Yeni bi olay daha...bıktım artık...

Arkadaşım kusura bakma ama sende bu koca varken
Senin konular topicler bitmez
Allah kolaylık versin

okypete sana katılıyorum...
Eşi, kendini gardiyan eees i de, mahkum yapmış oynatıyor.
Kendini ne sanıyorsa artık.
Allah herkese akıl fikir versin...

valla canım önceki konularını da okumuştum zaten okypete de hatırlattı

bu adamın sana hiiiiçççç saygısı yok ve bu iş böyle de devam edecek belli

bence oturup karar vermen lazım artık bu deveyi güdecek misin bu diyardan gidecek misin çocuk var deme lütfen annesi bu kadar ezilen bir çocuğun boşanmış bir ailede büyümesi onun ruh sağlığı için çoookkk daha iyi olacaktır emin ol

ah bu kocalar..bence sorun orda annesıne karsı kendını sozu dınlenmeyen karısını evınde tutamayan koca durumuna dusmesı.annenle degılde baska bırıyle gıtmıs olsan sorun yapmazdı.bu da kaynana takıntısı klasık.bırde bunu ustune ustluk onun annesının onunde soylemen onu boyle bı duruma dusurdu.bılmem anlatabıldımmı

canım şimdi annenlerin durumu iyi ise, derhal ayrıl...

belli ki eşinin psikolojisi bozuk, seninkisini de bozmasına izin verme..

şurda kaç senelik ömrümüz var belli değil, insanlar sıkıntı, çile, dert çekmek için evlenmiyor.. ama ne yazık ki karşıdaki adamlar manyak çıkıyor (kusura bakma)

daha fazla çekeceğin bir şey dayak atması kalmış heralde... onu da kendine yaşatmadan bu adamdan kurtul canım...

Allah yardimcin olsun tatlim cok zor boyle bir adamla hayat paylasmak her an hersey yapabilecek kapasitede birine benziyor cok yazik sana soyle yap boyle yap diye tavsiyede bile bulunamiyorum cunku ne yapsan boyle kafadaki insanlar dengesiz olurlar

okypete eline sağlık iyi yapmışsın eski msjları bulmakla...ama son konunun nasıl kapandıını da yazsaydın keşke...heni küfür etmişti ve çok da fiifiii diyerek banlanmıştı...
aaahhh ahhh...bence boşuna parmaklarınızı yoruyorsunuz önceki konuların akibetine bi baksanız koşar adım kaçarsınız burdan

hakkaten mi yaw, ben diğer konularını kaçırmışım...

sen şimdi cocukların için evliliği yurutyorsundur da
boyle bir babanın elinde buyumeleri daha acı bence kızın var mı bilmiyorum ama sen şimdi katlanıyorsundur yarın o daha beter psikologluk ben soylim.cocuklarını düşünüyorsan bırak kendin büyüt.

aaa. şimdi hatırladım. oydu değilmi. küfreden. sonra o konu silinmişti. doğru ya..

eşiniznizde ciddi sorun var gibi gibi hey allam, normalmidr tabak fırlatmak yok tedavi olsa kendide şaşıracak kanımca ben nasıl biriymişim öyle diye.akannehir. Eğer eşiniz sizi dinlerse bir psikoloğa götürün

canim kusura bakma ama ya sen zamaninda cok taviz vermisin yada gercekten tedaviye ihtiyaci var esinin klava:

canim esin cok sinirli biri, böyle olmasini oda istemezdir kesin ama sinirlerine hakim olamiyor düsün yani okadar insanin icinde cekinmeden tabagi firlatabiliyor ve bunu sinirlerini kontrol edemedigi icin farkinda bile degil. bir doktora gidin esinle iyi bir aninda teklif et. misal benim yengemde cok sinirliydi olmadik seylere kizardi, doktora gitti hap verdi yumusacik oldu yengem zemuszemus hatta herkesden özür diledi ay iyi sabretmissiniz benle diye

Erkeklerde öyle değilmidir
Müşterisine lafı geçmez
Patrona ezilir gelir karısına patlar
Bazıları da kocasına lafı geçmez bi forumda üyeye patlar
Yazık

nasıl yani konu sahibi arkadaş başka topikte birine küfürmü etmişlmaz:
şimdi bizde işine gelmeyen bi yorum da bulunsak bizede mi küfür edecekCADIARZU

Kızlar hafif hafif kaçın arkadaş yokken kurtarın kendinizi
Durduk yere laf yemeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…