arkadaşlar merhaba. ben de 3 ay önce aşılama yaptırdım, kimyasal gebelik geçirdim. kendiliğinden olur diye bekledik ama olmadı. bu ay 18 şubatta aşılama yaptık yine. bugün 11 gn. bu 11 gün içinde ara ara kasık ağrım oldu. başka bir belirtim yok. geçenki aşılamada böyle bir şey olduğunu hiç hatırlamıyorum. bu tutmadığı anlamına mı geliyor. bizim hiçbir problemimiz yok. her değer yerinde. ama işte Rabbim nasip etmiyor. Vardır her şeyde bir hayır. bu tarz ağrı yaşayıp tutttuğu oldu mu??? dayanamayıp yarın test yapıcam. 12. gün belli olur herhalde değil mi. hakkımızda hayırlısı...pek ümidim olmasa da...(
canım hakkımızdbide hayırlısı olsun gel birbirimizi devamlı takip edelim belki beraber hamiş oluruz benim eşim amaliyet olmadı tahliller temiz di doktr sade harekette sorun var dedi uzun yıllar sigara içmiş 1 yıl oldu bırakalı osigara kalitesi düşürmüş olabilir bide hiç sağlılklı beslenmiyo bende deneyim dyom hazirana kadar yada mayıs aşılama yapmak istiyom hayırlısı canım inş aşılamaya gerek kalmadan olur allah isteyen herkeze versin ben çok üzülüyodum ama burda yazanları okuyunca bazı arkadaşlarımızda hiç sperm bulamıyolarmış bazıların daha büyük sorunlar var ama çohu hamile kalıyo inş bizimde olur sen başka ekstra bişey yapıyonmu ben keçi boynuzu yapıyorum
canım naptın adet oldunmu
ben araniza yeni katiliyorum benim ikinci asilamam ins tutar allah hepimizin yardimcisi olsun.
inş. bebegin tutunur canım aşılaman hayırlı olsun
canım benim de şuan öyle çok az bir ik damla kanamam var heralde adet oluyorum ALLAHTAN hayırlısı diyelim hemen 2. aşılamayı başlayacağım yarın doktorumu ararım kontrole giderim büyük ihtimal inşallah senin yerleşme kanamasıdır olur inşallah benim olmadı nasip işte 2.aşılamamda tutmasa hemen tüp bebeğe geçeceğim yaş itibariyle bekleme gibi bir lüksüm yok artık üzgünüm ama nasip işte
hayırlısı canım ben test yapmayacağım çünkü yarına kalmaz adet olurum zannetmiyorum artık benim yerleşme kanaması felan değildir çanım inşallah senin öyledir benim de yaş 30 bende anne olmak istiyorum evladımı koklamak istiyorum eşimi baba yapmak daha neler neler hayırlısı diyorum tekrar sen ne yapacaksın test yapacakmısın canımbenim lekelenmem de bi tuhaf cok degişik şeyler geliyo ama karnım ve belim adet olacakmışım gibi agrıyo ben 2. aşılamayı hemen yaptırırmıyım bilmiyorum ama benim de yaş geçiyo 32 oldum artık anne olmak istiyorum canım ne zaman test yapmayı düşünüyosun
hayırlısı canım ben test yapmayacağım çünkü yarına kalmaz adet olurum zannetmiyorum artık benim yerleşme kanaması felan değildir çanım inşallah senin öyledir benim de yaş 30 bende anne olmak istiyorum evladımı koklamak istiyorum eşimi baba yapmak daha neler neler hayırlısı diyorum tekrar sen ne yapacaksın test yapacakmısın canım
hayırlısı canım ben test yapmayacağım çünkü yarına kalmaz adet olurum zannetmiyorum artık benim yerleşme kanaması felan değildir çanım inşallah senin öyledir benim de yaş 30 bende anne olmak istiyorum evladımı koklamak istiyorum eşimi baba yapmak daha neler neler hayırlısı diyorum tekrar sen ne yapacaksın test yapacakmısın canım
canım eşime ameliyekeçi boynuzuna bende bu ay basladım havuc suyu verdim ilk ay bde arjinmax ilacını ama bence cnm hızlı olsun isitiosanız bebeğin ameliyat olmalı demişti eşimin doktoru bend-ce değeriniz düşük öle beklemekle olmaz
Canım Sen Ben birde Oz_me üçümüz aynı gün aşılama yaptırmışız. bende adet ağrısı var. pazartesi günü adet günü. Yarın dr gideceğim.İnş bebişler yapışır peşimizi bırakmaz :)Benim aşılamam biraz zor oldu. kanamam felan oldu. rahim filminden zor geçti. midemde çok fena ekşime ve bel ağrısı var ama muhtemel oda progestan dan kaynaklı.
evet ayn gün oldukk ben belki yarın test yapcam daha adeitm gelmedi ama olcam gibi belim kırılıyorrrrr sankii çok ağryorrr2. aşılama yolu göründü bana
evet ayn gün oldukk ben belki yarın test yapcam daha adeitm gelmedi ama olcam gibi belim kırılıyorrrrr sankii çok ağryorrr2. aşılama yolu göründü bana
canim nasilsin asilaamnin kacinci gunu umarim bebeisn seninledir.korkma hamile kalincada sanci oluyormus zaten.hayirli haberlerini bekliyorum.bende 3. asilamam icin basladim muhtelemen 13 mart 14 mart asilamam olcak .hayirlis neyse o olsun cnm.
Bendede adet belirtileri başladı. bugün dr gittim hcg istedi. Bende Özelde değilde sağlık ocağına gittim. orda yaptırdım(Çünkü adet belirtilerim var hemde ücretsiz yapılıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?