Özellikle elmasekerimin cezası şu olsun
Ayy kıyamadımm aklıma da bişey gelmedi![]()
ayy kiyma bana :))) hakime hanim bana cezami verdi zaten :)) su buns&thighs videosunu yapacam..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özellikle elmasekerimin cezası şu olsun
Ayy kıyamadımm aklıma da bişey gelmedi![]()
Özet videosunu atayım canım, ben torrent şeklinde indirmiştim tamamını çünkü.. (;
Bir de yaparken bu kadar kolay olmuyor ama güzel kondisyon sağlıyor.. (;
[video=youtube;jmDFer-LrVI]http://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI[/video]
ayy bu hareketleri fitnessda da yapiyoruz cuma günleri :)) bu özet videosunu yapsam yeterli olucakmi ki? 4-5 dklik bisey cünkü.. tamamini nerde bulmustun canim? o kac dk?
Ben araştırdım buldum 3 level sanırım buda.:26:
https://www.youtube.com/watch?v=Tri8fBHPybk bak ilk leveli bu
izlerken bile sıkıldım
ama güzel hareketlerrr![]()
ayyy 40 dkmiiiiiiiiama bunu yapsam bi kac haftada kalcamdan eserrrrr kalmaz, bacaklarim incecik olur :))) ayy ben bunu bugün denesemmii.. :)) fitnessda 1 saat sporumu yapiyorum , sonra eve gelip bunu yapsam cok olurmu??
Birlikte deneyelim mi o zaman
sonra da resim atarız birbirimize
hadii yapalim o zaman canim)) baslayacami bildirip yapacam, yaptiktan sonrada terli terli resmi cekip seni igrendirecem resmimle
![]()
Tamam şekerim ben bugün 8,30 gibi evde olucam hemen başlarım bende sana atıyım da hayattan soğutym seni![]()
ayy bu hareketleri fitnessda da yapiyoruz cuma günleri :)) bu özet videosunu yapsam yeterli olucakmi ki? 4-5 dklik bisey cünkü.. tamamini nerde bulmustun canim? o kac dk?
Ben araştırdım buldum 3 level sanırım buda.:26:
https://www.youtube.com/watch?v=Tri8fBHPybk bak ilk leveli bu
izlerken bile sıkıldım
ama güzel hareketlerrr![]()
Bi 5 kiloya ihtiyacım var bence :/kilon cok az boyuna gore ama olculere bakinca cok idealsin hic almaya ugrasma bence..bende bak 1.74 um 66 kiloyum 56 olmak istiyorum...
Tamamını yapmanı öneririm canım..
Torrent programını kurup indirmiştim ben..
Gayet netler o şekilde, bu tv den çekim..
Yaparken sıkılmaya pek vaktin olmuyor canım..
Ertesi gün çok güzel ağrıların oluyor.. (;
3 level şeklinde..
Bende 3`ü de var ama ilkini 10 gün yapmadığım için diğerlerine geçemedim haliyle.. (;
Tamamen kalça-bacak için, bacakların zerre zerre heryerini yakıyor, yaptığınızda anlayacaksınız.. (;
tamam cnm, artik youtubedan müzosun buldugu videoyla idare ederiz))
ayy kalca ve bacaklar sizim sizim sizlasinlarrrrr, yaglar yansin kül olsunlarrr :))
Tamamını yapmanı öneririm canım..
Torrent programını kurup indirmiştim ben..
Gayet netler o şekilde, bu tv den çekim..
Yaparken sıkılmaya pek vaktin olmuyor canım..
Ertesi gün çok güzel ağrıların oluyor.. (;
3 level şeklinde..
Bende 3`ü de var ama ilkini 10 gün yapmadığım için diğerlerine geçemedim haliyle.. (;
Tamamen kalça-bacak için, bacakların zerre zerre heryerini yakıyor, yaptığınızda anlayacaksınız.. (;
Benim bacak ve kalçamı abartısız cm cm yakan tek video bu oldu.. (;
Yalnız benim ceza mevzuusu espri idi.. (;
Bunu normal programına eklemek amaçlı yapacaksın sanırım, gerekli açıklamayı yap istersen de canım arkadaşlar yanlış anlamasınlar..![]()
ben daha önce denedim lesliyi canım ama bölgesel zayıflamak için yeterli bulmadım.önerin için çok sağol....karın ağırlıklı yapabilirsin canım karın bölgende sorun varsa yada karışık plates olabilir![]()
canım sen yemenden kesme emziriyormuşsun çocuğuna süt olsun![]()
ama spor yapabilirsin ben sana leslie öneririm 1 ay leslie yap artı tiffany yaparsan sana çok faydası olur![]()
leslie 3 mil ile başlayabilirsin 45 dk yürüyüş yani evde yürütüyo kadın seni![]()
ben onla ve diyetle 1 ayda 5 kilo zayıfladım![]()
canım evet ben regl oldumbenim kilomöu sen 56.8 yaz ama bu hafta ölçü vermim çünkü benim şişliğim 1 hafta gitmiyor
![]()
spor saattimde 3.5 saat
yok canım :26:
maaşallah sana...Merhaba hanımlar ne çok yazmışsınız okuyamadım
bugün işlerim çok yoğundu giremedim de
ilk önce bildirim yapıyım sonra bakıcam kim ne yapmış diye
kilo: 47.800
kol: 24
göğüs: 77
bel: 64
göbek 70 (-2)
kalça: 91 (-1)
bacak: 51(-2)
toplam yürüyüş: 3 buçuk saat
sguat
toplam plates: 120dk
toplam fitness: 80dk
toplam pedal: 40dk
arada yaptığım 10 ar dklık egzersizleri yazmıyorum hesaplayamadım hatırlamıyorum kaç kere yaptığımı![]()
ya ben ne yapayım o zaman topiğin tek tombalağıyım sanırım...ay ne kadar zayifsiniz ya hep 40 li 50 li kilolar kendimi kotu hissettim nasil kilo paylasacagim yarin(
haftanın enlerini tebrik ediyorum...darısı haftaya benim başıma ...aminnnnnnnnnnnnHAFTANIN EN'LERIMIZ
EN cok spor yapan
ElmaShekerim: 5 saatalkisssss
EN cok kilo verenimiz (kilo vermek isteyenlerimiz arasinda)
AKovser: -1,7 kgalkisssss
![]()
EN cok kilo alanimiz (kilo almak isteyenlerimiz arasinda)
guraypelin +0,1 kgalkisssss
EN cok incelenimiz
gewezebidik: -14 cmalkisssss
![]()
CEZALILAR
- ohcanimadeysin: bu hafta kilo aldigi icin
- ElmaShekerim: yemelerine hiiic dikkat etmiyor, hafta sonlari kaciriyor heppp![]()
Kizlar cezalilara ne ceza vermek istiyorsaniz verinnnhakettik galiba
![]()
katılıyorum...oylamaya açmalıyız bence bunu...Bence zor bir video bulalım, her haftanın cezalıları o spor videosunu yapsın artı olarak..
Benim aklıma gelen bu..![]()
ayyyy ne güldüm ama sporumu bıraktım yazıları okuyucam diyehadii yapalim o zaman canim)) baslayacami bildirip yapacam, yaptiktan sonrada terli terli resmi cekip seni igrendirecem resmimle
![]()
mide göbek ve basenlere de etki eden bişeyse ben hemen yoldaş olmaya adayım çokda ciddiyim..hem rekabet olayıda işin içine girer tamamen iyi niyetle ben varım...Ben çok çabuk sıkılan biriyimm jillian ın 3 levellik bi prgramını daha yapmaya başlamıştım.hatta level 2 ye geçtim bıraktım
yanımda destekçi ve yoldaş biri olursaa buna bi hevesle başlarım diye düşünüyorum
İnşallah yürüyebilirizzz
İncelme sağladın mı canım bununlaa![]()