cnm herkeste aynı belirtiler genelde bel ağrısı .. progestandan die düşünüyrum bnde kulanıyrum çünkü .. inş tutmuştur cnmmm ya çift çizgi çıkmışş :) ben adetimi beklicem olmazsam yapcam üzülmeye gerek yok bu kadar sabrettim olursa nasılssa çıkacak testte ... herkes 12. yapıo çıkıo bizim cuma 12. ama ben yapmıcam cnm ... hakkımızda hayrlısı olsun cnm
öz_me canım şimdi öylesine test yapim dedim evde vardı ama 2 yıl önce almıştım duruyodu evde bi bakim dedim sonuç tek çizgi üzgünüm herhalde olmadı canım ya.ama daha günüm dolmadı bakalım beklicem adetimi dr dedi güne kadar adet olmazsam kan tahlili yapcam
tabiki üzülmemek gerekir ama sabırsız davranıyorum biraz. cuma günü 11.gün değil mi. dr bana 11. gün gel dedi. erken gebelik testinde de çift çıkmasının nedeni çatlatma iğnesi olabilir. diğer normal gebelik testinde hiiiiç çizgi yok. benin çizgi var yapayalnız :)
cnm o idrar testleirne güvenme onlar kesin deil kan testinde çıkar kesin bekle gününü cnmm az kalmış zatenn ...
zaten yapmış olmak için yaptım zaten negatif çıkacagını bile bile yaptım ama herhalde adet olcam ama yinede son güne kadar beklicem gelişmelerden haberdar edrim
tabiki üzülmemek gerekir ama sabırsız davranıyorum biraz. cuma günü 11.gün değil mi. dr bana 11. gün gel dedi. erken gebelik testinde de çift çıkmasının nedeni çatlatma iğnesi olabilir. diğer normal gebelik testinde hiiiiç çizgi yok. benin çizgi var yapayalnız :)
zaten yapmış olmak için yaptım zaten negatif çıkacagını bile bile yaptım ama herhalde adet olcam ama yinede son güne kadar beklicem gelişmelerden haberdar edrim
e 81 merhaba nasilsin asilamanin kacinci gunu .nasil gidiyor umarim ALLAH gönlune göre verir cnm
canım bugün 14.günüm ama adet olcam herhalde karnım ve belim agrıyo az öncede kahverengi leke gelmiş cok üzüldüm ya olmadı herhalde
canım bugün 14.günüm ama adet olcam herhalde karnım ve belim agrıyo az öncede kahverengi leke gelmiş cok üzüldüm ya olmadı herhalde
bende 14 şubatta aşılama oldum bende beklemedeyim benim tek sorunum eşimin ileri hızlı hareketli siperm sorunu o kadar allah yardımcımaz olsun
canım morelini bozma yerleşme kanamısı ola bilir kahverengi geldi dyosun geneld yerleşmede oluyo sonucu bize yaz merak ediyoz
inş dedigin gibidir canım sonucu tabiki de yazarım
merhaba asilaman hayirlis olsun insallah bebeisn seninledir.canim idar tetsiyle cikmasi icin adet gunun gecmesi lazim oyuzden moralini bozma ancak kan tetsi yapman lazim 12.gun kan testi yap cikar sonucun.
mrb canım bugün tam 2 hafta oldu ama ben hala test yapmadım pazartesi yapmayı düşünüyorum çünkü erken test yapıp üzülmek istemiyorum güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimizin olur
canım ozamn büyük ihtimalle hamile ola bilirsin ya çatlıcam meraktan yaptr lütfen benimde eşimde hareket sorunu var neler yaptınız bilmek istiyorum biraz anlatırmısın nekadar tedavi uyguladınız bizim ileriharekkete öce yüzde5 di 3 aysonra yüzde yüzde 30 çıktı sayımız oldukça iyi şimdi iki ay daha ilaç tedavisi var olmazzsa doktr isterseniz aşılamaya geçeriz dedi herelda aşılamada yıkıyolar sprem hareketi artyomuşama bizi bi yüzde 20 daha artarsa normele dnüyo birazdaha denemek istiyom yaza kadar sen neler yaptın anlatırmısın rica etsem
ayy canım aynı durumdayız bnm de eşim ocak 21 de ameliyat oldu bzmde hareketimiz %20 ileri hareket neden +4:%5 bende haz
rana kadar deneyip sonra aşılama düşünüorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?