Ben imkanı yok kalori sayımı yapamam yaa
Beceremem ki ben herseyin tadına bakarım ucundan nasıl hesaplarım.hepsi karışır.
bugün daha iyiydi canım ama malesef kilo da değişim yok hatta artış var gibi. bugün yürüyüş yapamadım eşim rahatsız onunla ilgileniyorum zaten okuldan da epey geç çıktıkİlk günden olması kötü olmuş ama ne yapıyoruz, devam ediyoruz
Moralimizi bozmuyoruz ve kendimizi üzmeden diyete daha çok yoğunlaşıyoruz =)
onu bende kullnıyorum egzersızlerde ekleniyor kontrol için çok güzelBu arada uygulamanın adı FatSecret. Her türlü yemek var, Türk yemekleri dahil. Olmayan yemekleri de siz ekleyebiliyorsunuz.
bugün daha iyiydi canım ama malesef kilo da değişim yok hatta artış var gibi. bugün yürüyüş yapamadım eşim rahatsız onunla ilgileniyorum zaten okuldan da epey geç çıktık
çok çok teşekkür ediyorumGeçmiş olsun çok
çok çok teşekkür ediyorum
Beceremem ki ben herseyin tadına bakarım ucundan nasıl hesaplarım.hepsi karışır.
Selamlar,
Sizin nasıl gidiyor? Umarım bebek de iyidir =)
ben şehir dışındaydım daha bugn geldim yarın sıkı bir biçimde başlıyorum hayırlısı ile. bu haftasonu biraz kaçırmalı ooldu benm malesef. yaın hemen toparlanıyorumMerhabalar,
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Bebek iyi canım bende iyiyim teşekür ederim.... diyet iyi gidiyor bu işi bırakmak yok artık. 3 hafta oldu başlayalı. Ve 4.5 kilo gitti cok sukur. Bugün 87.7 idi.
ben şehir dışındaydım daha bugn geldim yarın sıkı bir biçimde başlıyorum hayırlısı ile. bu haftasonu biraz kaçırmalı ooldu benm malesef. yaın hemen toparlanıyorum
canıımmm bende giremiyorum yoğunluktan nete. ama iyi gidiyorum 69 da takıldım sabah domates peynir 1 ekmek öğlen az bulgur pilavı ara mısır patlağıBugünüm güzel geçti, sporumu da yaptım. Bu hafta kilo vermeyi umuyorum. Yeme düzenime de dikkat etmeye başladım.
=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?