yeni aşılama yaptıran arkadaşlar

arkadaşlar merhaba. ben de 3 ay önce aşılama yaptırdım, kimyasal gebelik geçirdim. kendiliğinden olur diye bekledik ama olmadı. bu ay 18 şubatta aşılama yaptık yine. bugün 11 gn. bu 11 gün içinde ara ara kasık ağrım oldu. başka bir belirtim yok. geçenki aşılamada böyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum. bu tutmadığı anlamına mı geliyor. bizim hiçbir problemimiz yok. her değer yerinde. ama işte Rabbim nasip etmiyor. Vardır her şeyde bir hayır. bu tarz ağrı yaşayıp tutttuğu oldu mu??? dayanamayıp yarın test yapıcam. 12. gün belli olur herhalde değil mi. hakkımızda hayırlısı...pek ümidim olmasa da... (

Canım Sen Ben birde Oz_me üçümüz aynı gün aşılama yaptırmışız. bende adet ağrısı var. pazartesi günü adet günü. Yarın dr gideceğim.İnş bebişler yapışır peşimizi bırakmaz :)Benim aşılamam biraz zor oldu. kanamam felan oldu. rahim filminden zor geçti. midemde çok fena ekşime ve bel ağrısı var ama muhtemel oda progestan dan kaynaklı.

Canım inş bebeklerimizi tutunmuştur. Allah isteyen herkese versin. Benım ilk aşılamada kanama olmuştu ama nedense bu sefer bir damla dahi akmadı. Ama ağrı olması biraz tedirgin ediyor beni. adet ağrısı ama öyle dayanılmayacak gibi değil. çok nadir giriyor ağrı. benim de son adet günüm 4 ocaktı. muhtemelen ben de pazartesi ya da bir iki gün gecikmeyle adet olacağım. Ama inş olmayız. :) Ama dayanamıycam ben yarın test yapacağım. olacağı varsa olur artık. kafaya tak tak nereye kadar... Rabbim isterse verir zaten. Dua etmekten başka çare yok. Allah yüzümüzü güldürsün inş bu ay..

keçi boynuzuna bende bu ay basladım havuc suyu verdim ilk ay bde arjinmax ilacını ama bence cnm hızlı olsun isitiosanız bebeğin ameliyat olmalı demişti eşimin doktoru bend-ce değeriniz düşük öle beklemekle olmaz

canım naptın adet oldunmu

bekliyorum acayip degişik lekeler geliyo pembemsi hafif kırmızı kahverengi lekeler bende anlamadım.önceki adetlerimde adet olmadan 1 hafta önce kahverengi lekeler gelirdi anlardım ki regli olcam ama bu sefer biraz daha farklı yarın son jelimi kullancam cumartesi de adet olmassam kan tahlili yaptırcam canım ilgilendigin için teşekkür ederim sonuç ne olursa olsun haberdar ederim sizleri

inş. bebegin tutunur canım aşılaman hayırlı olsun

canım benim de şuan öyle çok az bir ik damla kanamam var heralde adet oluyorum ALLAHTAN hayırlısı diyelim hemen 2. aşılamayı başlayacağım yarın doktorumu ararım kontrole giderim büyük ihtimal inşallah senin yerleşme kanamasıdır olur inşallah benim olmadı nasip işte 2.aşılamamda tutmasa hemen tüp bebeğe geçeceğim yaş itibariyle bekleme gibi bir lüksüm yok artık üzgünüm ama nasip işte

benim lekelenmem de bi tuhaf cok degişik şeyler geliyo ama karnım ve belim adet olacakmışım gibi agrıyo ben 2. aşılamayı hemen yaptırırmıyım bilmiyorum ama benim de yaş geçiyo 32 oldum artık anne olmak istiyorum canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun

hayırlısı canım ben test yapmayacağım çünkü yarına kalmaz adet olurum zannetmiyorum artık benim yerleşme kanaması felan değildir çanım inşallah senin öyledir benim de yaş 30 bende anne olmak istiyorum evladımı koklamak istiyorum eşimi baba yapmak daha neler neler hayırlısı diyorum tekrar sen ne yapacaksın test yapacakmısın canım

benim de herhalde yarın olur çünkü yarın adet günüm eger adet olmazsam cumartesi veya pazartesi yaparım

canım hakkında hayırlısı senin eşindeydi demi sorun

canım eşime ameliye
at demedi bikaç dkr gittik variskos yok renkli ultrasyonlarda çekildi temiz çıktı yani bide ilaçtan sonra yüzde 5 den yüzden 30 çıktı ondan bekleyin dyo kafam karışıyo şimdilik bekliyoz olmazsa mayıs haziranda yaptrcam aşılama bide hareket sorunu ilaçla tedavi edildihinde aşılamada şans dahada artar şimdiki deherlerle yapmak var bide biraz daha artdıhında yapmak var allah hakkımızda hyaırlısını versin inş

evet ayn gün oldukk ben belki yarın test yapcam daha adeitm gelmedi ama olcam gibi belim kırılıyorrrrr sankii çok ağryorrr 2. aşılama yolu göründü bana

evet ayn gün oldukk ben belki yarın test yapcam daha adeitm gelmedi ama olcam gibi belim kırılıyorrrrr sankii çok ağryorrr 2. aşılama yolu göründü bana

Bendede adet belirtileri başladı. bugün dr gittim hcg istedi. Bende Özelde değilde sağlık ocağına gittim. orda yaptırdım(Çünkü adet belirtilerim var hemde ücretsiz yapılıyor)

canim nasilsin asilaamnin kacinci gunu umarim bebeisn seninledir.korkma hamile kalincada sanci oluyormus zaten.hayirli haberlerini bekliyorum.bende 3. asilamam icin basladim muhtelemen 13 mart 14 mart asilamam olcak .hayirlis neyse o olsun cnm.

canim nasilsin asilaamnin kacinci gunu umarim bebeisn seninledir.korkma hamile kalincada sanci oluyormus zaten.hayirli haberlerini bekliyorum.bende 3. asilamam icin basladim muhtelemen 13 mart 14 mart asilamam olcak .hayirlis neyse o olsun cnm.

cnm bugn yaptım ben idrar testi ama negatif çıktı bende 2. aşılamaya hazrlıorum kendiimi olcam gibi heran gelebilir kırmızılar(( bugn 12. gün cnm

Bendede adet belirtileri başladı. bugün dr gittim hcg istedi. Bende Özelde değilde sağlık ocağına gittim. orda yaptırdım(Çünkü adet belirtilerim var hemde ücretsiz yapılıyor)

yaa sonuç ne cnm ? inş pozitiftir bend ebugn yaptım ama negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…