Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya şimdi okuyunca kafama takıldı.Hoş ben nette görüp doktora sordum ama gerek yok dedi bende aşılama oldun ama öncesinde doktorum rahim filmi istemedi benden neden acaba

Genellikle tüplerin açık mı kapalı mı olduğuna bakmak için istiyorlar ama doktorla iletişim ve güven çok önemli bence, eğer takip eden doktorunsa ve güveniyorsan vardır bir bildiği :)

Himmm anladim canim valla benimkinide demekki oyle cektiler cok agrim oldu belkide ondandir sende rahat ol o zaman canim belki digeride aciktir ki biri bile yeter. cok okudum burda tek tuple ilk denemee hamile kalip kucagina alanlari yada ikiside aci olup bir turlu olmayanlari yani kader kismet isi Rabbim isterse hersey bos aslinda bunu biliyoruz ama dusunmedende yapamiyoruz dimi :) insanoglu iste Allaha inanmk baska ama kendini sorgusuz Allaha teslim etmek baska... Ben ilk duyunca cok uzuldum rahim saga deviye diyince bilmiyorum ya iste dedim bende bisey cikti ama sonra sorun olmadigini soylediler. Sende diyince icim dahada rahatladi valla... :)

ya şimdi okuyunca kafama takıldı.Hoş ben nette görüp doktora sordum ama gerek yok dedi bende aşılama oldun ama öncesinde doktorum rahim filmi istemedi benden neden acaba

Canim bende anlamadim neden istemedigini. ama bazi dr.lar gistemiyo vardir bir bldikleri jeliboncey.in dedigi gibi guveniyosan dr.una sorun yok hayirlisiyla olur ins. canim...

Kızlar doğru söylüyorsunuz.Allahtan doktorum ben demeden herşeyi açıklıyor beni rahatlatıyor.Bakalım kızlar inş bayramda herkez burada birbirine bayram müjdelerini verir :):):)

bitanem ya valla ağzın bal damlıyo inş dediğin gibi olur 4 yıldır sabırla özlemle beklediğim bebeğime kavuşurum hayırlısıylarabbim şu mübarek ayın hürmetine ettiğimiz dualarımızı açtığımız ellerimizi geri çevirmesin inşşş
canim ben temmuz 15 de sabah oldum yani bugun 7. Gunum . Kaldi yedi gun daha bakalim hayirlisi... :)

inşş canım benim 7 gün sonra çift çizgiyi görürsün bizlere de umut olursun

evet önce bu enfeksiyondan kurtulmam lazım sonra aşılamaya geçeceğim.zaten herkeste olurmuş normalde zararı yok fakt hamilelikte dediğin gibi zeka geriliğine kadar gidiyor.önce geçirmş olmam avantaj belki de.sende dikkat et bu bakteriye. Allah ım bize de sağlıklı bebişler nasip etsin inşallh

Kızlar doğru söylüyorsunuz.Allahtan doktorum ben demeden herşeyi açıklıyor beni rahatlatıyor.Bakalım kızlar inş bayramda herkez burada birbirine bayram müjdelerini verir :):):)

İns. canim yaa valla bu bayram cifte bayram olur ins. burdan haykiririz birbirimize hamileeeyiiimmmmmmm diye burda kim kalsa hamile kendim kalmis kadar sevinirim inan

Cok haklisin canim benim de hamilelik durumunda cok dikkatli olmam lazim cok titiz olmam lazim... Senin icin bence avantaj bagisikligin olucak ve icin rahat edicek hadi bakalim su bakteriden kurtulda sonra rahat rahat tedavini ol seninde hamis haberlerini aliriz ins. canim :)

İns. canim yaaa suan bunu ne kadar istiyorum bir siz anlarsiniz zaten beni. Cok umudum yok aslinda % 90 olmiycak diye hissediyorum ama soyle dusunuyorum Rabbim isterse hersey olur onun ol demesi onemli olan belkide zamani gelmistir diyorum tek dayanagim bu yalnizca Allaha siginiyorum RABBİM BUYUK...

İnşallah zaman gelmiştir artık, umutsuz olma hiç, olduğunda da en hayırlı zamanda olacağına inan :) Ben de iğnelerden herhalde fazlasıyla duygusalım, eşim de yanımda değil, telefonda ne dese ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama umudumuzu hiç yitirmeyelim.

Dogru soyluyorsun canim bakalim bir umut iste bekliyoruz . sen einle bildigim kadariyla farkli sehirlerdeydiniz degilmi zor tabi Allah kolaylik versin ama ins. bebegin gelir ve size sans getirir esinede bebeginede kavsursun igneler duygusallik yapiyor tabi gerci ben normaldede zirt pirt aglayan biriyim igneden mi neden bilmiyorum :) ustumde bir gariplik var halsizlikmi uykusuzlukmu siskinlik mi bilmiyorum birde nefesim daraliyor. belkide pisikolojik bilmiyorum ogrensemde bitse bu bekleyis...

Ah bi gelse bereketiyle uğuruyla, şansıyla gelecek biliyorum :) Bu topicten hamile haberleri çıksın da hepimize umut olsun, insan düşünmeden edemiyor, sürekli kendimizi dinliyoruz. Benim nerden baksan aşılama için bile 10 günüm var daha bir de bekleme süreci olur 12-13 gün amanınnnn oyalanacak bişiler bulmak lazım

İns. canim vala hepimize umut olur. Bekleme kismi en zor sey zaten. bencede bi ugra bul valla ben evde butun gun sikintidan oluyom yaa ama gec olsun bekletsin ama sonunda ins. hayirlisiyla gelir yeyerki sonunda benmle olsun... canim sizin sebepsiz infertilitemiydi ?

evet sebepsiz infertilite dendi bizimkine.Başka bir topikte bu hormon iğnelerinin şişkinlik veya kilo yaptığını okudum, sende de böyle bir durum oldu mu?

evet sebepsiz infertilite dendi bizimkine.Başka bir topikte bu hormon iğnelerinin şişkinlik veya kilo yaptığını okudum, sende de böyle bir durum oldu mu?

Sorma canim yaa hemde ne siskinlik anlatamam sanki karnima igne btirsam foosss diye sonucem :), bide asiri gaz var ignelwrden sanirim cunku kullananlarin cogu ayni seyi soyledigine gore ondandir . birde asilamadan sonra crinone diye bir jel verdi doktor onu kullaniyorum oda bu siskinligi ikiye katliyo goguslerim sisti uclarina dokunamiyorum butun damarlar ortada karin agrisi hareket ettikce ozellikle aksamlari ve geceleri kasiklarim baya agriyo jelin an etkilerinde hepsi yaziyor artik jeldenmi bebekte mi bilmiyorum ilk asilamam oldugu icin ayrim yapamiyorum bakalim hayirlisi :) ins. bebistendir :)))

malesef olmadı bu ay demekki hayırlısı böyleymiş test gününü bile bekleyemeden geldi benmkiler....

Olsun canim yaaa uzme sakin kendini demekki daha zamani var Rabbim beklettigine gore vardir bir hayir bundada . ben soyle dusunuyorum Rabbim bana boyle bir sinav verdigine gore eminim ki bana cok hayirli ve saglikli bir evlat nasip edecek ins. Her anne babaya evladi degerlidir muhakkak ama bizim evlatlarimiZ dahada degerli olacak Çunku biz onlari cok bekledik zor sahip olduk. bu durum bana sunu ogretti bir tarafta hemen ilk denemede bebegine kavusanlar var ve onlar bu durumu zaten olmasi gereken bir durum olarak goruyorlr zaten olmasi gereken bu korunmadim bebegim oldu diyorlar ama aslinda sahip oldugumuz hersey olmasi gereken bir durum degil rabbimin hediyesi bizlere oturdugumuz ev yedigimiz yemek hepsi rabbimin hediyesi olmasi gereken, normal olan birsey degil... Rabbim bizi bu sinavdan isyan etmeden alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin bizede hediyesini gondersin ins. Canim sormamda bir mahsur yoksa sizdeki problem neydi silamada spermiyogram sonucunuz nasildi Canim cok soru sordum k.bakma ama iste bende beklemedeyim ve cokda umutlu degilim ... En kisa zamanda belkide dogal yollarla bebegin sana gelir ins. hic ummadigin anda geliverir hayatina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…