Yeni bir baslangic icin bugün basla!

Selam kizlar topiginiz hayirli olsun bende hergün calisiyorum ama haftasonlari haric oturup uzun uzun videolardan calisamiyorum
Squat programini uyguluyorum hergün +5 olarak ve hergün karin calisiyorum(kisa videolardan) haftasonuda ic bacak ,kalca kaldirma, gibi videolardan calisiyorum brazil butt liftteki videolarda var :))
Motivasyon cok önemli sizlerin yazilarini okuyunca epey mutlu oldum umarim böyle devam edersiniz Su an benim bölgesesl olarak bacaklarimin incelmesini ve yan karin yaglarimdan kurtulmayi istiyorum baska bir problemim yok

Günaydın kizlarrrr :)
Ben bugün izinliyim :)
Sewdicegimin yanina gidiyorum ♥♥
Buralar size emanet :D
Insallah yediklerimde kacirmam öpüyorum sizi :)

İyi eglenceler cicim :*

Bende 4 gundur askimin yanindaudim cok muyltluyum tabi 4 gundur :)

Ayy Allahim sevenleri ayirmasiiin :)

Ben pazartesi gunu eksilerde cikabilirim cm olarak :D

Listeyi sallamaya geldim!!!

kilo 67
boy 168
göğüs 95
bel 76
göbek 90
kalça 101
üstbacak 59
üst kol 30

altbacak da gitsin istiyorum inşallah onun takibini yapcm

Spor topiclerinden uzak kaldım epeydir..
Ben de geldim! (;

Başımın belası sıkılaşma için buradayım.. (;
Bacakları bir türlü sıkılaştıramadım..
Ölçülerimi yarın sabah aç karna alıp yazacağım..

Benim hergüne ait pilates programım var, onları yapacağım, yaptıkçada raporlarım buraya kısmetse..

Güzel bir topic olmuş, hepimize başarılar diliyorum! (;

o7.o9.2o13

Boy : 1,62
Kilo : 46
Gögüs : 79
Bel : 59
Göbek : 61
Kalca : 92
Üst bacak : 52
Üst kol : 24

Dayanamadım aldım ölçülerimi..

Bacaklarım epey gevşek, bir türlü forma sokamadım..
Umarım burada sizlerle birlikte halledebilirim..

Raporlamaya pazartesiden itibaren mi başlayacağım? (;

Son düzenleme:
o7.o9.2o13

ay kızz sen nesinnn :53: Allahım ne güzel ölçülerin var maşallah :30: hoşgeldin aramıza :16:

kilo 67
boy 168
göğüs 95
bel 76
göbek 90
kalça 101
üstbacak 59
üst kol 30

senin tüm vücut çalışmaya ihtiyacın var heralde :44: ben ölçülerden öyle hissettim :44:

Hoşgeldin aramıza :16:

elmaşekerim sizleri listeye ekleyecektir haftasonu olduğu için giremiyor eşiyle vakit geçiriyor :16: ama gelir ve listeye ekler merak etmeyin :34:

ay kızz sen nesinnn :53: Allahım ne güzel ölçülerin var maşallah :30: hoşgeldin aramıza :16:

elmaşekerim sizleri listeye ekleyecektir haftasonu olduğu için giremiyor eşiyle vakit geçiriyor :16: ama gelir ve listeye ekler merak etmeyin :34:

Teşekkür ederim canım hoşbuldum, daha güzel ölçüler sağlıklı bir şekilde sizlerin olsun.. :17:
Okurken epey güzel görünüyor ama fit olmadıktan sonra pek ehemmiyeti yok cidden..
Fit olmak için uğraşıyorum güya ama değişmiyor bir türlü ölçülerim..
Üst tarafla alakalı hiçbir problemim yok ama alt taraf ne sıkı ne de fit.. Gayet laçka.. :/
Buranın teşvikiyle de herkes gönlündekine sahip olabilir umarım.. :13:

Hoşgeldiniz hanimlar :)

2 dk kacamak yaptim :)
Sewdicegim bana bisiklet almis :)
Şimdi de meyve almaya gönderdim :))
Bundan sonra bisikletimle dewam edicem sporuma :)
Birazcicik sagliksiz beslendim bugun :(
Aksam telafi edicem kactin benn :*

kilo 67
boy 168
göğüs 95
bel 76
göbek 90
kalça 101
üstbacak 59
üst kol 30

Hoşgeldin canım,biraz kilo kaybı birazda sıkılaşmayla çok hoş olursun :16::16:
o7.o9.2o13

46 kilo musun oww my gott :53::53: boyumuz aynı, ben senden yaklaşık 9 kilo fazlayım..inceciksin sakın zayıflama ama spor yap bacak kalça kısmında sıkıntı var sanırım..bölgesel çalış faydalı olur

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım,bisiklet derken evde spor için bisiklet mi..çocuğu ne çalıştıyorsun ya yazık :27::27:

46 kilo musun oww my gott :53::53: boyumuz aynı, ben senden yaklaşık 9 kilo fazlayım..inceciksin sakın zayıflama ama spor yap bacak kalça kısmında sıkıntı var sanırım..bölgesel çalış faydalı olur

Zayıflamayı düşünmüyorum canım, tam anlamıyla sıkılaştıktan sonra kilo alma niyetindeyim ama bir türlü sıkılaşamıyorum..
İstikrar sağlayamadım gitti.. :/
Şu sıralar bol protein tüketmeye çok dikkat ediyorum ama..
Protein yeterli miktarda olmayınca sıkılaşmak zorlaşıyor malum..
Evet, tespitin oldukça doğru: bacakk, özellikle üst iç bacak! :/
Bölgesel çalışmak için leg magic aldım tam istediğim bölgeye yönelik (henüz onun programına başlamadım, pazartesi start vereceğim), bir de hergüne ait pilates programım var, bu şekilde istikrar sağlayabilirsem max 3-4 ayda güzel bir sıkılaşma sağlayabilirim diye düşünüyorum..

Zayıflamayı düşünmüyorum canım, tam anlamıyla sıkılaştıktan sonra kilo alma niyetindeyim ama bir türlü sıkılaşamıyorum..
İstikrar sağlayamadım gitti.. :/
Şu sıralar bol protein tüketmeye çok dikkat ediyorum ama..
Protein yeterli miktarda olmayınca sıkılaşmak zorlaşıyor malum..
Evet, tespitin oldukça doğru: bacakk, özellikle üst iç bacak! :/
Bölgesel çalışmak için leg magic aldım tam istediğim bölgeye yönelik (henüz onun programına başlamadım, pazartesi start vereceğim), bir de hergüne ait pilates programım var, bu şekilde istikrar sağlayabilirsem max 3-4 ayda güzel bir sıkılaşma sağlayabilirim diye düşünüyorum..

Bence de canım alt kısımlar biraz zaman alır ama sağlam da olur,49 kiloyken bile zayıf görünüyordum ama 50 iyi oluyo canım,hem bölgesel çalışıp hem de biraz kilo alırsan güzel bir fiziğin olur canım..sakın pes etme sporu bırakma

Bence de canım alt kısımlar biraz zaman alır ama sağlam da olur,49 kiloyken bile zayıf görünüyordum ama 50 iyi oluyo canım,hem bölgesel çalışıp hem de biraz kilo alırsan güzel bir fiziğin olur canım..sakın pes etme sporu bırakma

Spor müthiş birşey, istediğimiz görüntüye sahip olsak dahi mutlaka yapılması gereken bir faaliyet.. (;

Umarım düzenimizi oturtup sporda istikrarı yakalayabiliriz ve uzun müddet devam ederiz.. (;

seni gidi seniii :23: sevgiliye bak ne kadar tatlı :16: benim sürcek alanım olsa bende sürerdim ne güzel :50:

Kız kalçadan popoda gider bisikletle :52:

$tumblr_mgscxyuxUk1rx2maxo1_500.webp

$tumblr_mr6r8wvHpu1qfb46yo1_250.webp

$tumblr_ms07sjKyY21ssu080o1_250.webp

$tumblr_msj9ocfFFc1r2dfgyo1_250.webp

$tumblr_msndymhFcr1rg02yro1_500.webp

$tumblr_msne4pB6Yx1rg02yro1_500.webp

$tumblr_msne8a7mF81rg02yro1_1280.webp

$tumblr_msnebk7l1C1rg02yro1_1280.webp

$tumblr_msneubITiG1rg02yro1_1280.webp

$tumblr_msnfdtlUJb1r853rvo1_250.webp

$tumblr_static_tumblr_mltu8hqc551s3quizo1_500.webp

o7.o9.2o13

canım hoşgeldin :16: öncelikle benim boyum minnak ama senden kiloluyum of utandım bi annn :17: maşallah canım ay inşallah herkes istediği gibi olurr :31:

canım hoşgeldin :16: öncelikle benim boyum minnak ama senden kiloluyum of utandım bi annn :17: maşallah canım ay inşallah herkes istediği gibi olurr :31:

Hoşbuldum canım.. :13:

İstikrarlı ilerlersek herkesin hedefine ulaşabileceğine eminim, bir de yediklerinizin çok az değil kalorisinin az olmasına dikkat edin, kalori takibi ile yeme bilinci çok iyi oturacaktır, hiç olmazsa yediklerinizi görme imkanı sağlıyor ve ertesi günlerde dengeleme ihtiyacı hissediyorsunuz.. (;
Kalori takibini mutlaka öneriyorum.. (;

Hoşbuldum canım.. :13:

İstikrarlı ilerlersek herkesin hedefine ulaşabileceğine eminim, bir de yediklerinizin çok az değil kalorisinin az olmasına dikkat edin, kalori takibi ile yeme bilinci çok iyi oturacaktır, hiç olmazsa yediklerinizi görme imkanı sağlıyor ve ertesi günlerde dengeleme ihtiyacı hissediyorsunuz.. (;
Kalori takibini mutlaka öneriyorum.. (;
evet canım kesinlikle haklısın peki sen kilo verdin mi hep mi zayıftınn ? :)

evet canım kesinlikle haklısın peki sen kilo verdin mi hep mi zayıftınn ? :)

Genel olarak hep zayıftım ama üniversitenin ilk yılında kilo olarak inanılmaz coşmuştum.. (:
Sonrasında rejim falan yapmadan eve çıkınca kendiliğimden verdim, sanırım yurt yemeklerinin etkisinden o kadar şişmiştim..
4.sınıf başlarında yaşadığım bir rahatsızlık sebebiyle 44-45lere kadar istem dışı düştüm..
Geçtiğimiz günlerde 48i bile gördüm ama nişan hazırlıkları vs yine 45e vurdum.. (:
Şimdi 46yım, hedefim iyice sıkılaşıp kilo almak.. (;

Back
X