Yeni bi olay daha...bıktım artık...

aynı benim kaynanaÇok üzgünüm çoookhasta bu senin koca (benimde kaynana)gerçekten canım kendine yazık etme sende bu koca varolduğu sürece daha buraya çok başlık açarsın.veryolu gitsin

canim sen alttan aldikca hep tepene binecektir.
birazda sen onun gibi davran bakalim hosuna gidecekmi.
olur olmaz davranislarindan sorun cikar.. belki anlar haksizlik ettigini..

hem annene gitmiceksin ne demek yha.. yarin öbür gün onun evladina esi yasaklasin babasinin evine gitmeyi bakalim o ne yapacak.
yazik.

allah sabir versin

eskileri açmaya gerek yok ben bi arkadasla tatsız bi diyalogta bulunmuştum sadece bu kapatalım lütfen konu bu değil...

çok kaba ve terbiyesiz aynı zamanda bencil bir eşin var.Hiçbir şekilde haklı değil oyüzden kendi bildiğinden şaşma derim ben.O kendini düzeltsin önce.Sert ve kararlı bir şekilde konuş bence.Allah sabır versin

Delinin zoruna bak ..
Neden böyle davrandığı hakkında bi fikrin var mı?

varlığını bu şekilde hissettiriyordur bence....
kendince dahada erkekleşiyordur....
bir çeşit ego sorunu,yardım alın derim.

Canımsın kıyamam ben sana ya :çok üzgünüm: Ay çok sinirlendim yani o adamı eşşek sudan gelinceye kadar dövmek gerekli seninde dediğin gibi tam öküzmüş kusura bakma canım benim ağzımı bozuyorum ama çok sinirlendim kimse bu davranışları hak etmez hele senin gibi ılımlı birisi asla :1ninca:

okypete'in eklediklerini de okudum...tatlim benim bu adam seni cok seviyor ondan her giydigin kiyafeti ayakkabiyi kiskaniyor falan dicem ama...onun yaptigi seyler gosterdigi tepkiler cok fazla, cok abartiyor esin...sen de cok taviz vermissin zaten o ne dese yapiyorsun, o da alismis artik istedikce istiyo senin uzerine gelio. ben evliliginizin guzel olacagini dusunmuyorum cok ozur dilerim ama dusuncem bu :gitme: erkekler hep boyle kendilerine kole ariyorlar, kadin yemek yapsin, cocuk baksin, kapali giyinsin, evden disari cikmasin...sen hepsine ok demissin zaten ama adam hala yetinmiyor! cok sinir oluyorum boyle erkeklere yaaaa...bu gune kadar tepene cok cikartmissin tatlim, ya indirmesini bileceksin bi sekilde( ki indirmeye calistigin zaman esin sana siddet uygulayabilir aman cok dikkatli ol. tabak firlatmalar, ustune yurumeler falan olmus ufacik seylerden onun icin boyle soyluyorum) ya da yol vereceksin bi sekilde...cok gencsin...ben de senin gibi cok gencim tatlim yirmili yaslarin basindayim...hayatini bu adamla heba etme derim ben...20 yasindaymissin ya ne guzel caglarinda bi manyakla ugrasiyosun. canim benim :1hug: kendini uzmemeye calis emi

Son düzenleme:

evet canım haklısın ogünden sonra hiç bişe demedi kendisi bende evde yok sayar gibi davrandım onu işimi gücümü yaptım bişe sorarsa cvp verdim 3 gündür falan böle iştee klava:

Artık liseli aşıklar bile böyle davranmıyor birbirlerine. Kaldı ki siz evli ve çocuklu bireylersiniz.
En çok bebeğinizi için üzüldüm. Allah o yavruya başarılı bir hayat versin. İşallah anne babası da aklını başına alırda hayatı sevgi içinde geçer.

sağol canım galiba babası aklını başına alır dicektinj yanlış söyledin benim aklım başım yerinde yerimseniben aklı yerinde olmayan kocam oluyo...:mymeka:

görünen o ki eşinin psikolojisi gerçekten iyi değil ama son mesajında kesin bir dille kestirip atmıışsın irem& özgenin önerisini. bence eğer eskiden bir sorunu yoksa bile şimdi bu yaşadıklarından sonra senin de normal bir psikolojide olduğunu söyleyemeyiz.bence en iyisi hep beraber aile terapistine gitmek ama senin eşin bunu kabul eder mi bilemem.

Eşinizden gizli ne yaptınız???
Evli bayanlar neden aldatıyor?.. Mesaj Linki
Komşumun misafirlerini kıskanıyorum :)

canım açtığın konu başlıkları senin de ruh halinin pek iyi gitmediğini gösteriyor nacizane fikrim bir an önce kararını ver. ya eşinle olacaksan onu tedavi ettir ya da ayrıl gitsin sen de bıkmışsın çünkü gayet ortada

ya insanı özelliklemi sinirlendirmeye çalışıyosunuz anlamıyorum arkadaşım benim psikolojimini bozuk olduğunu sen nerden biliyosun..burda herkez her konuyu açmak da özgür hersey yaşadığı seyleri konu olarak açmıyo aklına gelenide açıyor değilmi.burda ne konular var acayip acayip o zaman onlarında psikolojisi bozuk..lütfen konuştuklarınıza dikkat edin lütfen.....benim psikolojimin bozuk olduğunu gösterecek hiçbişey yok burdaki konumunda..sizin yapmanız gereken kendi fikirlerinizle paylaşımda bulunmak karşısaki insanın konularına bakarak damklava:gayı yapıştırmak değil....

bunu anlamamk için odun olmak lazım odun mafoldumben
kendi annemi gördüm birden gözümün önünde kazık kadar oldum bana hala çikolata alıyor
muz alıyor ya ben onun hala kuzusuyum benimde kuzum geliyor inşopuyorumnanaktan
annenizi takdir ediyorum eşinizide protesto lmaz:
allah sabır versin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…