Ne kadar sorunlu bir eşiniz var CADIARZU milletin içinde tabak fırlatmak ne demek ya..Allah sabır versin, neden annenlere gitmeni istemiyor?
Sen zamaninda cok taviz vermis olacaksinki simdi neye sinirlenirse sinirlensin direk aileni bahane ediyor..Hic bir es aile ile görüsmesini engelleyemez bir kadinin, buna haklari yok.
Kaynanan nasil biri bilemiyorum ama git ona anlat oglun böyle böyle yapti de.Hatta tehtit et dayanamiyorum,milletin icinde rezillikler cikariyor de,böyle devam ederse oglumuda alir giderim de..akannehir..Bazen erkekleri Tehtit etmek gerekiyor,ses susup basif durunca,herseyin hakimi onlarmis gibi davraniyorlar...Belkide adam baska birseye kizdida bunlari bahane ediyor kim bilir..?
o kesin ama bi tahta değil çok eksik tahta var...:mymeka:Kusura bakma güzelim ama esinin bir tahtasi noksan herhalde....-tatlicadiarzu-
çok kızdım ya eşin olacak adama
ne demek insanların içinde seni ağlatıp tabak fırlatmalar artistlik yapıp bağırmalar
seni utandırmaya gururunu kırmaya ne hakkı var
böyle erkekleri görünce nefret ediyorum onlardan ya karşındaki karın senin karın
düşmanın değil severek evlendiğin kadın ne hakla böyle davranırsın ki
off içim daraldı valla
haddini bildir canım onun kendini bi halt sanmasın erkek diye
Kusura bakma güzelim ama esinin bir tahtasi noksan herhalde....-tatlicadiarzu-
Ne kadar yüz vermişsiniz adama..
Şimdi çıkmış tepenize,iner mi hiç?:1closedeyes:
Dogru söylüyorsun arkadasim....
Lakin cikardigin gibi inidrmeyide bileceksin....
Deli deliyi görünce elindeki degneyi atarmis der Anneannem hep....baktin gördün karsindaki deli sende ondan deli ol...bak o zaman nasil o akilli olacak....:hulya:
Esinin bu tavirlarina bir dur demen lazim canim...yapamiyorsan hicte cekme derim.....bu tip insanlarla bir hayat sürdürmek icin gercektende cok güclü bir karekterde olmak lazim.
evlendikten soonra dengezizlikle cıktı asabiydi falan biraz ama bölede değildi..Ya pardon ama eşin siz evlenmeden önce de böyle dengesizmiydi
Dogru söylüyorsun arkadasim....
Lakin cikardigin gibi inidrmeyide bileceksin....
Deli deliyi görünce elindeki degneyi atarmis der Anneannem hep....baktin gördün karsindaki deli sende ondan deli ol...bak o zaman nasil o akilli olacak....:hulya:
Esinin bu tavirlarina bir dur demen lazim canim...yapamiyorsan hicte cekme derim.....bu tip insanlarla bir hayat sürdürmek icin gercektende cok güclü bir karekterde olmak lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?