vala cnm bnde pek girmiom öle arada bakıorum uznaıom sürekli ya o jelde ne garippp açıorum fışkırıo sende de oluomu cnm?hayır canım bende uyku hali yok.sadece agrılar var hehalde oda verilen jelden kaynaklanıyor.bu arada yeni girebildim kusura bakma sendende ses cıkmadı
selam tesekur ederim seninkide hayirli olsun cnm insallah bebislerimiz bizimledir
merhaba ne zaman oldu aşılaman.
nasıl fışkırıyo anlamadımvala cnm bnde pek girmiom öle arada bakıorum uznaıom sürekli ya o jelde ne garippp açıorum fışkırıo sende de oluomu cnm?
nasıl fışkırıyo anlamadım
içindeki ilaç cnm yaa azcık çıkıo
içindeki ilaç cnm yaa azcık çıkıo
walla ben ucunu kırıyorum sonra uyguluyorum hiç fışkırmadı acaba uygulamadan önce sıkıyomusun ondan olabilirmi acaba.bu arada halsizlik ve uyku halinin olduguna yazmışsın sanırım seninki tuttu bende öle bişe yok
walla ben ucunu kırıyorum sonra uyguluyorum hiç fışkırmadı acaba uygulamadan önce sıkıyomusun ondan olabilirmi acaba.bu arada halsizlik ve uyku halinin olduguna yazmışsın sanırım seninki tuttu bende öle bişe yok
ya yok cnm salamıom sıkmıyorumda ucunu kırıdğımda fışkırıo :) ay tutsa şmdi beli olur mu acaba çok merk ediyorummmmm :) cnm herkesin vucudu farklıı belki sende hiç ağrı olmucakk belli olmaz tutmuştr inş cnm ikimizinkide .. ne zaman test yapcaksın ??
canım bana jel bittikten sonra kan testi yaptır dedi o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum sen ne zaman yapmayı düşünüyosunya yok cnm salamıom sıkmıyorumda ucunu kırıdğımda fışkırıo :) ay tutsa şmdi beli olur mu acaba çok merk ediyorummmmm :) cnm herkesin vucudu farklıı belki sende hiç ağrı olmucakk belli olmaz tutmuştr inş cnm ikimizinkide .. ne zaman test yapcaksın ??
ya yok cnm salamıom sıkmıyorumda ucunu kırıdğımda fışkırıo :) ay tutsa şmdi beli olur mu acaba çok merk ediyorummmmm :) cnm herkesin vucudu farklıı belki sende hiç ağrı olmucakk belli olmaz tutmuştr inş cnm ikimizinkide .. ne zaman test yapcaksın ??
şimdi belli olacagını sanmıyorum test yapıpta negatif çıkarsa üzülürsün yapma şimdi bekle bakalım inş tutmuştur
şimdi belli olacagını sanmıyorum test yapıpta negatif çıkarsa üzülürsün yapma şimdi bekle bakalım inş tutmuştur
ya jelin bitmsine daha var bugn 5.yi kulandım daha 10 tane var :)
ya jelin bitmsine daha var bugn 5.yi kulandım daha 10 tane var :)
nasıl 5.kullandın ben aşılamanın ertesi günü jeli kullanmaya başladım.dr öle dedi 9 tane kullandım 6 tane kaldı nasıl oluyo ki bu sen ne zaman kullandın aşılamadan sonra başlamadınmı yani sonraki gün
nasıl 5.kullandın ben aşılamanın ertesi günü jeli kullanmaya başladım.dr öle dedi 9 tane kullandım 6 tane kaldı nasıl oluyo ki bu sen ne zaman kullandın aşılamadan sonra başlamadınmı yani sonraki gün
sürekli sayfayı yenilemekten bıktım canım ben burdayım gitti sanma
aynen cnm bnde anlamadım bu forumu yaaa kim ne yazmış görmüyorum okadar kişiye yazıyrum ama br trlü bakamıoyorummm bnde burdaym bakıom cvp yok gibi görünüo anca 2 -3 kez yeniliorum öle görüyrum acaba b püf noktasımı var bu işin ..sürekli sayfayı yenilemekten bıktım canım ben burdayım gitti sanma
cnm ben 18 şubatta aşılama oldum 19 şubatın sabahında başladım jele .
aynen cnm bnde anlamadım bu forumu yaaa kim ne yazmış görmüyorum okadar kişiye yazıyrum ama br trlü bakamıoyorummm bnde burdaym bakıom cvp yok gibi görünüo anca 2 -3 kez yeniliorum öle görüyrum acaba b püf noktasımı var bu işin ..
bilmiyorum ki bende sürekli yeniliyorum dedigin gibi anacak 2 3 kezden sonra görüyorum yazdıklarımı herhalde yazılan cevap verdigin yeri begenirsen bildiri geliyo ordan görünüyo
cnm ben 18 şubatta aşılama oldum 19 şubatın sabahında başladım jele .
anladım ben 14 şubatta oldum aşılamamı ben aynı gün aşılama yaptırdık sanıyodum tamam o zaman dogru
bilmiyorum ki bende sürekli yeniliyorum dedigin gibi anacak 2 3 kezden sonra görüyorum yazdıklarımı herhalde yazılan cevap verdigin yeri begenirsen bildiri geliyo ordan görünüyo
herlde ozaman begenelim bizdee:)
anladım ben 14 şubatta oldum aşılamamı ben aynı gün aşılama yaptırdık sanıyodum tamam o zaman dogru
yok cnm aynı gün deil işte aramızda 4 gün var hamile kalırsak beraber sayarız günlerimizi :))))
yok cnm aynı gün deil işte aramızda 4 gün var hamile kalırsak beraber sayarız günlerimizi :))))
inş canım beraber sayarız ama benim umudum yok gibi
inş canım beraber sayarız ama benim umudum yok gibi
öle düşünme cnmmm olumlu düşün .... olacak inş... olmazsadaa 2. aşılamaya geçersin şans daha da artıyr ozmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?