Kızlaarr nerdesiniz yaaa herkes bekleme sürecine mi girdi ne :)
Asla umudumu kaybetmek ve hayata küsmek gibi bir durumum olmadı. Çünkü, ertesi gün güneşin yine doğacağını biliyordum.
CAnım benim umudumuz heran olmalı ne yaşıyorsak yaşayalım su hayatta allah beterinden saklasın her zaman yaşıyorsak eğer hep bir umut vardır umudumuz gelicek ve birgün bizimle olacak.Aslında her son bir başlangıçtır bende öyle düşünüyorum .Umarım bu ayy bayramda müjdeni alamadın ama kurban bayramına hamiş olarak giriceksin inşallah allahımdan diliyorum .Her zaman gül ve kendini umudunla besle .Canım benim duam hep sizle :) Bu arada tşk ederim canım bakalım ama üzülmicem hazırlıklıyım hayırlısı olsun bu ay olmazsa diğer ay bizde ay çooook
Canimin ici ne guzel yazmissn her son bir baslangictir diye... benimde sonum yeni bir baslangicim ama asla hemen asilama yaptmayi dusunmuyorum en az iki ay gecsin bekliycem oluruna birakicam esime dayiycam yiyeceklerii tabi kendimede ama onun haricinde hic aklima getirmek ustemiyorum belkide ikinci asilamami kurban bayramina girmeden yaptiririm (tabi ins gerek kalmaz :) ) iste simdide bunun ugrasina giricem tekrar onumdeki aylari degerlendimeye bakicam bak yine birsey bekliycem yine aylari zamani kovaliycam aksi taktirde bir gunu bir zamani beklemeden yasanmiyor ... Hep oyle degilmidir hep bir gunu beklriz konu ne olursa olsun hep bi zaman bir gun bekleriz . sonra koca bir omru yeriz Rabbim bu omrun icine guzel seyler yasamayi nasip etsin ins. bu bekleyislerimizin sonu vuslata erer ins. nefes aliyorsak yasiyorsak ve rabbim saglik erdiyse hayatta hersey mumkun ve ellerimizde... bitanem persembe gunu ins guzel haberi alirsin ama tabii her ihtimal karsi kendimizi hazirlamaliyiz seninde dedigin gibi her son bir baslangictir ... Birde bizlerden kotu durumda olanlari dusunmeliyiz ... Benim cok samimi arkadasimin ablasiinin bundan yillar evvel bir bebegi olmustu kiz di bebgi ama daha hastanede iki gunlukken vefat etti kizi ablasinin o hali cok kotuydu delirmis gibiydi verin bebegimi bir krecik opiyim onu kokliyim diye feryat ediyordu odasi herseyi hazirdi hemen arkadasimla evine gidip bebegin esyalarini topladik gormesin diye aglaya aglaya eve geldi gunlerce uyudu bi,zaman sonra kendini toparladi izelin bir sarkisi var kizimiz olacakti o sarkiyi dinleyip dinleyip aglardi ben hala o sarkiyi dinledigimde aklima arkadasimin ablasi glir aglarim sonra uzun yillar ugrasti bebegi olmadi halbuki ilki hemen olmustu aradan bes yil kadar sonra tam asilam yaptiracagi ay kendiliginden hamile kaldi haberi alinca cok agladim nihayet dedim sonra cok sukur saglikli bir bebegi oldu ama hastanede narkozdan uyanrken sayiklamalari bizi bir kez daha aglatti öleen bebefgine sesleniyordu kizim alma kardesini yanina annem ben senide cok seviyorum kardesin benle kalsin alma kardesini yanina diyerek uyandi tabi hepimiz agliyorduk neyseki kizi cok saglikli suan iki yasinda ... yani bunun gibi birdada yuzlerce ornek var daha neler neler dah beterleri HERSEYDEN ONCE RABBİM HAYİRLİ VE SAGLİKLİSİNİ NASİP EDER İNS VAKTİ VARSA VARSİN BEKLEYELİM
Kızlaarr nerdesiniz yaaa herkes bekleme sürecine mi girdi ne :)
ben bugun dedemi kaybettim tamda stresli olmamam gereken bir zamandi.Bakalim artik hayirlisi
İnşallah canım benim. Ben inanıyorumki hepimiz bu ay güzel haberler alacağız:)
Kizlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim samimiyetiniz,ilginiz,desteginiz icin... k.bakmayin yazamadim size iftara davetlidik yeni eve geldim. test sonucum tabiki negatif... Ne yapalim kismet degilmis demek ki daha vkti var sizlere guzel hber vwrwmedim uzgnum... sizzlerin guzel haberlerini duydukca umut olucaksiniz bana... guzel haberlerinizi duymak icin hepinize dua ediyorum fefilifaacim sanada rabbim hayirli saglikli bir evlat verecek ins. jeliboncey silaman hayirli olsun canim guzel haberlerini bekliyorum .... aleynasa canim benim persembe gunu o guzell haberi alicaksin ins . ve diger butun kizlar hepinizin hayyirli haberini bekliyorum kizlar hepinizi cok seviyor ve ayri ayri kucakluyorum dualarim sizinle ...
Anladım canım ok sorun değil :) Evet geç kaldııınnn bugün saat 13.de yaptırdım Doktorum Ahmet bey Bundan sonrası beklemeye kaldı. Bekleyip göreceğiz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. İlgin için yinede teşekkür ederim canım çok saol :)Canım, sana mesaj yazmaya çalıştım ama henüz mesaj göndermeye yetkim yokmuş, birkaç gündür internete girme şansım olmadı şimdi gördüm o yüzden. Şimdiden hayırlı olsun. Sanırım geç kaldım cevap vermekteEşimi benden 3 saat önce çağırdılar. Dilersen ayrıntıları da yazarım. Bu arada doktorun kim senin tatlım?
lla cnaım beklemedeyim yarın belli olacak bakalım hayırlısı olsun hertşeyin sonuç ne olursa olsun allah sağlık versin dimi :) Senin nasıl gidiyor
ben bugun dedemi kaybettim tamda stresli olmamam gereken bir zamandi.Bakalim artik hayirlisi
slm nerde hangi hastanede tedav gryrsnz
Ben bugün yaptırdım aşılamamı beklemeye kaldı artık iş. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim sağlık olsun,sağlıklı ve hayırlı olsun,hayırlısı olsun inşallah :) İnşallah yarın sendende güzel haberler alırız. Heyecan ve dua ile bekliyorum canım :)
Aynen canım sağlık olmazsa hiçbirşey olmaz birde stres yapmamak lazım sende bu iki hafta dikkat et kendine fazla iş yapma bol bluzan dinlen inş sende güzel neticeendireceksin bu aşılamayı :) Bende yarın öğrenicem bakalım sonuç ne çıkıcak ama ben her duruma da kendimi hazırladım yıkım olmicak :)
Anladım canım ok sorun değil :) Evet geç kaldııınnn bugün saat 13.de yaptırdım Doktorum Ahmet bey Bundan sonrası beklemeye kaldı. Bekleyip göreceğiz rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. İlgin için yinede teşekkür ederim canım çok saol :)
Sağol canım sizler sağolun inşallah canım bekliyorum işteCanımm çok üzüldüm allah rahmet eylesin başınız sağolsun .Ama yıpratma kendini emeklerin boşa gitmesin inşallah canım
Ben İzmir'de yaptiriyorum canim. Devlette, cok memnunum ayrica. Yaklasik bir yildir ayni doktor takip ediyor ama asilama icin onceki ay rahim filminden sonra karar verdi. Raporumla ilgili olarak da bir onceki adetimde sureci baslatti bu adetimde raporum cikmisti. Simdilik sadece ilac farki odedim eczaneye. Onun disinda da odeme yapmadim. Ben doktorumdan cok memnunum hemssireler de guler yuzlu ve ilgili, once devletteki haklarimi degerlendirmek istedim o yuzden. :) senin de hayirli olsun surecin.
Hımm aynı yerde takip ediliyoruz desene :) İnşallah hyırlısı ile olumlu sonuçlar alırız canım.
mrb arkadaşlar izmir bornova şifa üniversitesi hastanesinde tedaviye başladım,aşılama yapılacak özelde aşılama fiyatları nedir yaptıran veya bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?