yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

e81 ne yaptn cnmm test yaptın mı ????

canım karşılaşamıyoruz kaç gündür ben adet olcam canım test yaptım tek çizgi malesef.sende durumlar nasıl.inş bebek vardır.benimki tutmadı sen kucagına alırsın inş.o kadar mutsuzum ki cok kötüyüm sürekli aglıyorum canım çok sıkkın anlıyacagın

canim benim idarda erken cikmaz senin adet gunun gecmesi lazim kan tatlili yapman lazim.herkeste farkli olabilir benim yengemde adet gunu geciyordu 1 ay idararda cikmadi kan talilinde yapti onda cikti.SIKma canini canim rabbimden hayirlisini dile .insalalh hayirli haberlerini aliriz-

Canım beninm bende aynı durumdayım. Sağlık ocağına gittim kan vermeye ama adet ağrılarım var. Ordaki çocuklu bayanları görünce kendimi tutamadım. Gizli gizli ağlıyorum. İnsanların bir elinde birde kuçaklarında bebişler vardı. ALLAH isteyen herkese versin.Mevlat fazla arttırmasın. Bende idrar testi yaptım. negatif. bugün yarın adet olurum.

kızlar günaydın hepinize aşılamam tutmadı bugün adet oldum o kadar kötüyüm ki neyse inşallah sizinkiler tutar.

canım benimki tutmadı inş seninki tutar

yaa sonuç ne cnm ? inş pozitiftir bend ebugn yaptım ama negatif çıktı

canım kan testini sağlık ocağında yaptırdığım için dün akşam çıkacaktı sonuç. İşten dolayı gidemedim almaya. PAzartesi günü alacağım ama ben adet olacağım. bütün belirtileri var. Her ay ki hüsranı yaşıyorum. İdrar testleri hep negatif. test manyağı oldum. ovulasyon testini bile yaptım. (ama Bu pozitif :)) bu testti daha önceki adetten önce denemiştim pozitif çıkıyor zaten. Hayırlısı olsun.

kızlar günaydın hepinize aşılamam tutmadı bugün adet oldum o kadar kötüyüm ki neyse inşallah sizinkiler tutar.

cnmm 2. aşılamanı yaptır üzülme benimkide olumsuz gibi bugn adet sancılarıyla uyandım gelmiştr die wc gitim gelmemiş herlde bu progestan fitili geçiktirio yarın benm adet günüm ben yanlış hesaplamışım artık yarın adet olim hemen dr ariyip randevu alcam bizim durumumuz zor çnkü şehir dışına çıkıyoruzz aşılama için 2 saat kadar gdyruz eşimde işten zor izin alıo bu kez nasıl gtcez bilmiyruz Allahtan hayrlısı üzülme 2. aşılamanda tutacak gör .... yalnız deilsin cnm bizde varız ...

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım aşılamamın 9. günündeyim.İlk hafta kasıklarımda özellikle sol tarafımda batma ve ağrı vardı göğüslerim iki haftadır gergin ve acıyo bide 3 gündür falan adet olcakmışım gibi arada karın ağrım oluyo çok korkuyorum tutmadı diye bu benim 4. denemem

cnm hayrlısı olsun hepimiz aynıdydıkk ve hala devam ediyor bnde kasık ağrısı adet günüm yarın ama bugnde olabilrim Allah bilir .... benmde gögüslerim çok ağrıdı ama şimdi geçti anlamdım neler olıyor vucutta hormanlar alt üsüt oldu vala :) benm ilk aşılamam .... Allah inş gönlümüze göre verir cnm bu deneemende hamile kalırsın inş

canım randevu aldım bugün salı günü gitcem.bakalım artık daha eşiminde haberi yok sabah erken gitmişti.2.aşılamayı düşünüyorum inş bu sefer hüsrana ugramam.bizde şehir dışına gidiyoruz canım gerçekten zor oluyo ama ne yapalım yeter ki bebeklerimiz gelsin onlar için herşeye deger senin ve tüm istiyenler için dua ediyorum rabbim bana nasip etmedi inşallah sizlerin mis kokulu bebekleriniz olur bize de müjdeli haberleri verirsiniz kalbim sizlerle sizde dualarınıza beni de dail edin öpüyorum çok allah gönlümüze göre versin

Canım Aşılamadan kaçıncı gün regl oldun. benimkilerde yolda .

Canım benim çok teşekkürler iyi dileklerin için Allah inş tüm çocuğu olmayanların kucağını doldurur vücudumdaki en ufak bi belirtide acaba hamilemiyim diye düşünmekten tuhaflaştım iyice Rabbim hepimize yardım etsin

merhaba bende ayın 20 sinde asılma yaptırdım kasık ağrım ve akıntım cok fazla sanki hastalanacak gibiyim bayanlar bu normalmi cok korkuyorum

canım bunlar normal bence çünkü aldıgımız ilaçlar bunları yapıyo endişeye gerek yok beklemeye devam inş.hamilesindir

cnm benimmmm her namazda dua ediyorum herkeseeeeee tanıdığım tanımadığımm bütün herkese rabbim kucaklarmızı boş bırakmasınnn evlat hasreti çektirmesinn kimsyee çok zor dönemler rabbim yardmcımız olsun 2. aşılaman olucak inş cnm ..

allah razı olsun canım.çok teşekkür ederim senin ki ne durumda inş.adet olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış dikkat et kendine canım inş bebegin seninledir

allah razı olsun canım.çok teşekkür ederim senin ki ne durumda inş.adet olmazsın hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynıymış dikkat et kendine canım inş bebegin seninledir

canim benim uzulme hersey bir hayir vardir benimde tutmadi .insallah sonraki asilamamiz tutar .basta can sagligi sonrada RABBIM insallah bizi en kisa zamanda anne yapar-

slm cnm ne yaptin belli oldumu asilama sonucun öz-me

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…