ya şimdi okuyunca kafama takıldı.Hoş ben nette görüp doktora sordum ama gerek yok dedi bende aşılama oldun ama öncesinde doktorum rahim filmi istemedi benden neden acaba
canim ben temmuz 15 de sabah oldum yani bugun 7. Gunum . Kaldi yedi gun daha bakalim hayirlisi... :)
Doktorum dedi ki sola yatık olduğu için ilacı verirken hafif çekip öyle vermesi gerekiyormuş sağ tarafa. Görüntüleme için verilen ilaç yayılmamış, sağ tüpe ulaşmamış bile yaniBenim kuzenim de jinekolog, onunla da konuştuk bu asla bir problem değil dedi. Doktorum da asla sorun olmaz dedi ve çok rahatlattı. Hatta sana daha güzel bir şey söyleyeyim, çok yakın bir arkadaşım 7 aylık hamile ve onun da rahimi sola yatık ve hiçbir sorun yaşamadı, kendisi de bebeği de gayet sağlıklı
önce senin harika haberlerini duyalım o zaman
ya şimdi okuyunca kafama takıldı.Hoş ben nette görüp doktora sordum ama gerek yok dedi bende aşılama oldun ama öncesinde doktorum rahim filmi istemedi benden neden acaba
bitanem ya valla ağzın bal damlıyo inş dediğin gibi olur 4 yıldır sabırla özlemle beklediğim bebeğime kavuşurum hayırlısıylaCAnım umarım yarın herşey mükemmel üstü gelişir senin için Herşey kolay ve neticesi güzel sonuçlanır.İnşallah bu ay güzel inanması zor o yıllardır beklenen sihirli cümleyi duyarsınnnn AMİN :)
canim ben temmuz 15 de sabah oldum yani bugun 7. Gunum . Kaldi yedi gun daha bakalim hayirlisi... :)
Canim merhaba bir bilgim yok bu konuda ancak igm bakteri nin su anda vucutta oldugunu gosteriyo bildigim kadariyla bende de bu vuruse hic yakalanmadigim cikti yani İGG de negatif benim hamile kaldiktan sonra cok dikktli olmam lazim sende bildigim kadariyla bu bakteriden kurtulup oyle hamile kalmalisin yani tabi en iyi dr. larin bilir . Birde bence takma kafana sakin bence asilmiyacak bir durum degil belkide cogu kadinda varda bilmiyo olabilir. tabi bu durum Allah korusun bebege bulasiyo ve bebekte kalici hasar birakabiliyo canim gec olsun guc olmasin sen tedavini ol sonra bebegin olcak ins. Allahim herseyin hayirlisini versin hersey guzel olucak ins. :))
Kızlar doğru söylüyorsunuz.Allahtan doktorum ben demeden herşeyi açıklıyor beni rahatlatıyor.Bakalım kızlar inş bayramda herkez burada birbirine bayram müjdelerini verir :):):)
evet önce bu enfeksiyondan kurtulmam lazım sonra aşılamaya geçeceğim.zaten herkeste olurmuş normalde zararı yok fakt hamilelikte dediğin gibi zeka geriliğine kadar gidiyor.önce geçirmş olmam avantaj belki de.sende dikkat et bu bakteriye. Allah ım bize de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallh
bitanem ya valla ağzın bal damlıyo inş dediğin gibi olur 4 yıldır sabırla özlemle beklediğim bebeğime kavuşurum hayırlısıylarabbim şu mübarek ayın hürmetine ettiğimiz dualarımızı açtığımız ellerimizi geri çevirmesin inşşş
inşş canım benim 7 gün sonra çift çizgiyi görürsün bizlere de umut olursun
selam kızlar bende ayın beşinde yaptırdım aşılamamı ank gazide şimdi snuç bekliyoruz inşaallah gelmiştir miafirimiz ramazan hediyesi olarak....
İns. canim yaaa suan bunu ne kadar istiyorum bir siz anlarsiniz zaten beni. Cok umudum yok aslinda % 90 olmiycak diye hissediyorum ama soyle dusunuyorum Rabbim isterse hersey olur onun ol demesi onemli olan belkide zamani gelmistir diyorum tek dayanagim bu yalnizca Allaha siginiyorum RABBİM BUYUK...
İnşallah zaman gelmiştir artık, umutsuz olma hiç, olduğunda da en hayırlı zamanda olacağına inan :) Ben de iğnelerden herhalde fazlasıyla duygusalım, eşim de yanımda değil, telefonda ne dese ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama umudumuzu hiç yitirmeyelim.
Dogru soyluyorsun canim bakalim bir umut iste bekliyoruz . sen einle bildigim kadariyla farkli sehirlerdeydiniz degilmi zor tabi Allah kolaylik versin ama ins. bebegin gelir ve size sans getirir esinede bebeginede kavsursun igneler duygusallik yapiyor tabi gerci ben normaldede zirt pirt aglayan biriyim igneden mi neden bilmiyorum :) ustumde bir gariplik var halsizlikmi uykusuzlukmu siskinlik mi bilmiyorum birde nefesim daraliyor. belkide pisikolojik bilmiyorum ogrensemde bitse bu bekleyis...
Ah bi gelse bereketiyle uğuruyla, şansıyla gelecek biliyorum :) Bu topicten hamile haberleri çıksın da hepimize umut olsun, insan düşünmeden edemiyor, sürekli kendimizi dinliyoruz. Benim nerden baksan aşılama için bile 10 günüm var daha bir de bekleme süreci olur 12-13 günamanınnnn oyalanacak bişiler bulmak lazım
İns. canim vala hepimize umut olur. Bekleme kismi en zor sey zaten. bencede bi ugra bul valla ben evde butun gun sikintidan oluyom yaa ama gec olsun bekletsin ama sonunda ins. hayirlisiyla gelir yeyerki sonunda benmle olsun... canim sizin sebepsiz infertilitemiydi ?
evet sebepsiz infertilite dendi bizimkine.Başka bir topikte bu hormon iğnelerinin şişkinlik veya kilo yaptığını okudum, sende de böyle bir durum oldu mu?
malesef olmadı bu ay demekki hayırlısı böyleymiş test gününü bile bekleyemeden geldi benmkiler....Kays merhaba canim nasilsin sonucun belli oldumu ins. guzel bir haber verirsin canim... :)
malesef olmadı bu ay demekki hayırlısı böyleymiş test gününü bile bekleyemeden geldi benmkiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?