Yeni Baştan Hayat...

Bugün kalori saymaya başladım tekrar. Sanırım bende en çok işe yarayan diyet şekli bu oldu.
Sporuma da gittim. Bugün düzene girmeye başladım, umarım böyle devam eder =)

Beceremem ki ben herseyin tadına bakarım ucundan nasıl hesaplarım.hepsi karışır.

Beceremem ki ben herseyin tadına bakarım ucundan nasıl hesaplarım.hepsi karışır.

Telefon için uygulama var. Gram gram yazabiliyorsunuz yediklerinizi. Kalori değerleri orada var zaten. Ben onu kullanıyorum. Ayrıca siteler de var. Kalorinin güzel yanı istediğinizi yiyebiliyorsunuz. Tabii karbonhidrata falan dikkat etmek gerekiyor. Yani aslında o kadar zor değil, gayet kolay. =)

Bu arada uygulamanın adı FatSecret. Her türlü yemek var, Türk yemekleri dahil. Olmayan yemekleri de siz ekleyebiliyorsunuz.

İlk günden olması kötü olmuş ama ne yapıyoruz, devam ediyoruz
Moralimizi bozmuyoruz ve kendimizi üzmeden diyete daha çok yoğunlaşıyoruz =)
bugün daha iyiydi canım ama malesef kilo da değişim yok hatta artış var gibi. bugün yürüyüş yapamadım eşim rahatsız onunla ilgileniyorum zaten okuldan da epey geç çıktık

Bu arada uygulamanın adı FatSecret. Her türlü yemek var, Türk yemekleri dahil. Olmayan yemekleri de siz ekleyebiliyorsunuz.
onu bende kullnıyorum egzersızlerde ekleniyor kontrol için çok güzel

Merhabalar,
Uzun zamandır giremiyordum, burayı bayağı ihmal etmiş oldum. Ama artık tekrar buralarda olucam gene sorun olmazsa =)

Olmadığım arada neler olduğunu anlatmam gerekirse, kilomda değişiklik yok maalesef hala. Ama sporun etkisiyle sanırım 1 beden kadar inceldim. Bugün alışverişe çıktığımda farkettim onu da. Artık L beden giyinebiliyorum
Kot olarak da 1 beden küçük oldu. Bu beni hem çok sevindirdi hem de motive etti =)
Açıkcası geçen bu zamanlarda yememe dikkat edemedim, bazen gün geldi fazla abarttım gün geldi normaldi ama anca birbirini dengeledi ve kilo almadım, ama maalesef veremedim de. Bundan sonra yememe de dikkat edebilirsem harika olur diye düşünüyorum.
Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek... =)

Selamlar,
Sizin nasıl gidiyor? Umarım bebek de iyidir =)

Bebek iyi canım bende iyiyim teşekür ederim.... diyet iyi gidiyor bu işi bırakmak yok artık. 3 hafta oldu başlayalı. Ve 4.5 kilo gitti cok sukur. Bugün 87.7 idi.

Merhabalar,
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?
ben şehir dışındaydım daha bugn geldim yarın sıkı bir biçimde başlıyorum hayırlısı ile. bu haftasonu biraz kaçırmalı ooldu benm malesef. yaın hemen toparlanıyorum

Bebek iyi canım bende iyiyim teşekür ederim.... diyet iyi gidiyor bu işi bırakmak yok artık. 3 hafta oldu başlayalı. Ve 4.5 kilo gitti cok sukur. Bugün 87.7 idi.

Tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsiniz. Devamını da dilerim =)

Bugünüm güzel geçti, sporumu da yaptım. Bu hafta kilo vermeyi umuyorum. Yeme düzenime de dikkat etmeye başladım.
=)

Bugünüm güzel geçti, sporumu da yaptım. Bu hafta kilo vermeyi umuyorum. Yeme düzenime de dikkat etmeye başladım.
=)
canıımmm bende giremiyorum yoğunluktan nete. ama iyi gidiyorum 69 da takıldım sabah domates peynir 1 ekmek öğlen az bulgur pilavı ara mısır patlağı
akşam kuru fasulye ve 3 kaşık pilav tükettim. spor yapamadım hamileyim sanıyordum bugün kan testi yaptıp hüsrana uğrayana kadar. ama yarından itibaren spora da başlıyroum

Selamlar Ben 19 yaşındayım boyum 1.80 kilom 100 aslında 130 kiloydum 30 kilosunu yazın verdim normalde 70 kilodan yukarısını görmemiştim fakat üniversite sınavına çalışırken çok fazla abur cubur yedim ve 1 senede yaklasık 40 kilo aldım .Şimdi marta kadar 60 a düşmek istiyorum birden kilo aldığım için çok çabuk kilo verebiliyorum .Ha bi de üniversitede hoşlandığım bi çocuk var ve fazla kilolarım yüzünen asla kendime özgüvenim yok o yüzden onunla konuşamıyorum ki normalde çekingen değilimdir vaktinizi ayırıp yardım ederserseniz çok sevinirim .Marta beklesin beni elbiseler kısa etekler whuuu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…