amin canım Rabbim şu mübarek ayda sevindirsin bizi ve göndersin hayırlarla sağlıkla sıhhatle emanetini inşaallah.... canım biz sebepsiz infertiliz hamdolsun ki bi sorunumuz yok Rabbim evlat isteyen hekese yardımcı olsun evladını en hayırlı bi şekilde zatına layık kul habibine layık ümmet olacak şekilde sağlıklı sıhhatli göndersin inşaallah...Olsun canim yaaa uzme sakin kendini demekki daha zamani var Rabbim beklettigine gore vardir bir hayir bundada . ben soyle dusunuyorum Rabbim bana boyle bir sinav verdigine gore eminim ki bana cok hayirli ve saglikli bir evlat nasip edecek ins. Her anne babaya evladi degerlidir muhakkak ama bizim evlatlarimiZ dahada degerli olacak Çunku biz onlari cok bekledik zor sahip olduk. bu durum bana sunu ogretti bir tarafta hemen ilk denemede bebegine kavusanlar var ve onlar bu durumu zaten olmasi gereken bir durum olarak goruyorlr zaten olmasi gereken bu korunmadim bebegim oldu diyorlar ama aslinda sahip oldugumuz hersey olmasi gereken bir durum degil rabbimin hediyesi bizlere oturdugumuz ev yedigimiz yemek hepsi rabbimin hediyesi olmasi gereken, normal olan birsey degil... Rabbim bizi bu sinavdan isyan etmeden alnimizin akiyla cikmayi nasip etsin bizede hediyesini gondersin ins. Canim sormamda bir mahsur yoksa sizdeki problem neydi silamada spermiyogram sonucunuz nasildi Canim cok soru sordum k.bakma ama iste bende beklemedeyim ve cokda umutlu degilim ... En kisa zamanda belkide dogal yollarla bebegin sana gelir ins. hic ummadigin anda geliverir hayatina...
İns. canim yaa valla bu bayram cifte bayram olur ins. burdan haykiririz birbirimize hamileeeyiiimmmmmmm diye burda kim kalsa hamile kendim kalmis kadar sevinirim inan
İnşallah zaman gelmiştir artık, umutsuz olma hiç, olduğunda da en hayırlı zamanda olacağına inan :) Ben de iğnelerden herhalde fazlasıyla duygusalım, eşim de yanımda değil, telefonda ne dese ağlıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun ama umudumuzu hiç yitirmeyelim.
İns. canim yaaa suan bunu ne kadar istiyorum bir siz anlarsiniz zaten beni. Cok umudum yok aslinda % 90 olmiycak diye hissediyorum ama soyle dusunuyorum Rabbim isterse hersey olur onun ol demesi onemli olan belkide zamani gelmistir diyorum tek dayanagim bu yalnizca Allaha siginiyorum RABBİM BUYUK...
Ah bi gelse bereketiyle uğuruyla, şansıyla gelecek biliyorum :) Bu topicten hamile haberleri çıksın da hepimize umut olsun, insan düşünmeden edemiyor, sürekli kendimizi dinliyoruz. Benim nerden baksan aşılama için bile 10 günüm var daha bir de bekleme süreci olur 12-13 günamanınnnn oyalanacak bişiler bulmak lazım
malesef olmadı bu ay demekki hayırlısı böyleymiş test gününü bile bekleyemeden geldi benmkiler....
canım bende başkent hastanesi maltepeye gidiyorum.bugün gittim aşılama dediler şansıma adetin 3.günüydüm bugünBizde bu ay başlayacağız
hatta cuma günü adet olmam gerekiyor
biz ankara üniversitesi tüp bebek bölümünde yaptıracağız
Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
ayy kızlar çok heyecanlıyım ya..bende çikolata kisti vardı laparoskopi oldum martta.doktor olmazsa 4 ay sonra tüp bebek dedi.cumartesi adet olunca bu sabah gittim doktora allahtan 3.gününde gelmişsin dediler.tüp bebekten önce aşılama olcakmşm.randevu aldım bugün arayacaklar beni.tüp bebeği ezberledim ama aşılamayı hiç araştırmadımsizin yazdıklarınızı okuyorum.sanırım sabırla beklicez
Hatibulut hayırlısı olsun senin içinde valla bende öyle artık bizi ilgilendiren durumlar olduğu için sürekli pc başında nette araştırma yapmaktan her konuda bilgiye sahip olduk:) Allah utandırmasın hiçbirimizi muradını versin seninde inşallah
Aynen canım çünkü burda herkez aynı konuda hassas empati kuruyoruz.İçimizi ferah tutalım canım zamanda br geçse bak benim daha 4 gün oldu 10 gün daha nasıl beklerimSEnin kaçıncı günün canım?
Gece en karanlık ve ebedi göründüğü zaman gün ışığı en yakındır. Her gecenin bir sabahı vardır.Bunu unutma canım şimdi bize çoook uzak hayalmiş gibi gelsede bu istediğimiz inşallah birgün yaşayınca imkansız olmadığını görücez hepimiz :)
Caniim benim bugun 8. Gunum sanki 8 yil gecti :) vucudunda degisiklik yada belirti gibi,seyler varmi jel kullaniyormusun Zaten zamani kendimi dinliyerek geciriyorum :) kendimi biraaz umutlandiriyorum yoksa zaman hic gecmiyor... :))
Canım şimdi aşılamanın bekleme sürecinde yaşadıklarımızı konuşuyoruz ya inş en kısa zamanda burda birbirimize anne adayları olarak hissettiklerimiz konuşuruz:)Canım dr bana jel vs vermedi.Aşılamada sonra hiçbir şey kullabnmadım.Ama suanda hafif bir şekilde belimde ağrı var birde sağ yumurtalığımın orda bir ağrı oluyor oda oturup eğilirken ya da hareket sırasında karnımda da nasıl desem rahatsızlık gibi bir şey.Yaaa benim daha 4.gün allahım geçsin
Sende varmı vücudunda deişiklikler
İns. canim benim o gunlerde gelecek.bende degisiklik cok . benimde kasiklarimda bi agri oluyo egilip kalkarken bi is yaparken ozellikle geceleri saga sola donerken sanki adet olukmis gibi bir agri var . ama oyle kivrandiricak gibi degil. Birde goguslerim cok sisti gogus uclarim cok aciyor gaz var cok fazla sonra baya bi akintim var ama akinti buyuk ihtimal kullandigim jelden diye dusunuyorum hatta diger belirtilerde jelden sanirim cunku yan etkilerinde hepsi yaziyor ve bu jeli kullananlarin cogunda bu belirtiler varmis Ama ins. bebistendir yumurtam sol tarafta bir taneydi zaten hep sol tarafim agriyo bakalim bekliyip gorucez insallah bebektendir... :)
ben de bugün saat 8 de çatlatma iğnemi yapıcam ve çarşamba günü aşılama olacağım
çok heyecanlıyım inşallah tutar hayırlısıyla rabbime kalıyor artık iş biz elimizden geleni yapmış olacağız.
bir de ben özel de yaptıracağım kızlar 750 tl istediler çok mu?
sizler ne kadar ödediniz?
Kızlaarrr selam. Bugün aşılama için ilk iğnemi yptırdım. Pazarteside kontrole gideceğim bakalım. İnşallah hyırlı ve güzel haberler lırız hepimiz...
ben de bugün saat 8 de çatlatma iğnemi yapıcam ve çarşamba günü aşılama olacağım
çok heyecanlıyım inşallah tutar hayırlısıyla rabbime kalıyor artık iş biz elimizden geleni yapmış olacağız.
bir de ben özel de yaptıracağım kızlar 750 tl istediler çok mu?
sizler ne kadar ödediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?