Aşılama yeni aşılama yaptıracaklar(TEMMUZ 2013)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin canım Rabbim şu mübarek ayda sevindirsin bizi ve göndersin hayırlarla sağlıkla sıhhatle emanetini inşaallah.... canım biz sebepsiz infertiliz hamdolsun ki bi sorunumuz yok Rabbim evlat isteyen hekese yardımcı olsun evladını en hayırlı bi şekilde zatına layık kul habibine layık ümmet olacak şekilde sağlıklı sıhhatli göndersin inşaallah...

İns. canim yaa valla bu bayram cifte bayram olur ins. burdan haykiririz birbirimize hamileeeyiiimmmmmmm diye burda kim kalsa hamile kendim kalmis kadar sevinirim inan

Aynen canım çünkü burda herkez aynı konuda hassas empati kuruyoruz.İçimizi ferah tutalım canım zamanda br geçse bak benim daha 4 gün oldu 10 gün daha nasıl beklerim SEnin kaçıncı günün canım?

Aynen canım bir insanın umudu her zaman olmalı ben nette öyle şeyler okuyorum ki bizim durumuz çok iyi diyorum Yeter ki allah istesin o doğru zaman gelince hepimizin kucağında tombiş tombiş bebişler olucak ben inanıyorum :)

Gece en karanlık ve ebedi göründüğü zaman gün ışığı en yakındır. Her gecenin bir sabahı vardır.Bunu unutma canım şimdi bize çoook uzak hayalmiş gibi gelsede bu istediğimiz inşallah birgün yaşayınca imkansız olmadığını görücez hepimiz :)

Doğru söylüyorsun canım en kötü şeydir beklemek.Bende valla beklemedeyim ya zaman geçmez mi saçma sapan şeyler yapıyorum evde ama ne demişler. Beklenen gün gelecekse eğer çekilen çileler kutsaldır dimi :)

malesef olmadı bu ay demekki hayırlısı böyleymiş test gününü bile bekleyemeden geldi benmkiler....

Kays hayırlısı olsun sıkma canını dicem ama biliyorum.Şöyle düşün demek ki az biraz daha zamanı varmış.Ama her geçen gün o zaman daralıyor.Ve hayallerimize bir adım daha yaklaşıyoruz:)

Bizde bu ay başlayacağız
hatta cuma günü adet olmam gerekiyor
biz ankara üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağız
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
canım bende başkent hastanesi maltepeye gidiyorum.bugün gittim aşılama dediler şansıma adetin 3.günüydüm bugün inşallah hayırlsı olur hepimiz içn

ayy kızlar çok heyecanlıyım ya..bende çikolata kisti vardı laparoskopi oldum martta.doktor olmazsa 4 ay sonra tüp bebek dedi.cumartesi adet olunca bu sabah gittim doktora allahtan 3.gününde gelmişsin dediler.tüp bebekten önce aşılama olcakmşm.randevu aldım bugün arayacaklar beni.tüp bebeği ezberledim ama aşılamayı hiç araştırmadım sizin yazdıklarınızı okuyorum.sanırım sabırla beklicez

Hatibulut hayırlısı olsun senin içinde valla bende öyle artık bizi ilgilendiren durumlar olduğu için sürekli pc başında nette araştırma yapmaktan her konuda bilgiye sahip olduk:) Allah utandırmasın hiçbirimizi muradını versin seninde inşallah

Son düzenleme:

aminn canım benim hiçkimseyi evlatsız bırakmasın rabbim.

Aynen canım çünkü burda herkez aynı konuda hassas empati kuruyoruz.İçimizi ferah tutalım canım zamanda br geçse bak benim daha 4 gün oldu 10 gün daha nasıl beklerim SEnin kaçıncı günün canım?

Caniim benim bugun 8. Gunum sanki 8 yil gecti :) vucudunda degisiklik yada belirti gibi,seyler varmi jel kullaniyormusun Zaten zamani kendimi dinliyerek geciriyorum :) kendimi biraaz umutlandiriyorum yoksa zaman hic gecmiyor... :))

İns. canim Rabbim kimseyi ne evlat acisiyla nede evlat hasretiyle sinamaz insallah. birgun bizlerde anne olup o mukaddes duyguyu yasariz ins. Rabbim buyuk hele bi ol desin .. Ne durabilir onunde...

Caniim benim bugun 8. Gunum sanki 8 yil gecti :) vucudunda degisiklik yada belirti gibi,seyler varmi jel kullaniyormusun Zaten zamani kendimi dinliyerek geciriyorum :) kendimi biraaz umutlandiriyorum yoksa zaman hic gecmiyor... :))

Canım şimdi aşılamanın bekleme sürecinde yaşadıklarımızı konuşuyoruz ya inş en kısa zamanda burda birbirimize anne adayları olarak hissettiklerimiz konuşuruz:)Canım dr bana jel vs vermedi.Aşılamada sonra hiçbir şey kullabnmadım.Ama suanda hafif bir şekilde belimde ağrı var birde sağ yumurtalığımın orda bir ağrı oluyor oda oturup eğilirken ya da hareket sırasında karnımda da nasıl desem rahatsızlık gibi bir şey.Yaaa benim daha 4.gün allahım geçsin

Sende varmı vücudunda deişiklikler

Son düzenleme:

İns. canim benim o gunlerde gelecek.bende degisiklik cok . benimde kasiklarimda bi agri oluyo egilip kalkarken bi is yaparken ozellikle geceleri saga sola donerken sanki adet olukmis gibi bir agri var . ama oyle kivrandiricak gibi degil. Birde goguslerim cok sisti gogus uclarim cok aciyor gaz var cok fazla sonra baya bi akintim var ama akinti buyuk ihtimal kullandigim jelden diye dusunuyorum hatta diger belirtilerde jelden sanirim cunku yan etkilerinde hepsi yaziyor ve bu jeli kullananlarin cogunda bu belirtiler varmis Ama ins. bebistendir yumurtam sol tarafta bir taneydi zaten hep sol tarafim agriyo bakalim bekliyip gorucez insallah bebektendir... :)

Allahımmm inşallah canım inş bebiştendir b ağrılar allahım sesimizi duyar duamızı kabul eder inş.Ama çokta düşünme ben öyle yapmaya çalışıyorum .Ama olmuyor tabiki evde hele akşama kadar hiç zaman geçmiyor :)

ben de bugün saat 8 de çatlatma iğnemi yapıcam ve çarşamba günü aşılama olacağım
çok heyecanlıyım inşallah tutar hayırlısıyla rabbime kalıyor artık iş biz elimizden geleni yapmış olacağız.
bir de ben özel de yaptıracağım kızlar 750 tl istediler çok mu?
sizler ne kadar ödediniz?

Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...

Sürecin hayırlı uğurlu olsun canım. Ben devlette yaptırıyorum, ilaç farkları için eczaneye ödediğim 300 lira dışında henüz para ödemedim :) Aşılama yapılınca isterler mi hiç bilmiyorum.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun inşallah herşey yolunda gider umarım:) Sakşn olmaya çalış dicem ama bende çok heyecanlıydım o olmazsa olmaz zaten b arada bende özelde yaptırdım aşılamayı iğne çatlatma iğnesi aşılama toplam 500 tl civarında tuttu canım .Sonucu mutlu olsun bu emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…