım beklemedeyim yarın belli olacak bakalım hayırlısı olsun hertşeyin sonuç ne olursa olsun allah sağlık versin dimi :) Senin nasıl gidiyor

Ben bugün yaptırdım aşılamamı beklemeye kaldı artık iş. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim sağlık olsun,sağlıklı ve hayırlı olsun,hayırlısı olsun inşallah :) İnşallah yarın sendende güzel haberler alırız. Heyecan ve dua ile bekliyorum canım :)

Aynen canım sağlık olmazsa hiçbirşey olmaz birde stres yapmamak lazım sende bu iki hafta dikkat et kendine fazla iş yapma bol bluzan dinlen inş sende güzel neticeendireceksin bu aşılamayı :) Bende yarın öğrenicem bakalım sonuç ne çıkıcak ama ben her duruma da kendimi hazırladım yıkım olmicak :)

İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin yarin, heyecanla bekliyorum tatlim :) daha benim vaktim cok diyorum 12 sine kadar nasil gececek gunler diyorum ama gececek bir sekilde. Umudumuz hep olacak, bu sefer veya bir sonrakinde... Bebislerimiz gelecek bize.

Benim de Ahmet bey :) hayirli olsunnn, İnsallah heyecanlarimiz bosa gitmez, once saglik sonrada bebislerimiz bizimle olsun :)

slm jeliboncey, ben de izmirdeyim ve senin gibi bende önce devletteki haklarımı kullnmak için devlette yaptırıyorum. 12 temmuzda 2. aşılamam oldu, gerçi tıkalı tüpümün olduğu taraftaki yumurtam gelişmişti, bu yüzden çok umutsuzum. zaten devlet tüp bebek için 2 aşılamayı şart koştuğundan yaptırdım. hayırlısı bakalım...

mrb arkadaşlar izmir bornova şifa üniversitesi hastanesinde tedaviye başladım,aşılama yapılacak özelde aşılama fiyatları nedir yaptıran veya bilen var mı?

arkadaşım özel hastanelerde fiyatlar değişiyor, ssk'lıysan bence önce devlette kullan haklarını, çünkü manevi olarak zor bir süreç bir de maddi yük zorlamasın. ben de izmir de devletteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…