Benim büyüklerim de;
"gördün deli,kaç geri" der..kaydirigubbakcemile
Belki de ondan ben uğraşmıyorum..
Olmuyorsa çekip gidiyorum..
canım eşini karşına alıp konuşmayı denedin mi hiç?
güzelim tabiki haketmedin hangi kadın eşi tarafından horlanmayı ve toplum içinde küçük düşürülmeyi hakederki ekonomik özgürlüğün varmı bilmiyorum ama ben olsaydım böyle dengesiz bir eşle asla devam edemezdim benim eşim bana sevgiden önce saygı duyar sizin evliliğinizde sanırım saygı kavramı eksik saygı olunca sevgi kendilinden gelir benim düşüncem böyle canım Allah yardımcınız olsun ve o eşin kalbine merhamet ve sevgi koysun....
kimse süper bi hayat yaşamıyo tabi herkezin sorunları var ama bölede değilki.uyumsuz değilim ama içinde fesatlık varsa birinin istersen mükemml ol farketmiyo.yorgunum,mutsuzumihuzursuzum,kalbimi kıran ellerin bana sarılması bile gelmiyo içimden haketmedim bunları ben...
Sorun sadece annenizle görüşmek değilmiş gibi geldi bana..
Sanki eşiniz sizin yanınızda mutlu olamıyor..
Sürekli sizi bile bile kırdığına,üzdüğüne göre..
evet ablacım haklısın.ya ben aslında çok ılımlı bi insanım ne bilim sinirim strsim hiç yoktur her yastan her ortamdan insanla anlaşırım sessiz sakinim ne istiyo bu adam benden anlamadımm
Böyle oldugun icin zaten bunlara maruz kaliyorsun.....
Yeri geldimi cirkef ol, hakkini sonuna kadar savun, eli masali ol, bak bakalim böyle yapabiliyormu esin olacak adam.
Sessiz buldukca cikiyor tepene....ben olsaydim o pastanede rezillik cikarirdim....o tabaklari onun kafasinda kirardim....imdat imdat diyede ciglik atardim sonra-tatlicadiarzu-
Rezillik böyle olmaz böyle olur diye gösterirdim ona.....:mymeka:
işte ne bilim insanlara karsı rezil olmayalım diye hiçbişe yapmadımo aanda tabi ama nasıl gururum incildi ben bilirim..o anlamaz böle seylerden ruhunda öküzlük var biliyorum.kırıldımı rezilmi oldu gururumu incildi demez.. eğer eli maşalı olsam hiç değişceni zannetmiyom daha kötü olur diye düşünüyorum bulundugumuz durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?