Yeni Baştan Hayat...

Gerçekten çok sevindim sizin adınıza =)
Umarım istediğiniz kiloya gelirsiniz en yakın zamanda.
Bu arada yuruyusumu de yaptim yarım saat. hızlı tempolu.simdi akşam yemegı yicez salata ☺

Sabah 1 dilim kızarmış ekmek bitki çayı öğlen rende havuç peynir yumurta tukettim bakalım nasıl birgün olacak

Sabah 1 dilim kızarmış ekmek bitki çayı öğlen rende havuç peynir yumurta tukettim bakalım nasıl birgün olacak

Bende sporumu yaptım, haftasonu yapamamıştım kendimi kötü hissediyordum, şimdi iyi hissettim. =)
Eve gidince kahvaltı olarak bugünlük muz ile süt içmeyi düşünüyorum. Umarım ikimizinde güzel geçer bugünü =)

ben kendimi aştı m bugün diyeti mi bzomadim heralde artık bozmam akşam yoğurdu mu yicem sadece. bakalım yarın tartida fark olacak mi

Bu azimle inersiniz bence =)
bu sabaahhhhh 67 geldimmmmmmmm çoook mutluyum ve çoook kaararlı midem açlıktan kazınsada tek yediğim mısır patlağı 1 tanecik. normalde hayatta kendime dur diyemem ama hemen gaz veriyorum bu kadar emek boşa mı çıksın yapma bak sadece 2 3 hafta tutacan sonra az da olsa herşeyden yersin diyorummmmm :))) bu sabah rende havuç öğle ton balığı brokoli akşam 200 gr et mantar yedim. sanırım yakın zamanda ilk hedefime ulaşabilcem:)

Çok sevindim valla, tebrik ederim
Darısı başıma =)

Valla harika gidiyorsunuz =))
bende kendime şaşırıyorum canım şu 13 günü tamamlayabilirsem iyi de. baya zorluyor yorgun oluyorum çok. 6. günden ititbaren bırakılabiliyor olmazsa bırakıp normal diyete geçerim haftasonu. gözümün önünde uçuşuyor yiyecekler :) bir yandan da sabret diyorum ne kaldı. kararsızım bakalım:)

Mümkün olduğu kadar sabredin. Arada bir gün bir öğün kaçamak yapın olmazsa nefsi köreltmek için.

Mümkün olduğu kadar sabredin. Arada bir gün bir öğün kaçamak yapın olmazsa nefsi köreltmek için.
elimden geleni yapıyorum umarım devam edebilirm çünkü benm asıl vermek istememe sebebim çok çok hayati önem taşıyor benm açımdan

Merhaba,
Naptınız başlayabildiniz mi?
Hani başlarken bahsetmiştim ya bir çocuk vardı yaklaşamıyorum diye okulda gördüm sevgili yapmış kendine sonrasında ilk 2 gün depresyon gelsin çikolatalar gitsin kolalar sonra o hırsla bi başladım leslie de yapıyorum jillian da ilk baş kalp acısından jillian acısını anlamadım jillianın acısı yeni yeni çıkıyor kararlıyım mart ortalarında 60 düşüp fıstık gibi olucam .:))

Motivasyon çok önemli, ve sizin de motivasyon için iyi bir sebebiniz var. Her zorlandığınızda aklınıza geldikçe devam etmek isteyeceksinizdir =)

Motivasyon çok önemli, ve sizin de motivasyon için iyi bir sebebiniz var. Her zorlandığınızda aklınıza geldikçe devam etmek isteyeceksinizdir =)
İnşallah öyle olucak pazartesiyle salı yapamıyorum okuldan geç çıktığım için ama kalan 5 gün aksatmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…